Makeup spejl – Se 7 flotte, populære modeller lige her! (2022)

1
Gillian Jones Stand Light Mirror

Makeupspejlet fra Gilian Jones er perfekt til dig, der er perfektionistisk, når det kommer til din makeup, og du ønsker den ligger knivskarpt hver gang. Med det indbyggede lys, kan du sikre dig at din makeup ligger helt fejlfrit ned til mindste detalje. Derfor skal du vælge Gilian Jones makeup-spejl Dette spejl er ideelt til dig der ikke vil gå på kompromis med godt lys, når du skal lægge din makeup. På de mørke vintermorgener…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Gillian Jones Stand Light Mirror 228 kr. happii.dk
Gillian Jones 10251-00 LED Table Mirror m. Bluetooth højtalere
Gillian Jones LED Mirror x 7
Gillian Jones Wall Mirror W/Arm & Lights 310 kr. happii.dk
Gillian Jones Adjustable Table Mirror 101 kr. happii.dk
Gillian Jones Table LED Light Mirror x10 266 kr. happii.dk
Uniq Hollywood Makeup-spejl Trifold med LED-lys 349 kr. Elgiganten.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Har du problemer med at finde et ordentligt lys, en god vinkel eller at se hvad det egentlig er du laver, når du lægger din makeup? Ja? Så vil et makeup-spejl være en perfekt investering for dig. Du behøver slet ikke være makeup-fanatiker for at have brug for et makeup-spejl, for det kan alle makeup-brugere drage nytte af, da du kan se dit ansigt tæt på, fra forskellige vinkler og belyst med det helt rigtige lys, der viser alt i dit ansigt. Med et makeup-spejl er du altså sikret en flot makeup, hver gang.

Der findes mange spejle på markedet, og de alle kan noget forskelligt og fås i et hav af forskellige designs. Så hvilket et der er det bedste makeup-spejl for dig? Det kan du finde ud af ved at læse vores test af de mest populære makeup-spejle, som vi har strikket sammen til dig, så du er sikker på at finde det spejl, du ikke kan leve uden. Testen indeholder makeup-spejle med forskellige funktioner, forskellige designs og forskellige priser, så du kan være sikker på at finde det rette for dig.

Som du vil opdage, har spejlene mange forskellige funktioner, og er du stadig i tvivl om hvad du skal vælge, så læs videre, for til sidst i artiklen har vi givet dig en konkret forklaring på hvilke funktioner dit spejl bør være udstyret med for at dække dit behov.

Så læs videre og bliv klogere på, hvilket makeup-spejl du bør eje for at opnå en fejlfri makeup, hver dag, helt uden at du behøver at lære nye makeup-teknikker.

Gillian Jones Stand Light Mirror – bedste makeup-spejl

Makeupspejlet fra Gilian Jones er perfekt til dig, der er perfektionistisk, når det kommer til din makeup, og du ønsker den ligger knivskarpt hver gang. Med det indbyggede lys, kan du sikre dig at din makeup ligger helt fejlfrit ned til mindste detalje.

Derfor skal du vælge Gilian Jones makeup-spejl

Dette spejl er ideelt til dig der ikke vil gå på kompromis med godt lys, når du skal lægge din makeup. På de mørke vintermorgener kan det være utrolig svært at finde et godt lys til makeuppen, da loftlampen på badeværelset næppe gør noget godt for ansigtet.

LED-lys og forstørrelse

LED-lyskilderne lyser dit ansigt perfekt op, så du får et god udsyn til alle detaljer i ansigtet. Den ene side er med 1x forstørrelse, og For at komme de mindste detaljer til undsætning, er den anden side med 10x forstørrelse.

Du vil opleve hvor meget et almindeligt spejl ikke ikke fanger af detaljer i ansigtet, og du kommer til at finde dette makeupspejl, som en uundværlig del af din makeup-rutine.

Produktdetaljer:

 • Batteri: 4 x AAA-batterier
 • Højde: 32 cm
 • Diameter: 13 cm
Det vi liker:
 • LED-lyskilder med lang holdbarhed
 • To sider med 1x forstørrelse og 10x forstørrelse
 • Flot, klassisk design i sølv

Gillian Jones 10251-00 LED Table Mirror m. Bluetooth højtalere – Det bedste makeup spejl med indbyggede højtalere

Du skal investere i denne spejl fra Gillian Jones, hvis du godt kan lide at høre musik, når du gør dig klar foran spejlet. Produktet er nemlig udviklet med indbyggede højtalere og Bluetooth teknologi, så du kan spille direkte fra din enhed. Spejlet kan desuden roteres 360 grader og har indbygget LED lys.

Derfor skal du vælge Gillian Jones LED Table Mirror m. Bluetooth højtalere

Dette makeupspejl fra Gillian Jones er et yderst funktionelt spejl, som du med garanti vil blive glad for. Produktet kan roteres 360 grader og har også en vippe funktion. På den måde kan du sidde lige som det passer dig, når du lægger makeup. Derudover har det indbygget LED lys, så du altid kan se, hvad du laver.

