Lysebrun hårfarve

1
L'Oréal Paris Excellence 5.3 Lysbrun Gylden

L’Oréal Paris er et innovativ skønhedsbrand, der leverer produkter af mange forskellige slags. De producerer alt fra makeup til hårprodukter. Med denne lysebrune hårfarve kan du dække dine grå hår 100% Derfor skal du vælge  L'Oréal Paris Excellence 5.3 Lysbrun Gylden Søger du en lysebrun hårfarve, der effektivt dækker dine grå hår? Så vil denne lysebrune hårfarve være et perfekt valg for dig. Farven indeholder Triple Care teknologi, der ved hjælpe af pro-keratin, ceramide og…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
L'Oréal Paris Excellence 5.3 Lysbrun Gylden
Milk_shake Conditioning Direct Colour- Cold Brown 179 kr. Well
Garnier OLIA 6.0 Lysbrun 98 kr. Nicehair.dk
Maria Nila Colour Refresh Bright Copper 171,75 kr. Hair by Stender
L'Oréal Paris Casting Créme Gloss 500 Lysbrun

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Ønsker du at farve dit hår lysebrunt enten permanent eller bare midlertidigt? Der er mange flotte nuancer af at vælge imellem og det er muligt at få lysebrun hårfarve af forskellige typer, samt fra mange forskellige brands. Det kan dog være svært at finde den helt rigtige lysebune hårfarve til ens hår type, formål og behov. Derfor har vi testet de 9 bedste brune hårfarver, så du lettere kan tage det bedste valg for dig.

L’Oréal Paris Excellence 5.3 Lysbrun Gylden – Bedste lysebrune hårfarve

L’Oréal Paris er et innovativ skønhedsbrand, der leverer produkter af mange forskellige slags. De producerer alt fra makeup til hårprodukter. Med denne lysebrune hårfarve kan du dække dine grå hår 100%

Derfor skal du vælge  L’Oréal Paris Excellence 5.3 Lysbrun Gylden

Søger du en lysebrun hårfarve, der effektivt dækker dine grå hår? Så vil denne lysebrune hårfarve være et perfekt valg for dig. Farven indeholder Triple Care teknologi, der ved hjælpe af pro-keratin, ceramide og lonéne G komplekser, beskytter dit hår både før, under og efter hårfarvningen. 

Formularen sikrer en perfekt dækning. Derudover efterlader farven dit hår glansfuldt og med et yderst holdbart resultat. 

Læs og følg altid brugsvejledningen meget nøje. Udfør allergitesten 48 timer før brug, som det er beskrevet på indpakningen. 

OBS. Farven afhænger af din naturlige hårfarve og farve grundlaget. Denne nuance anbefales til brunt, lysebrunt og mørkeblond hår.

Det vi liker:
 • Dækker grå hår 100%
 • Giver glansfuldt og holdbart resultat
 • Beskytter før, under og efter hårfarvningen

Milk_shake Conditioning Direct Colour- Cold Brown – Lysebrun hårfarve med koldt skær

Dette er en lækker brun hårfarve fra Milk_shake. Milk_Shake er et professionelt hårpleje brand, der udbyder et bredt sortiment af produkter, der fremhæver og forbedrer hårets naturlige skønhed.

Derfor skal du vælge Milk_shake Conditioning Direct Colour- Cold Brown

Denne hårfarve er for dig, der ønsker et naturlig lysebrun farve med koldt skær, der ikke bare farver, men også plejer dit hår. Direct Colour systemet er blevet en favorit blandt mange frisører og forbrugere, og det er ikke uden grund. Hårfarven er rig på pigmenter og giver mulighed for at opfriske din farve, indfarve i en koldere eller varmere tone, eller udfolde dig kreativt og lege med de mange pangfarver, som serien også kan fås i. Derudover giver denne mørkebrune farve dit hår en sublim glans. 

Farve behandlingen holder i op til 8-10 hårvaske. Det kan dog variere en smule alt efter hårets tykkelse, tilstand og grundlag. Farven er velegnet i både naturligt og kemisk behandlet hår, dog kan du opnå det mest intense resultat, når du farver kemisk behandlet hår. Conditioning Direct Colour har en cremet geléagtig konsistens. 

Hårfarven anvendes på nyvasket håndklædetørt hår. Hæld en lille mængde på ca. 5 ml i en plastic farveskål. Tilføj Whipped Cream i skålen og bland farven og skummen sammen. Ønskes farven mere intens, så kan du tilføre ekstra farve. Ønskes farven mere tonet, så kan du tilføje mere skum. Fordel blandingen jævnt i hele håret og lad den virke i 5-30 minutter. Skyl derefter håret grundigt. 

