Makeup Opbevaring → 7 gode måder at opbevare makeup på

1
House Doctor Ruskind Opbevaringskasser Rød 2 Størrelser

Vil du gerne investere i et par opbevaringskasser til din makeup, der har et lidt mere eksklusivt udtryk end andre? Så er disse ruskind opbevaringskasser i en flot rød farve nok lige noget for dig. Kasserne er fremstillet af en kombination mellem læder, MDF materiale og papir, og kan altså benyttes til opbevaring af samtlige makeup- og plejeprodukter. House Doctor Ruskind Opbevaringskasser Rød 2 Størrelser kommer i to varianter: en lille og en stor. Den…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
House Doctor Ruskind Opbevaringskasser Rød 2 Størrelser
Avery Akryl Organizer bakke med 12 rum
Avery Makeup Organizer med 1 skuffe + top
Avery Roterende Læbestift Holder
Monograph glasdisplay med messingkant
Avery 360º Rotating Cosmetic Organizer
Stella Classic Beauty Box Medium

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Du kender sikkert situationen: makeup produkter og -børster ligger spredt for vinden og du har egentlig ikke helt styr på, hvor din yndlingslæbestift eller -øjenskygge befinder sig, så du er nødt til at rode alt igennem for at finde frem til den. Dén situation kan blive fortid, hvis du investerer i en makeup opbevaring. Med en organizer vil du nemlig altid have styr på dine produkter, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den rette farve / variant, når du har brug for den. I denne artikel har vi samlet de bedste typer af makeup opbevaring, så du ikke skal lede nettet tyndt for at finde den bedste makeup opbevaring for dig.

House Doctor Ruskind Opbevaringskasser Rød 2 Størrelser – En eksklusiv makeup opbevaring

Vil du gerne investere i et par opbevaringskasser til din makeup, der har et lidt mere eksklusivt udtryk end andre? Så er disse ruskind opbevaringskasser i en flot rød farve nok lige noget for dig. Kasserne er fremstillet af en kombination mellem læder, MDF materiale og papir, og kan altså benyttes til opbevaring af samtlige makeup- og plejeprodukter. House Doctor Ruskind Opbevaringskasser Rød 2 Størrelser kommer i to varianter: en lille og en stor. Den store kasse måler 12 x 20 cm og 9 cm i højden, hvor den lille i stedet måler 9 x 15 cm og 7 cm i højden.

 

Avery Akryl Organizer bakke med 12 rum – Lille makeup opbevaring i akryl

Hvis du ikke har alverdens plads i skuffen eller på bordet, så kan du med fordel investere i denne lille opbevaringsbakke fra Avery, hvor der stadig er udmærket plads til at opbevare forskellige makeup typer og -børster. En Avery Akryl Organizer bakke med 12 rum er fremstillet i hård og gennemsigtig akryl, så du får altså en robust bakke. Hvis du køber mere end én bakke, så har du endda mulighed for at stable de to (eller flere) bakker ovenpå hinanden for at spare yderligere plads. Bakken har 12 rum i alt, hvoraf ni af dem måler 6,5 x 5,5 cm og de tre andre måler 6,5, x 3 cm. I alt måler bakken 3,5 cm i dybden og 21 cm i både bredden og dybden. Bakken er desuden nem at rengøre.

Avery Makeup Organizer med 1 skuffe + top – Billig makeup opbevaring

Hvis du både har et miks af børster, paletter, læbestift og neglelakker, og gerne vil have plads til det hele i din makeup opbevaring, så skal du se nærmere på denne Avery Makeup Organizer med 1 skuffe + top. Modellen har nemlig både en stor skuffe og en top, så der er plads til store såvel som små makeup redskaber og skønhedsprodukter. En af de helt store fordele ved at vælge denne type makeup opbevaring fra Avery er, at der ligger et gummiunderlag i skuffen. På den måde er der praktisk talt et skridsikkert underlag, der sørger for at holde dine produkter på plads, så de ikke glider frem og tilbage, når du åbner og lukker skuffen.

Avery Roterende Læbestift Holder – Makeup opbevaring med roterende læbestiftholder

Har du et stort udvalg af makeup og -redskaber i form af paletter, børster, læbestifter o.l., så kan det være du skal investere i en lidt større opbevaring såsom denne Avery Roterende Læbestift Holder. Organizeren har hele 30 individuelle rum, der udmærket kan benyttes til læbestifter og lipgloss – eller andet makeup i mindre størrelser. Derudover er der to store rum på siden af organizeren, hvor større paletter eller børster kan opbevares, samt en hylde og tre skuffer i bunden. Disse kan også benyttes til opbevaring af makeup, men du kan selvfølgelig også benytte dem til cremer eller accessories, hvis du ønsker det. Som en ekstra bonus kan læbestift holderen roteres, så du altid kan finde frem til det rette produkt. I alt måler produktet 36,8 cm i højden, 28,2 cm i bredden og 13,6 cm i dybden – og så er den desuden fremstillet af plastik.

