næsehårstrimmer test

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

REMINGTON NE3870 Øre-og næsetrimmer 2
Alsidig næsehårstrimmer

REMINGTON NE3870 Øre-og næsetrimmer

Moser 4900-0050 Senso MicroCut 5
Rejsevenlig næsehårstrimmer

Moser 4900-0050 Senso MicroCut

Dovo Klipette Næsehårstrimmer 6
Lille næsehårstrimmer

Braun en10 precision øre -og næsetrimmer

Panasonic GN series næsehårstrimmer ERGN30K503 8
Avanceret næsehårstrimmer

Panasonic GN series næsehårstrimmer ERGN30K503

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Er du på udkig efter en ny næsehårstrimmer eller skal du købe den første? Du er ikke alene! Mange mænd er på udkig efter det mest effektive produkt til at fjerne næsehår. Der er mange brands, der udbyder næsetrimmere og der er endnu flere varianter på markedet. Det kan være svært at navigere i de mange muligheder. Derfor har vi testet de 9 bedste næsehårstrimmere på markedet i denne næsehårstrimmer test. Du vil med sikkerhed være blevet klogere på næsehårstrimmere og hvilket produkt der er du søger, når du har læst hele vores næsehårstrimmer test.

Fordele
 • pros-icon.svg Sikker og nem at betjene
 • pros-icon.svg Aftageligt- og rengøringsvenligt hoved
 • pros-icon.svg Pænt og tidløst design

Detaljeret gennemgang

Detter en er effektiv næsetrimmer, som du sikkert kan bruge til at fjerne hår fra både næse og øre. Trimmeren er fra det franske hårstylings brand Babyliss, som blev grundlagt i Paris af den velkendte stylist René leliévre tilbage i 60’erne. Deres mission er at udvikle produkter, der gør det lettere for dig at style dig selv både til hverdag og fest.

Derfor skal du vælge  Babyliss For Men Nose- And Ear Trimmer (E650E)

Er du på udkig efter en multi-næsetrimmer, der kan fjerne hår med præcision og lethed? Så er Babyliss For Men Nose- And Ear Trimmer det oplagte valg for dig. Denne trimmer gør det både let og effektivt at fjerne hår i næsen lige såvel som i ørerne. Multi-trimmeren er smidig og dens profilerede form gør at trimmeren ligger godt i din hånd.

Sikker og praktisk

Takket være den rare form og det cirkelformede klippesystem er trimmeren meget praktisk og behagelig at bruge. Trimmeren er fjerne hurtigt uønsket hår og er meget let at anvende, fordi den er lille og let at få et fast greb om. Apparatets hoved kan skylles under vand, hvilket gør det utroligt nemt at rengøre. Hovedet er aftageligt, hvilket betyder at du sagtens kan foretage en grundig rengøring af det. 

Trimmeren har et pænt og tidløst design, der falder i manges smag. og så er den super nem at betjene. Babyliss For Men Nose- And Ear Trimmer har tænd og sluk knap. Derudover er apparatet batteridrevet og bruger 1 x AA batteri, der ikke medfølger ved køb af trimmeren. Dette er den perfekte trimmer for dig, der gerne vil have en høj funktionel og smagsmæssig kvalitet.

Produktdetaljer:

 • Farve: sort
 • Batteri: AA batteri
 • Vaskbar under vand: Ja

REMINGTON NE3870 Øre-og næsetrimmer

Alsidig næsehårstrimmer

REMINGTON NE3870 Øre-og næsetrimmer
Fordele
 • pros-icon.svg Med ekstra skarpe knive
 • pros-icon.svg Mindsker hudirritation
 • pros-icon.svg Kan også anvendes til skæg og bakkenbarter

Detaljeret gennemgang

Remington er et brand, der blev grundlagt i New York og har stadig deres headquarters i Amerika. Produktudviklingen er vigtig for dem, og de bruger lang tid på deres designs i deres design team. Efterfølgende bliver hvert produkt først igennem diverse tests for at sikre at kvaliteten sidder lige i skabet.

Derfor skal du vælge REMINGTON NE3870 Øre-og næsetrimmer

Denne øre-og næsetrimmer er yderst effektiv og nem at fjerne uønsket hår med. Du kan trimme selv de mest besværlige hår med denne trimmer. Knivene er ekstra skarpe, så du sikrer dig at hårene bliver klippet, frem for at de bliver hevet med ud. 