OBS. Husk at farve resultatet afhænger af farve grundlaget, og at hårfarven derfor kan holde i flere dage afhængigt af dit hår. Test derfor altid en lille tot hår i nakken, inden du begynder på farvningen.

Det vi liker:
 • Naturlig mørkebrun farve med koldt skær
 • Rig på pigmenter
 • Velegnet i naturligt og kemisk behandlet hår

Garnier OLIA 6.0 Lysbrun – Ekstra plejende lysebrun hårfarve

Garnier har været hår og hud ekspert i mere end 100 år. De kombinerer naturlig inspirerede og oprindelige ingredienser i deres produkter. Denne hårfarve er innovativ og prisvenlig, ligesom Garniers øvrige produkter.

Derfor skal du vælge Garnier OLIA 6.0 Lysbrun

Denne lysebrune hårfarve fra Garnier er en oliebaseret hårfarve, der giver dit hår en intenst og strålende glans. Dit hår vil øjeblikkeligt blive synligt sundere end før. Hårfarven er permanent og uden ammoniak. 

Hårfarven indeholder hele 60% naturlige blomster olie, der forbedrer og styrker dit hår, imens det bliver farvet. Farven dækker dine grå hår 100% imens det høje indhold af olie sikrer en skånsom hårfarvning for både hår og hovedbund. Med OLIA får du en smuk, levende og ikke mindst holdbar farvning. OLIA er gør håret tre gange så glansfuldt som andre hårfarver. 

Læs og følg altid brugsvejledningen meget nøje. Udfør allergitesten 48 timer før brug, som det er beskrevet på indpakningen. 

OBS. Farven afhænger af din naturlige hårfarve og farve grundlaget. Denne nuance anbefales til brunt, lysebrunt og mørkeblond hår.

Det vi liker:
 • Giver intens og strålende glans
 • Uden ammoniak
 • Nærer håret

Maria Nila Colour Refresh Bright Copper – Kobber brun hårfarve

Denne lysebrune hårfarve er velegnet til dig med blod eller lysebrunt hår. Den er fra brandet Maria Nila, der producerer hårpleje serier til at hårtyper, hvor alle produkter er veganske og frie for parabener og sulfater. Frisk dit hår op med denne blødgørende kur i flot lys brun nuance.

Derfor skal du vælge Maria Nila Colour Refresh Bright Copper

Søger du en opfriskende hårfarve til dit lyse hår? Så vil denne lysebrune hårfarve med kobber være et godt valg for dig. Hårkuren giver en livlig kobber farve til håret. Produktet indeholder farvepigmenter, der gradvist vaskes ud af håret. Når du benytter denne farve vil dit hår efterlades smukt, glansfuldt og opfrisket. 

Hårfarven er vegansk, hvilket vil sige, at den er helt fri for animalske ingredienser. Den er desuden fri for både parabener og sulfater, der kan slide på dit hår og hovedbund ved kontinuerligt brug. Maria Nilas Colour Refresh Bright Copper er velegnet til både natur hår og et kemisk behandlet hår. Dog vil du opnå et mere intenst resultat i et kemisk behandlet hår. Virkningen holder i hele 4-10 vaske, alt efter hvilket grundlag og hvilken hårkvalitet farven mødes af. 

Det anbefales, at du afprøver produktet på en hårtot, inden du går i gang med farvningen. Farven anvendes i nyvasket håndklædetørt hår. Påfør farven jævnt i håret, hvor du undgår hud og hovedbunden. Lad farven sidde i 3-10 min, inden du vasker farven ud. Skyl derefter håret grundigt med varmt vand. Brug shampoo og efterfølgende conditioner. 

OBS. Alle Maria Nila farverne indeholder 4 stk engangshandsker, der skåner hænderne imod farvepigmenter.

Det vi liker:
 • Velegnet til blond eller lysebrunt hår
 • Giver opfrisket og glansfuldt hår
 • Vegan venlig og fri for både parabener og sulfater.

L’Oréal Paris Casting Créme Gloss 500 Lysbrun -Opfriskende lysebrun hårfarve

Endnu en god hårfarve fra L’Oréal Paris. Dette er en plejende lysebrun hårfarve, der kan give dig en øjeblikkelig opfriskning. Uanset om du ønsker at dække dine grå hår eller bare afprøve en ny nuance, så kan du gøre det med  Casting Créme Gloss 500 Lysbrun.