Som en ekstra bonus er det muligt at høre musik, mens du gør dig klar – direkte fra spejlet. Det er nemlig udviklet med Bluetooth teknologi og indbyggede højtalere. Der medfølger også et USB kabel i købet af produktet.

Produktdetaljer:

 • Firkantet opbygning
 • Roterer 360 grader
 • Bluetooth, højtalere og LED lys indbygget
Det vi liker:
 • Indbygget højtaler og Bluetooth teknologi
 • Kan vippes eller dreje 360 grader
 • LED lyset skaber optimal belysning

Gillian Jones LED Mirror x 7 – bedste makeup-spejl med smart justérbar lys

LED-spejlet fra Gillian Jones er et smart spejl med LED-lys og 7x forstørrelse, så du kan få alle detaljer med, når du lægger din make-up, hvorend du er. Dette spejl er altså et musthave for enhver makeup-interesseret.

Derfor skal du vælge makeup-spejlet fra Gillian Jones

Dette makeupspejl fra Gillian Jones er god til dig der ønsker at lægge den perfekte makeup og vil undgå at småfejl. Spejlet er udstyret med et smart LED-lys, som kan justeres i styrken, så du kan skabe den helt perfekte belysning i ansigtet.

Placér den hvor du vil

Spejlets fod er en sugekop, så du er sikker på at den står helt fast. Dette gør også at du både kan have den placeret på bordet eller på spejlet på badeværelset.

Selve spejlet har 7x forstørrelse, der gør det muligt for dig at se alle detaljer i ansigtet, og få lagt den perfekte øjenskygge, præcis optegning af øjenbryn, og så videre. Sæt den, eksempelvis, på badeværelsesspejlet, så du har forstørrelsesspejlet lige ved siden af, så du kan påføre den smukkeste makeup, så nemt som muligt.

Spejlet bruget batterier, men bemærk at de ikke følger med.

Produktdetaljer:

 • Batteri: 3x AAA batterier
Det vi liker:
 • 7x forstørrelse
 • Indbygget, justérbar LED-lys
 • Kan både sættes på spejlet og på bordet

Gillian Jones Wall Mirror W/Arm & Lights – bedste væghængt makeup-spejl

Dette utroligt funktionelle og flotte makeup-spejl har indbygget LED-lys og kan monteres på væggen med den indbyggede “arm”. Det har aldrig været nemmere at lægge den perfekte makeup med dette praktiske makeupspejl fra Gillian Jones.

Derfor skal du vælge makeup-spejlet Wall Mirror

Makeup-spejlet fra Gillian Jones med arm og spejl, er til dig, der ønsker et super funktionelt spejl, der vil gøre din makeup-lægning til en leg på de travle morgener. Spejlet kan monteres nemt på væggen, og med den indbyggede “arm” kan du trække spejlet, op til 31 cm, ud, og du kan nemt skubbe det ind til væggen, når du ikke bruger det. Derved fylder spejlet heller ingenting på badeværelset.

Spejlet er desuden dobbeltsidet med 1x forstørrelse på den ene side, og 10x forstørrelse på den anden samt kan den roteres 360 grader.

Bemærk, at spejlet bruger batteri, men de medfølger ikke.

Produktdetaljer:

 • Diameter: 17,5 cm
 • Batterier: Skal bruge 4x AAA batterier
Det vi liker:
 • Nem at montere på væggen
 • Kan trækkes 31 cm ud fra væggen
 • Dobbeltsiddet med 1x og 10x forstørrelse

Gillian Jones Adjustable Table Mirror – flot, dekorativt makeup-spejl

Dette smukke makeup-spejl er både yderst dekorativt og funktionelt med adskillige positionsindstillinger. Spejlet er fra brandet, der er specialiseret i makeup-spejle, så du er sikker på at få noget der virker, og som opnår dit behov.

Derfor skal du vælge Adjustable Table Mirror fra Gillian Jones

Dette flotte og eksklusive makeup-spejl er til dig der ønsker et feminint, dekorativt spejl med mange funktioner. Spejlet er dobbeltsidet med 1x forstørrelse på den ene side, og 5x forstørrelse på den anden. Spejlet kan roteres, så du kan justere det efter hvilken vinkel du ønsker.

Du kan altså være sikker på at du kan få skabt den flotteste makeup ved hjælp af dette funktionelle spejl

Produktdetaljer:

 • Højde: 30 cm
Det vi liker:
 • Dobbeltsidet spejl
 • Normalt spejl på den ene side, 5x forstørrelse på den anden
 • Super eksklusivt og elegant bordspejl

Gillian Jones Table LED Light Mirror x10 – moderne og funktionelt makeup-spejl

Dette flotte, sorte spejl vil uden tvivl blive din bedste ven, når du skal lægge makeup. Spejlet har indbygget LED-lys, som kan justeres, og spejlet kan tiltes i en 90 graders vinkel, så du kan bruge det uanset hvor du sidder.