Rene værktøjer

Denne lithium næse-og øretrimmer gør det til en leg at fjerne uønsket hår. Du kan kun opnå et rent look med rene værktøjer, og det har denne trimmer. Trimmeren er udstyret med Active BladeClean system, der sørger for at modstå bakterie opbygning, imens en handy knap kan benyttes til at åbne bladene, så du kan vaske håret ud på få sekunder. 

Mindsker hudirritation

Kombineret med en komfort spids teknologi minimerer dette klippe værktøj risikoen for hudirritation i forbindelse med trimning af dine næsehår. Derudover bliver præcisionen maksimeret takket være den dobbeltsidede lodrette trimmer, der sikrer dig et risikofrit og perfekt resultat,

Kan bruges mere end at fjerne næsehår

Remingtons trimmer egner sig til flere formål, der rækker ud over dens egenskaber som næsetrimmer. REMINGTON NE3870 Øre-og næsetrimmer er en detaljetrimmer med justerbar kam, hvilket også gør den ideel til at forme bakkenbarter og skæg linjer. Du kan med lethed skabe perfekte detaljer på grund af dens ergonomiske greb, der giver helt præcis kontrol i hånden. 

Trimmeren er derudover 100% vandtæt og med et kraftigt langtidsholdbart lithium batteri, som gør at den aldrig vil svigte dig. Dette er det perfekte værktøj til at opretholde et velsoigneret look året rundt.

Produktdetaljer:

 • Farve: sort
 • Batteri: Li ion
 • Vaskbar under vand: Ja
Fordele
 • pros-icon.svg Beskyttelsesafskærmning
 • pros-icon.svg Trimmer uden gener eller irritation
 • pros-icon.svg Med 3 trimmer kamme og etui

Detaljeret gennemgang

Dette er en smart øre-og næsetrimmer fra det innovative brand Philips. De har en mission om at forbedre menneskers sundhed og velvære til hverdag gennem deres produkter. De vil gerne hjælpe med at forbedre levestandarden både i I-lande og U-lande. Dette er en oplagt trimmer for dig, der gerne vil have et alsidigt redskab. 

Derfor skal du vælge PHILIPS NT5650/16 , Øre-og næsetrimmer

Hvis du gerne vil have nænsom næse-og øretrimmer som er let at håndtere, så behøver du ikke lede meget længere. Denne trimmer kan fjerne hår fra ører og næse, samt rette bakkenbarter og skæg, helt uden at irritere huden. Trimmeren er på den måde meget alsidig og kan benyttes til flere formål, samtidig med at du får en nænsom trimning uden risiko.

PrecisionTrim-teknologi

PrecisionTrim-teknologi og beskyttelsesafskærmning sikrer, at du nemt og sikkert kan fjerne dine næsehår. Trimmeren er udstyret med højtydende knive for en nænsom trimning. Næsetrimmeren fra Philips, der søger et alsidigt redskab, der kan fjerne uønsket hår nænsomt og præcist, uanset om det gælder næse, ører, øjenbryn, bakkenbarter eller skæg linjer. 

Praktisk og rejsevenlig

Trimmeren er udstyret med ergonomisk greb og håndtering. Philips trimmer er vaskbar og kan anvendes i brusebad. Der medfølger hele 3 forskellige kamme, en detaljetrimmer og et smart rejseetui. Det gør trimmeren fra Philips praktisk og alsidig. Desuden kan du nemt medbringe trimmeren på rejser eller weekendophold. Du kan medbring den overalt og være sikret en nænsom trimning.

Produktdetaljer:

 • Farve: sort
 • Batteri: AA
 • Vaskbar under vand: Ja

Beurer

HR 2000 Næsehårstrimmer

Fordele
 • pros-icon.svg Smalt hoved sikrer god trimning af konturer
 • pros-icon.svg God til at trimme øjenbryn
 • pros-icon.svg Aftageligt hoved der let kan rengøres

Detaljeret gennemgang

Beurer er et tysk brand, der har leveret produkter til at forbedre hele familiens velvære gennem mange år. De laver både produkter inden for skønhed, medicin, babyer og aktiv livsstil. De har været til i mere end 100 år og fortsætter med at skabe innovative produkter til hele familien.

Derfor skal du vælge Beurer – HR 2000 Næsehårstrimmer

Denne næsehårstrimmer er et sikkert valg for dig, der gerne vil fjerne dine næsehår og ørehår sikkert og nemt. Næsehårstrimmeren HR 2000 hjælper dig effektivt til at fjerne hår i næse og øre. Uønskede hår i næse og ører kan let trimmes væk. Der medfølger flere dele, der sørger for at din trimning bliver i top og at du let kan tage din næsetrimmer med dig på farten.

