Bedste manicure sæt test 2022 – Sådan får du velplejede negle derhjemme

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Set Rouge & Moi
TESTVINDER

Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Set Rouge & Moi

Er du på jagt efter et – lidt mere end – komplet manicuresæt og er du samtidigt til røde farvenuancer, så tag lige et kig på dette deluxe kit fra Le Mini Macaron! Den medfølgende…

Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Set Rouge & Moi 1
Bedst i test

Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Set Rouge & Moi

Zwilling Classic Inox Manicure Sæt 97688-005-0 5-pack 4

Zwilling Classic Inox Manicure Sæt 97688-005-0 5-pack

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Få de flotteste negle (og hænder!) med de bedste manicuresæt i denne test! Vi tester 4 forskellige produkter og zoomer ind på, hvordan de hver især klarer sig som et komplet manicuresæt. Vi kigger naturligvis også på fordele og ulemper ved hvert sæt.

I flere år har du gået og pønset lidt på det der med flotte hænder med pæne neglebånd uden nedbidte neglerødder, der svier og ser grimme ud. Og nu er dine negle endelig vokset og du kan lægge neglelak uden at det ligner fingrene på en 8 årig. Men hvilket slags manicuresæt er det så lige, du skal bruge til at vedligeholde og pleje dem? Det undersøger vi for dig i denne test! Udover at kigge nærmere på 4 udvalgte manicuresæt, får du i vores købsguide alt at vide om, hvordan du vælger et manicuresæt der passer til dig, hvordan du lægger en fransk manicure og ikke mindst, hvordan du sørger for altid velplejede hænder og fødder!

Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Set Rouge & Moi

Bedst i test

Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Set Rouge & Moi
Fordele
 • pros-icon.svg Her får du et simpelt men eksklusivt manicuresæt med 4 medfølgende gel-neglelakker
 • pros-icon.svg Neglelakken hærder i løbet af 60 sekunder under den medfølgende LED lampe
 • pros-icon.svg USB-stik og USB-kabel medfølger også
 • pros-icon.svg Kommer med en flot stofpose som du kan opbevare sættet i
 • pros-icon.svg Gel-neglelakkerne er 3-i-1 lakker – du får basecoat, farve og topcoat i ét

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Set Rouge & Moi

Er du på jagt efter et – lidt mere end – komplet manicuresæt og er du samtidigt til røde farvenuancer, så tag lige et kig på dette deluxe kit fra Le Mini Macaron! Den medfølgende LED lampe hærder hele 4 fingre ad gangen, og resultatet holder i op til 10 dage! Sættet er både effektivt og lækkert designet, og gør det super nemt for alle at få en manicure-behandling derhjemme. Kvaliteten er det tætteste du kan komme på den ægte salonvare og gel-lakkernes 3-i-1 funktion gør det både nemmere og hurtigere for dig at få lakeret neglene igen og igen uden at spendere hos en professionel. Et super lækkert neglesæt til alle kvinder (og mænd), som er ude efter et manicuresæt, hvor der også medfølger gel-neglelak! Sættet er i øvrigt oplagt til begyndere! 

Beurer MP 41

Bedste billige

Fordele
 • pros-icon.svg Kombineret manicure- og pedicuresæt – her kan du pleje både hænder og fødder
 • pros-icon.svg Dette manicuresæt har elektriske neglefile – filer effektivt og hurtigt dine negle
 • pros-icon.svg Apparatet har 2 forskellige hastighedsindstillinger og kommer med 7 forskellige tilbehørsdele – her får du manicure for pengene
 • pros-icon.svg De medfølgende neglefile kan anvendes af diabetikere

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Beurer MP 41

Dette Beurer manicure/pedicure sæt er til dig, der vil have et neglepleje sæt, der er lige så effektivt til fødderne som til hænderne. De forskellige neglefile gør det muligt for dig at file tæt på huden, mens den medfølgende fodfil lader dig komme hård hud og døde hudceller til livs. Filen kan desuden rotere med og mod urets retning, og er dermed ekstra fleksibel til både negle og hud. Grebet er let og behageligt at holde ved, og selvom ledningen godt kunne være lidt længere, fungerer dette sæt upåklageligt til din ugentlige behandling derhjemme.