Derfor skal du vælge Table LED makeup-spejlet

Dette spejl er uundværligt for dig, der prioriterer en fejlfri makeup i et spejl i et moderne, cool design. Uanset hvornår på dagen du lægger det, takket være det smarte LED-lys i siderne, som du kan justere efter ønsket lysstyrke.

Med lille forstørrelsesspejl

Der medfølger et lille forstørrelsesspej med 10x forstørrelse og sugekop, som kan sidde i hjørnet af spejlet, så du kan sørge for at få alle detaljer i makeuppen på plads, og spotte de irriterende mascarapletter, hvor du har ramt ved siden af med mascararen.

Makeup-spejlet bruger batterier, som følger med spejlet.

Produktdetaljer:

 • Batterier: 4 stk. AAA batterier
 • Størrelse: 25 cm x 17 cm
Det vi liker:
 • Indbygget, justerbar LED-lys
 • Spejlet kan tilte 90 grader
 • Lille rundt 10x forstørrelsesspejl medfølger

Uniq Hollywood Makeup-spejl Trifold med LED-lys – smart spejl med 3 spejle og lys

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Dette spejl er det ultimative makeup-spejl til makeup-fanatikeren, der ønsker den perfekte belysning til at lægge makeup i, og med 3 forskellige spejle. Spejlet er inspireret af de populære Hollywood Show-spejle med dens lys hele vejen rundt i kanten af spejlet.

Derfor skal du vælge Unique Hollywood Makeup-spejl

Dette Hollywood inspirerede makeup-spejl giver dig den perfekte belysning til at lægge makeup i, med den 21 LED-lys. Med de to spejle i siden på henholdsvis 2x forstørrelse og 3x forstørrelse, kan du se dit ansigt fra mange vinkler og dermed sikre dig den perfekte makeup. Spejlet kan klappes sammen, så du kan transportere det sikkert rundt. I bunden af spejlet er der en smart, lille bakke til din makeup eller smykker.

Produktdetaljer:

 • Længde: 20,5 cm
 • Højde: 25 cm
 • Bredde: 18 cm
 • Bredde med udslåede sidespejle: 26 cm
Det vi liker:
 • 21 indbyggede LED-lys
 • Smart vippefunktion af alle spejle
 • 2 sidespejle med 2x og 3x forstørrelse

Vælg det rigtige makeup-spejl til dit behov

Når du skal finde det perfekte makeup-spejl, er det vigtigt at du både tager højde for hvilke behov du har når du lægger makeup samt hvilket slags spejl, der vil passe bedst til din badeværelse, eller hvor du vil placere det henne. Der er et kæmpe udvalg af makeupspejle på markedet, så det kan være svært at vælge ud fra. De makeup-spejle der findes, har et hav af forskellige funktioner samt forskellige former. Ønsker du et rundt, firkantet, lys, ingen lys, stort, småt, justerbart eller ej? Det kan være svært at vide så vi har samlet de mest almindelige typer makeupspejle her og fortæller dig fordelene ved de forskellige.

Makeup-spejl til væggen

Et makeup-spejl til væggen er smart, da du kan have det hængende ved siden af dit almindelige spejl, så du har mulighed for at få forskellige sigtbarheder og vinkler af dit ansigt. Et makeup-spejl til væggen med en “arm” er super smart, da det giver dig mulighed for at hive det ud, så du kan få det tættere på samt trykke det ind, når du er færdig med at bruge det, og så det ikke fylder.

Fritstående makeup-spejl

Et fritstående spejl er meget enkelt at arbejde med, da de ikke kræver montering og fordi du nemt kan rykke rundt på det og stille det hvor du vil i huset. Her har du mulighed for at sætte det foran et vindue og dermed sikre det bedst mulige lys at lægge makeup i. Dog kræver det ofte at du sidder ned ved et bord eller det står på et højt hævet bord eller kommode, før du kan bruge det.

Hvis din livsstil kræver meget transport og rejse med makeuppen, er det en stor fordel med et fritstående spejl, da du nemt kan transportere det rundt, naturligvis afhængig af dens størrelse.

Makeup-spejl med lys

Lys i makeupsepjlet kan være en stor fordel til de mørke vintere, hvor dagslyset er begrænset og du er afhængig af lamperne i det pågældende rum, som ofte aldrig virker særlig godt til at lægge makeup i. Det er også en fordel, hvis ikke du har mulighed for at få dagslys i ansigtet, og dermed mangler lidt hjælp fra en lampe. Makeup-spejlene med LED-lys er en fantastisk idé, da det lyser dit ansigt perfekt op. På nogle spejle er det muligt at justere lyset, hvilket giver dig gode muligheder for at tilpasse det perfekte lys at lægge din makeup i så du ikke misser nogle fejl eller mangler i makeuppen.