Smalt hoved til konturer

Beurers næsehårstrimmer har et smalt hoved, der let kan komme rundt i de krumme konturer i næseborene og ved øerne. Det betyder at du trygt kan trimme med sikkerhed om et perfekt resultat. Det bliver ikke meget nemmere at fjerne uønskede hår. Derudover medfølger der en kam, som du let kan bruge til at trimme din øjenbryn og sikre at du får en helt ensartet længde på begge bryn. Kammen kan trimme ned til 6 mm og 3 mm.

Medfølgende grej

Der medfølger et aftageligt trimmerhoved, som du let kan rengøre under rindende vand. Derudover medfølger der en smart rengøringsbørste, der gør rengøring endnu mere nem at udføre. Der medfølger også en beskyttelseshætte og en opbevaringspung, der gør det muligt at beskytte og opbevare din trimmer både i hjemmet og på rejser. Desuden medfølger der 1 stk AA batteri. 

Produktdetaljer:

 • Farve: sort
 • Batteri: AA
 • Vaskbar under vand: Ja

Moser 4900-0050 Senso MicroCut

Rejsevenlig næsehårstrimmer

Moser 4900-0050 Senso MicroCut
Fordele
 • pros-icon.svg Effektiv og præcis
 • pros-icon.svg Ergonomisk design
 • pros-icon.svg Batteri medfølger

Detaljeret gennemgang

Endnu en god næsehårstrimmer i et lækker tysk kvalitet. Trimmeren er fra brandet Moser, der blev grundlagt i Tyskland af den unge entreprenør Heinrich Moser. Deres produkter er af høj kvalitet og designet til formål for menneskers behov i deres hverdag.

Derfor skal du vælge Moser 4900-0050 Senso MicroCut

Vi anbefaler dette produkt til dig, der gerne vil have en stilfuld næsehårstrimmer, som er velegnet til at tage med på rejser. Med denne trimmer bliver det ikke nemmere at fjerne uønskede hår fra ansigtet, næse og øer. 

God kvalitet og nem at anvende

Denne lille trimmer fra Moser fjerner let dine næsehår med præcision. Det betyder at du efterlades med et velsoigneret og velplejet look. Næse-og hårtrimmeren er af god tysk kvalitet. Du kan nemt fjerne hår næsen, ørerne og andre relevante steder. Klippesystemet er aftageligt, vaskbart og og lavet af slidstærkt rustfritstål. Trimmeren bruger AA batterier og der medfølger 1 x AA batteri. 

Stilfuldt design og rejseetui

Næse-og hårtrimmeren har et stilfuldt og flot design. Den er sølvfarvet og har Moser skrevet på siden med en pæn sort skrift. Den form er lang og tynd, og så kommer den i et pænt læder etui, der er perfekt til rejser. 

Produktdetaljer:

 • Farve: sølv
 • Batteri: AA
 • Vaskbar under vand: Ja

Braun en10 precision øre -og næsetrimmer

Lille næsehårstrimmer

Dovo Klipette Næsehårstrimmer
Fordele
 • pros-icon.svg Sikker og smertefri hårfjerning
 • pros-icon.svg Høj funktionel kvalitet
 • pros-icon.svg Lille og let trimmer

Detaljeret gennemgang

Dovo er endnu et tysk brand, der leverer produkter af høj kvalitet. Den trimmer er perfekt for dig, der søger en lille og let trimmer, til en pris som alle kan være med til. Du kan hurtigt fjerne dine næsehår uden ubehag eller smerte med denne næsetrimmer fra Dovo.

Derfor skal du vælge Dovo Klipette Næsehårstrimmer

Denne næsetrimmer er oplagt for dig, der søger en lille og sikker næsetrimmer. Med denne lette næsetrimmer kan du øjeblikkeligt blive fri for problemer med uønskede hår i både ører og næse. Trimmeren er af rustfrit stål, og sikrer dig præcision.

Sikker og smertefrit at fjerne dine næsehår

Denne næsetrimmer sikrer dig at kunne fjerne hår fra næsen og ørerne sikkert og med minimal smerte. Produktet er produceret i Tyskland, så du kan være sikker på at kvaliteten er høj og at trimmerens egenskaber er gode. Det er meget let at anvende trimmeren og svært at forårsage smerte under din hårfjerning.