Beurer MP 100

Bedste premium

Fordele
 • pros-icon.svg Komplet manicure- og pedicuresæt i professionel kvalitet
 • pros-icon.svg Kan også bruges på kunstige negle
 • pros-icon.svg Roterer med og mod urets retning – her får du en grundig pleje af både negle og hud
 • pros-icon.svg Kommer med 10 forskellige tilbehørsdele og hele 30 engangs-dele i sandpapir
 • pros-icon.svg God hvis du døjer med indgroede negle

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Beurer MP 100

Endnu et kombineret manicure- og pedicuresæt fra tyske Beurer, og samtidigt en klar opgradering fra MP 41 sættet. Her får du et elektrisk manicure sæt, der kan tilfredsstille selv den mest kræsne negletekniker. Det samme gælder når vi taler om pedicure – her er alt, hvad du skal bruge for at få velplejede fødder. De mange tilbehørsdele gør ikke nødvendigvis din neglepleje hurtigere, men til gengæld er du garanteret resultater, der ser svimlende godt ud. Populær blandt professionelle, og god til alle, som foretrækker et manicuresæt i prima kvalitet.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Zwilling Manicuresæt med både saks, negleklipper og pincet – og i øvrigt eneste manicuresæt i testen her med disse ting!
 • pros-icon.svg Flot og stilet manicuresæt der snildt kan holde i mange år
 • pros-icon.svg Ikke kun godt til hænderne på kvinder – også godt til hænderne på mænd!

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Zwilling Classic Inox Manicure Sæt 97688-005-0 5-pack

Zwilling er på banen med et manicuresæt, der oser af klasse og høj kvalitet, og som ikke mindst sikrer dig flotte negle. Udover saks, negleklipper og pincet, får du her en samling redskaber i stål, der med grundighed og præcision løfter dit manicure-game op på et højere niveau. Sættet er godt til en gedigen pleje af fingerneglene pre-neglelakering, og du fornemmer virkelig, at det stål som neglefil og negleklipper er lavede i, ikke lige er sådan at slide op. Alle dele kommer i øvrigt i et kompakt og stilet etui i læder, som intet fylder i tasken og som er nemt at have med på farten.

Guide

Sådan vælger du det bedste manicuresæt – købsguide

Du skal som det første vide, at meget billige manicuresæt sjældent holder længe – heller ikke selvom de indeholder flere forskellige dele til at pleje neglene med.

Materialet som et produkt er fremstillet i har stort set altid en betydning, og når det gælder pleje af neglene er det ingen undtagelse. Du kan få både neglefil og negleklipper i flotte farver til meget billige penge, og det er nemt at lade sig friste. Men disse billige løsninger resulterer oftest bare i flossede og/eller ødelagte negle.

Men hvad er et godt manicuresæt så? Læs med nedenfor, hvor vi guider dig til køb af manicuresæt, og til, hvordan du får både velplejede hænder og fødder.

Hvad indeholder et manicuresæt

Det kan variere, hvad et manicuresæt indeholder, og om det er manuelt eller der er tale om et sæt med elektrisk neglefil. Antallet af dele i et manicuresæt vil ligeledes være forskelligt. Du kan få alt fra helt simple sæt med et par enkelte dele til sæt med flere forskellige – og til både manicure og pedicure.

Et manuelt manicuresæt vil typisk indeholde følgende 4 dele:

 • Negleklipper
 • Neglebåndsskubber
 • Neglefil/neglebuffer
 • Pincet

Hertil kommer, at nogle sæt også indeholder negletang og neglesaks, samt neglefile fremstillet i glas. Andre indeholder kun neglefil og neglebåndsskubber.

Er der tale om et kombineret pedicure- og manicuresæt, vil sættet yderligere bestå af negleklippere i forskellige størrelser og file til hård hud og døde hudceller.

Manicuresæt med negleklipper eller elektrisk neglefil

Der er forskel på at klippe neglene med en negleklipper eller at trimme dem med en fil. De fleste professionelle negleteknikere undgår at bruge en negleklipper medmindre der er tale om meget lange negle. En elektrisk neglefil er mere skånsom, ligesom det minimerer risikoen for at knække eller flosse neglene.

Et manicuresæt med elektrisk neglefil vil som regel indeholde flere forskellige dele og de vil typisk også kunne anvendes til pedicure. De Beurer sæt vi har med i denne test indeholder begge flere forskellige dele til både hænder og fødder. Herunder file og slibere, som udover almindelig neglepleje, også er beregnede til for eksempel hård hud og nedgroede negle.

Er du ude efter et full-on manicure (og pedicure) sæt, der kan levere professionelle resultater, er det klart et sæt med elektrisk neglefil du skal have fat i. Har du tynde negle med tendens til at knække eller som flosser nemt, vil vi ligeledes anbefale dig at bruge et manicuresæt med elektrisk neglefil i stedet for en negleklipper – netop fordi det er en mere skånsom måde at file neglene på.

Tip

Sørg altid for at holde en lige vandret retning, når du klipper neglene (ikke afrunde dem)  – så nedsætter du nemlig risikoen for nedgroede negle!

Fransk manicure – Hvad er det?

Fransk manicure – også kendt som franske negle, er til dig, der kan lide det naturlige look. Du skal dog stadig komme lak på neglene men udtrykket er langt mere neutralt i forhold til ‘rigtigt’ farvede negle. Det er nemt at lave en fransk manicure derhjemme og vi fortæller dig i det følgende, hvordan du i 5 enkle trin får flotte franske negle.