Derfor skal du vælge L’Oréal Paris Casting Créme Gloss 500 Lysbrun

Ønsker du en plejende lysebrun hårfarve, der er i stand til effektivt at dække dine grå hår? Så kan det være at denne skønne lysebrune toningsfarve uden ammoniak er den rette for dig. Denne hjemmefarve er ultra glansgivende og efterlader dine lokker silkebløde efter farvningen. 

Hårfarven dækker op til hele 70% af grå hår. Den er velegnet til naturligt, stribet og farvet hår. Og så holder den i op til 6-8 uger. Det er en tone-i-tone farve, så det anbefales at du ikke springer mere end 1-3 toner.  Hvis du vakler mellem to farvenuancer, så skal du vælge den lyseste. Denne hårfarver er perfekt til en opfriskning af falmet hår.

OBS. Farveresultatet afhænger af din naturlige hårfarve og farve grundlaget. Denne nuance anbefales til brunt og lysebrunt hår.

Det vi liker:
 • Ultra glansgivende
 • Dækker 70% af grå hår
 • Perfekt til opfriskning af falmet hår

Vedligeholdelse af farvet hår

Når du vælger at farve dit hår permanent eller farve det med midlertidig farve kontinuerligt over længere perioder, så skal der passes ekstra på håret. Et farvet hår har brug for ekstra pleje, så det kan vedligeholdes og blive ved med at se sundt ud. Hvis du plejer dit hår godt, så kan det sagtens både være farvet og sundt på samme tid. I dette afsnit giver vi dig tips til at vedligeholde sunde og bløde lokker, selv hvis du farver dit hår regelmæssigt.

Vask ikke håret for meget

Uanset om du har en nærende og blødgørende shampoo, så vil shampoo og sæbe altid slide på håret og hovedbunden. Det samme gælder for hyppigt brug af varmt vand til at vaske håret. Derfor anbefaler vi, at du prøver at undgå  hyppig vask af dit hår. Dit hår har brug for sine egne naturlige olier, der fjernes fra hovedbunden, hvis du vasker håret hver eneste dag. Gå efter en hårvask 2-3 gange i ugen i stedet. Du kan altid benytte en plejende tørshampoo. Det slider ikke lige så meget på dit farvede hår.

Brug en shampoo til farvet hår

Vi anbefaler, at du benytter en farve venlig shampoo. Det er bedst med en mild shampoo og conditioner, som er særligt udviklet til at pleje og beskytte et farvet hår. En farve venlig shampoo vil tilføre håret fugt og sørge for, at det ikke bliver kedeligt at se på. Samtidig kan shampooen være med til at vedligeholde hårfarven.

Hårkur

Benyt en dybdegående og fugtgivende hårkur eller balsam ugentligt. Farvet hår bliver tørstig og har brug for ekstra fugt og næring. En god hårkur eller balsam af høj kvalitet med de rette ingredienser vil kunne reparere skader fra hårfarvning ved at tilfører håret masser af næring og fugt.

Andre hårfarver og nuancer

Måske ønsker du at afprøve en helt anden hårfarve en brun? Eller en anden nuance af brun? Der er stort set uanede muligheder, når det kommer til forskellige hårfarver. Det kan være, at der er en anden hårfarve end lysebrun, der passer meget bedre til dig, din hud eller det look du går efter. I vores store artikel om hårfarver, har vi samlet flere forskellige hårfarver, toner og nuancer. Det har vi gjort, for at du bedst muligt kan finde den bedste hårfarve for dig. Hvis du vil vide mere, så læs hele artiklen her;

FAQ

I dette afsnit besvarer vi ofte stillede spørgsmål om brun hårfarve, så du kan få et overblik og finde den bedste lysebrune hårfarve for dig og dine behov.

Hvilken brun hårfarve er den bedste?

På baggrund af vores undersøgelse af 5 forskellige lysebrune hårfarver, har vi valgt L'Oréal Paris Excellence 5.3 Lysbrun Gyldentil bedst i test. Det er dog slet ikke sikkert, at dette er den bedste hårfarve for dig. Læs hele artiklen for at finde den bedste for dig.

Kan jeg skylle en midlertidig farve helt væk, uden der efterlades rester i håret?

Dette vil være muligt i lang de fleste tilfælde, hvis der står den skylles ud ved 1-2 hårvask. Dog afhænger det også af dit hårs tilstand og farve grundlag. Nogle gange vil det kræve to hårvaske, indtil håret er tilbage ved dets naturlige farve.

Kan jeg opretholde et sundt hår, hvis det bliver farvet?

Ja, det er muligt at vedligeholde et sundt hår. Men det kræver en større indsats, da dit hår vil kræve ekstra pleje, fugt, næring mm. Du vil skulle bruge mere tid og gøre en indsats for at holde dine farvede lokker fugtede og sunde.