Anvendelse

Indsæt skærehovedet med din tommelfinger og pegefinger. Roter den nederste cylinder frem og tilbage i små hurtige bevægelser. Dette hjælper dig til at sørge for at hårene bliver skåret rent, frem for at de bliver hevet med ud.

Produktdetaljer:

 • Farve: sølv

Dovo Klipette Næsehårstrimmer

Lille næsehårstrimmer

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Sikker og smertefri hårfjerning
 • pros-icon.svg Høj funktionel kvalitet
 • pros-icon.svg Lille og let trimmer

Detaljeret gennemgang

Dovo er endnu et tysk brand, der leverer produkter af høj kvalitet. Den trimmer er perfekt for dig, der søger en lille og let trimmer, til en pris som alle kan være med til. Du kan hurtigt fjerne dine næsehår uden ubehag eller smerte med denne næsetrimmer fra Dovo.

Derfor skal du vælge Dovo Klipette Næsehårstrimmer

Denne næsetrimmer er oplagt for dig, der søger en lille og sikker næsetrimmer. Med denne lette næsetrimmer kan du øjeblikkeligt blive fri for problemer med uønskede hår i både ører og næse. Trimmeren er af rustfrit stål, og sikrer dig præcision.

Sikker og smertefrit at fjerne dine næsehår

Denne næsetrimmer sikrer dig at kunne fjerne hår fra næsen og ørerne sikkert og med minimal smerte. Produktet er produceret i Tyskland, så du kan være sikker på at kvaliteten er høj og at trimmerens egenskaber er gode. Det er meget let at anvende trimmeren og svært at forårsage smerte under din hårfjerning.

Anvendelse

Indsæt skærehovedet med din tommelfinger og pegefinger. Roter den nederste cylinder frem og tilbage i små hurtige bevægelser. Dette hjælper dig til at sørge for at hårene bliver skåret rent, frem for at de bliver hevet med ud.

Produktdetaljer:

 • Farve: sølv

Panasonic GN series næsehårstrimmer ERGN30K503

Avanceret næsehårstrimmer

Panasonic GN series næsehårstrimmer ERGN30K503
Fordele
 • pros-icon.svg Skarp dobbeltbladet teknologi
 • pros-icon.svg Roterende klippesystem
 • pros-icon.svg Allergivenligt rustfrit stål

Detaljeret gennemgang

Denne smarte næsehårstrimmer er fra brandet Panasonic, der igennem en lang årrække har udviklet produkter til formål for at give mennesker mere værdi og kvalitet i deres hverdag. Få en præcis trimmer med skarpe blade og ingen kompromiser med denne næsehårstrimmer.

Derfor skal du vælge Panasonic GN series næsehårstrimmer ERGN30K503

Vil du have en skarp trimning med et perfekt resultat? Så skal du kigge nærmere på denne næsehårstrimmer fra Panasonic. Dette er en praktisk næse/øre trimmer for en nænsom barbering. Du kan let trimme dine uønskede hår med præcision på ingen tid.

Avanceret teknologi

Denne trimmer har et roterende klippesystem med avancerede dual edge blade. Disse er dobbeltbladet og skarpe. De sørger for, at du kan foretage en præcis trimning af konturer, øjenbryn, næse og ørehår fra 0,5 mm.

Smart vaskesystem

Panasonic GN series næsehårstrimmer ERGN30K503 har et smart vaskesystem, der gør det let at skylle klippesystemet. Du skal blot skylle klippe systemet under vand og så er det klar til brug igen. 

Rustfrit stål

Trimmerens skarpe blade er lavet af allergivenligt rustfrit stål. Dette  giver mulighed for at kunne bruge trimmeren, selv hvis du har allergi. Og så gør det produktet mere holdbart og sundt for din hud. Der er mindre risiko for irritation af huden, når du anvender en trimmer med allergivenligt rustfrit stål.

Produktdetaljer:

 • Farve: sort
 • Batteri: LR6/R6 (AA)
 • Vaskbar under vand: Ja

Guide

Find den bedste næsetrimmer til dig i vores næsehårstrimmer test

Der er flere ting som er værd at overveje, inden investerer i en næsetrimmer. Det er særligt vigtigt at undersøge dine muligheder nøje, når du skal købe en næsehårstrimmer for første gang. En næsehårstrimmer kan for det meste både benyttes til næse og ører, og du skal derfor være opmærksom på, at trimmerne oftest er alsidige og ikke nødvendigvis skal købes til bare ét formål. Vi guider dig til at vælge den bedste trimmer til dig og dine behov  i dette afsnit.