Sådan laver du en fransk manicure

Før du går i gang skal du selvfølgelig have sørget for at dine negle er filede til og at dine neglebånd er skubbede op, så alt er klar. En klassisk fransk manicure har firkantede negle, men bryder du dig ikke om dette kan du selvfølgelig sagtens file dem runde. Jo længere dine negle er, jo flottere et resultat vil du få.

Dette skal du bruge:

 • En skål med varmt vand
 • Et lille håndklæde eller en klud
 • Basecoat
 • Hvid neglelak (og eventuelt strips/tape)
 • Let transparent baby pink neglelak
 • Topcoat

Sådan gør du:

 1. Læg dine fingerspidser i blød i skålen med varmt vand i et minuts tid eller to – dette vil sørge for at eventuelle lag og fedt og snavs opløses helt. Lad herefter neglene lufttørre.
 2. Når dine negle er helt tørre skal du lægge et lag af din basecoat lak og lade den tørre.
 3. Nu skal du have gang i den hvide neglelak – læg et lille lag på yderste del (den naturligt hvide del) af neglen. Dette kan kræve lidt øvelse, og er det første gang du lægger en fransk manicure eller er du ikke så god til det der med at holde hænderne stille, kan du klippe nogle små strips i tape og lægge dem så dine neglespidser er fri.
 4. Når den hvide lak er tørret er det tid til at lægge den transparente baby pink neglelak – denne lak vil give et let og naturligt skær på dine negle så overgangen mellem den hvide lak på den yderste del af neglen og den øvrige del bliver mere flydende.
 5. Når neglene er tørre skal du lægge din topcoat – denne vil lægge en flot finish på værket og gøre resultatet mere holdbart. Skulle du have en olie til neglebånd ved hånden, kan du lægge denne på neglebåndene når din topcoat er helt tør.

Tip

Du kan købe små strips der er specielt lavede til at lægge den hvide lak i en fransk manicure. Køber du et komplet fransk manicure sæt vil disse strips medfølge.

Sådan får du velplejede hænder og fødder

Flotte, bløde hænder og babyfødder? Det med babyfødderne er måske ikke så ligetil, men flotte og bløde hænder og velplejede fødder – det er ikke så svært endda. Med enkelte tilføjelser til din daglige rutine, kan du faktisk godt få begge dele!

Pleje af hænder

Huden på hænderne er et af de steder på kroppen, der slides mest og som derfor også kan afsløre vores alder før alt andet. De færreste af os bruger en creme når hænderne får ekstra kulde om vinteren og endnu færre bruger håndcreme med solfaktor året rundt. Begge dele kan gøre en forskel for huden på dine hænder, og det er aldrig for sent at komme i gang.

5 gode råd til pleje af dine hænder

 • Brug din ansigtsolie eller creme på håndryggen inden sengetid
 • Brug en god håndcreme med solfaktor til daglig
 • Brug en creme hver gang du har vasket hænder med sæbe – og særligt efter du har vasket op i hånden!
 • Brug en håndcreme der også giver stærkere negle
 • Sørg for også at pleje og give fugt til dine neglebånd – brug gerne en olie på dine neglebånd dagligt

God håndpleje vil desuden gøre underværker for din neglelak og få den til at se endnu mere sund og lækker ud på negle og hænder!

Pedicure og pleje af fødderne

Overvej lige, hvor meget du udsætter fødderne for hver evige eneste dag og overvej så igen, hvor lidt du plejer dem. En ugentlig omgang med fodbad og eventuelt også med fodfilen kan virkelig gøre en forskel. Det gælder både hård hud og føddernes generelle velvære. Er fodpleje meget langt fra, hvad du kan overskue, kan du bruge en fodcreme efter badet og gerne også inden sengetid – det tager kun få sekunder at smøre fødderne ind!

5 gode råd til pleje af fødderne

 • Gå i bare fødder – smid skoene så ofte du kan
 • Gå i sko der er et halvt til et helt nummer større
 • Giv fødderne et dejligt lunt fodbad ugentligt – dette kan både være i en balje eller i en fodbadmaskine
 • Brug fodcreme hver aften inden sengetid – det minimerer hård hud på fødderne
 • Lav lette fodøvelser dagligt – spred fødderne og bevæg dem rundt når du alligevel ligger på sofaen og slapper af

FAQ

Hvilket manicure sæt er bedst i test?

Det bedste manicure sæt i denne test er kittet fra Le Mini Macaron! Komplet med dertilhørende gel-neglelak i høj kvalitet – her er virkelig lagt op til at sæt flotte negle på dine hænder!

Er en elektrisk neglefil bedre end en almindelig neglefil?

En elektrisk neglefil er mere skånsom mod neglene, mens en almindelig neglefil tit er nemmere at bruge – for eksempel hvis du skal have filet en negl til inden du skal ud af døren.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×