Monograph glasdisplay med messingkant – Enkel makeup opbevaring

Foretrækker du det lidt mere enkle, men stadig ultra fine design frem for en stor og fyldig makeup opbevaring? I så fald skal du se nærmere på dette Monograph glasdisplay med messingkant. Her får du nemlig et fint glasskrin med en metalkant i messingfinish, der sikrer optimal opbevaring af alt fra makeup børster til læbestifter og eyeliners. Du kan selvfølgelig også opbevare smykker i bakken. Glasdisplayet gør det nemt for dig at finde frem til det redskab / produkt du skal bruge, og så kan du også nemt se, hvornår opbevaringen trænger til rengøring. Monograph glasdisplay med messingkant måler 24 x 15 cm og er 9 cm høj.

Avery 360º Rotating Cosmetic Organizer – Optimal opbevaring til makeup børster

Hvis pladsen skal udnyttes ideelt, så vil vi anbefale dig at købe denne Avery 360º Rotating Cosmetic Organizer. Modellen her kan nemlig rotere, hvilket gør det muligt for dig at komme til samtlige af dine produkter, selvom pladsen udnyttes optimalt. Derudover sikrer denne organizer, at der er god plads til alle dine makeup redskaber og makeup produkter, store som små, samt cremer, makeupfjerner o.l., hvis du også har behov for at have det opbevaret i organizeren. I alt kan der opbevares op mod 80 kosmetik- eller plejeprodukter i Avery 360º Rotating Cosmetic Organizer, og du finder bl.a. 28 mindre rum i toppen af organizeren. Modellen her måler 32 cm i højden og 23 cm i bredden og kan bestilles hjem i enten sort eller hvid.

Stella Classic Beauty Box Medium – En klassisk beauty boks med indbygget spejl

Med denne Stella Classic Beauty Box Medium har du god plads til alt det, du har brug for at få opbevaret. Skrinet består af ét stort rum, hvortil du selv kan organisere, hvordan du vil have dine makeup redskaber og produkter opbevaret i den. Kassen har desuden lås på (der medfølger en nøgle) og en hank forvejen, der gør det muligt for dig nemt at tage skrinet med, når du skal hjemmefra. Derudover er der også et indbygget spejl på indersiden af låget, så du altid har et spejl lige ved hænderne. Stella Classic Beauty Box Medium måler 19,5 cm i længden, 14 cm i bredden og 15 cm i højden, så du har god plads at opbevare dine ting på.

Tips til opbevaring af din makeup:

  • Benyt en organizer med ruminddeling
  • Husk at rense dine pensler og svampe
  • Husk at rense din organizer og din makeup pung
  • Opbevar din makeup mørkt og køligt
  • Sæt altid låg på dine produkter direkte efter brug

Bonustip: Du skal ALTID huske at vaske fingre før du putter fingrene i dine makeup produkter, da du ellers overfører snavs og bakterier til dine produkter. Derudover smører du også bakterier og snavs ind i huden efterfølgende, hvilket kan være en af årsagerne til uren hud.

Benyt en organizer med ruminddeling

Du skal naturligvis vælge lige netop den organizer, der passer til dig, men vi vil anbefale dig at prioritere en organizer med ruminddeling. På den måde kan du nemlig hurtigt finde frem til det rette produkt eller redskab uden at skulle lede ét større rum igennem.

Husk at rense dine pensler og svampe

Dine pensler og svampe kan udmærket benyttes igen og igen – hvis du altså husker at vaske dem med jævne mellemrum. Dine redskaber kan også være en stor bakteriebombe, hvis du ikke vedligeholder dem. Du kan med fordel både skylle og rense redskaberne et par gange om måneden med enten vand og shampoo eller et decideret børsterensningsprodukt.

Husk at rense din organizer og din makeup pung med jævne mellemrum

På samme måde som med dine redskaber, så skal du gerne sørge for at rense din makeup opbevaring og din makeup pung, når de trænger til det. Begge disse opbevaringsmetoder indeholder nemlig en del makeuprester, som det kan være en god ide at fjerne. Endnu engang er det en måde at mindske spredningen af bakterier og snavs.

Opbevar din makeup mørkt og køligt

Din makeup burde aldrig opbevares i direkte sollys, da det mindsker holdbarheden. Du risikerer desuden også, at nogle af dine flydende produkter udtørrer, hvis de står i direkte sollys hver dag. Al makeup har bedst af at blive opbevaret et mørkt og køligt sted – f.eks i en skuffe eller i en organizer med låg.

Sæt altid låg på dine produkter direkte efter brug

Dine produkter risikerer at blive ødelagt hurtigere, hvis du glemmer at sætte låget på efter brug. De kan både udtørre og få snavs, bakterier og støv i sig, hvis du lader dem stå åbent derhjemme, når du tager afsted. Gør det derfor gerne til en vane at sætte låget på direkte efter brug.

Sådan renser du pensler og svampe

  • Vask penslen eller svampen i lunkent vand
  • Påfør en smule shampoo / børsterens, men du kører børsten / svampen blidt rundt på håndfladen / -ryggen.
  • Skyl børsten eller svampen til snavs og shampoo er skyllet ud