Komfort

Det er en god ide at danne sig en idé om, hvor meget du har brug for og ønsker at benytte en næsetrimmer. Hvis du bedømmer dit problem med næsehår til at være stort, og du tænker at du gerne vil fjerne hår flere gange ugentligt, så er komforten meget vigtig. Jo oftere du bruger en næsetrimmer, jo vigtigere mere vigtigt bliver det, at det er en behagelig næsehårstrimmer, der udfører arbejdet perfekt.

Men hvis du blot trimmer dine næsehår eller ørehår et par gange om året, så kan du godt gå lidt på kompromis med komforten og muligvis kvaliteten. Men det er selvfølgelig altid nødvendigt, at trimmeren virker ordentligt. Men det er selvfølgelig helt op til dig, hvor meget du vil vægte komforten af din næsehårstrimmer.

Alsidighed

For mange mænd er det vigtigt, at næsetrimmeren har flere funktioner og kamme der kan bruges til hvert sit formål. På den måde kan man med et enkelt produkt ordne næse, øre, bryn, skæg og bakkenbarter. Der er flere produkter i vore næsehårstrimmer test, der er meget alsidige med flere forskellige indstillinger og funktioner. En af de mest alsidige produkter i vores test af nogle af de bedste næsehårstrimmere på markedet er REMINGTON NE3870. Denne næsehårstrimmer kan fjerne alt uønsket hår omkring ansigt og øer.

Ved de alsidige næsehårstrimmere, vil der medfølge diverse skærehoveder og forskellige kamme. Det kan være en kam til detaljer, et roterende hoved mm. Du vil få en masse forskelligt udstyr, som er er perfekt, hvis du gerne vil have en alsidig trimmer, der kan benyttes til mere end blot et formål.

Hvis du gerne vil have en alsidig næsehårstrimmer til næse og ører, men ikke ønsker at betale en høj pris, så kan du vælge en multitrimmer. I så fald vil du ikke få lige så mange redskaber, og dette er derfor mere oplagt, hvis du ikke benytter en næsehårstrimmer særligt ofte.

Vaskbar under vand

Hvis du gerne vil holde dine næsehårstrimmer så hygiejnisk som muligt, så anbefaler vi at du investerer i en næsehårstrimmer, der har et vaskbar hoved. Det er særligt godt, hvis hovedet også er aftageligt. På den måde kan du let rengøre din næsehårstrimmer uden vanskeligheder. Når du holder dine næsehårstrimmer hygiejnisk, så er der en mindre risiko for at forårsage hudirritation. Det er derfor en rigtig god idé at være sikker på at trimmeren er vaskbar.

Vandtæt trimmer

Det er også en rigtig god idé, at være opmærksom på om en næsehårstrimmer er vandtæt eller ej. REMINGTON NE3870 Øre-og næsetrimmer som er med i vores næsehårstrimmer test er 100% vandtæt. Det betyder, at du kan trimme dine uønskede hår i badet. På den måde bliver produktet lettere en del af dine faste rutiner og falder ind i andre ritualer. Dog er det langt fra alle, der finder det vigtigt at kunne trimme i badet. Men hvis det er noget du ser som et bonus, kan du med fordel se efter en næsehårstrimmer, der er 100% vandtæt.

Opladbar næsetrimmer

Nogle mænd og kvinder ser det som et stort bonus at kunne oplade deres skønheds apparater. Det kan helt sikkert være en fordel at kunne oplade din næsehårstrimmer, hvis du er på farten eller bare gerne vil kunne trimme med et alternativ til batteriere, som der oftest benyttes til en næsehårstrimmer. I vores næsehårstrimmer test har vi inkluderet en næsehårstrimmer, der kan oplades og herefter benyttes uafbrudt i hele 120 minutter. Produktet er Moser – Næse/øre trimmer Easy Groom (9865‐1901) og kan varmt anbefales til dig, der gerne vil kunne oplade din næsehårstrimmer.

Pris

Prisen på en næsehårstrimmer kan godt variere, men i vores næsehårstrimmer test ligger alle trimmere et sted mellem 80-250 kr. Prisforskellene er altså ikke banebrydende, men hvert produkt er ikke sat til samme pris. Prisen afhænger af mange forskellige faktorer som komfort, alsidighed, kvalitet og niveauet af teknologisk innovation. Genereltset er det de trimmere med flest funktioner, der koster mest. Det er derfor en rigtig god idé at overveje, hvor stort et problem du har med hår i næsen og hvor ofte du kommer til at bruge en næsetrimmer. Hvis du gerne vil gøre næsetrimmeren til en del af din hverdags rutine til flere formål, så anbefaler vi dig, at du investerer i en af de næsehårstrimmere, der kan levere flere funktioner af høj kvalitet, og dermed også betale en lidt højere pris. Men det er selvfølgelig helt op til dig, at afgøre hvilket budget der er det rette for dig!

Sådan bruger du en næsehårstrimmer

Der er ikke noget mindre charmerende end at lave lange næsehår til at stikke ud af næsen og blafrer, når du trækker vejret. Heldigvis findes der næsetrimmere, der er designet til at fjerne de uønskede hår med lethed og præcision. Læs med i dette afsnit, hvis du gerne vil vide mere om, hvordan du bruger en næsehårstrimmer. Vi har udformet en lille step-by-step guide til at hjælpe dig på vej, så du kan opfylde dine behov med den næsehårstrimmer, som du vælger.

 1. Start altid med at læse vejledningen/emballagen grundigt igennem. Det er vigtigt at du udfører klipningen af dine uønskede hår korrekt.
 2. Du kan eventuelt oplade din trimmer, hvis den kan oplades.
 3. Flere trimmere kan benyttes i badet, blandt andet Remingtons trimmer i denne næsehårstrimmer test. Den er 100% vandtæt. Det bliver lettere at gøre din næsetrimmer til en del af din rutine, når du kan benytte den i badet.
 4. Når du går i gang med at trimme, er det vigtigt, at du ikke fører trimmeren længere op end 5 mm ind i næsen eller ørerne.
 5. Vær nænsom når du trimmer. Det giver det bedste reulstat, selvom trimmerne er udstyret med skærme, der beskytter næsen.
 6. Sørg for at skylle skærehovedet eller klippe systemet grundigt, når du har færdiggjort klipningen. På den måde holder du din trimmer hygiejnisk og klar til næste gang den skal bruges.
 7. Nyd dit velsoignerede udseende! Når du benytter en næsetrimmer regelmæssigt vil du altid fremstå velplejet og organiseret.

Sådan er denne næsetrimmer test udført

Denne skægtrimmer test er udført ved at undersøge markedet for diverse tests af næsehårstrimmer, hvor testresultater og informationer er blevet samlede. Vi har samlet informationer fra forskellige forhandlere, producenter og selvfølgelig også kundeanmeldelser. Vi har organiseret de mange informationer og vores viden om hvert produkt, så det bliver overskueligt for dig at finde frem til, hvilket produkt der opfylder dine behov. Ved at læse testen igennem kan du blive guidet til at tage det bedste valg for dig på et grundlag af viden.

FAQ

I dette afsnit besvarer vi ofte stillede spørgsmål, så du hurtigt kan danne dig et overblik og blive klogere på produktet næsehårstrimmer.

Hvilken næsetrimmer er den bedste ?

På baggrund af vores undersøgelse af 9 af de bedste produkter på markedet, har vi udvalgt Babyliss For Men Nose- And Ear Trimmer (E650E) til bedst i test. Men det er ikke sikker, at den er bedst for dig. Læs hele artiklen for at finde den bedste næsehårstrimmer for dig.

Hvad er en næsehårstrimmer?

En næsehårstrimmers er lille rundt trimmer, der er udviklet til at fjerne hår i næsen, ørerne, på bryn eller ved skæg linjer. Trimmeren har en lille skærm, der sørger for at du ikke kan skære dig i næsen eller ørerne, når du trimmer.

Kan en næsetrimmer bruges til øjenbryn?

Lang det fleste kan bruges til øjenbryn, og det er også tilfældet for de næsehårstrimmere, som vi har inkluderet i vores næsehårstrimmer test. En næsehårstrimmer er oftest et alsidigt redskab, som du kan benytte til flere formål.

Kan kvinder benytte en næsehårstrimmer?

Det er for det meste mænd, der døjer med hår, der stikker ud af næsen. Men problemet kan opleves af både mænd og kvinder med genstridige hår. Trimmeren kan også bruges til at rette øjenbryn hos kvinder.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×