Neccin Shampoo – Guide og anbefalinger til Neccin produkter

1
Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment

Med en Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment får dit hår og din hovedbund al den pleje og beskyttelse, som den har brug for. Produktet er særligt velegnet til at fjerne skæl og forebygge en tør hovedbund. Derfor skal du vælge Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment Hvis du lider af skæl og har svært ved at slippe af med det igen, så kan en Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment muligvis være din løsning.…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment 119 kr. Beautycos.dk
Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment 119 kr. Beautycos.dk
Neccin Shampoo No.2 Dandruff Protector 369 kr. Nicehair.dk
Neccin Shampoo No. 4 Sensitive Balance 369 kr. Nicehair.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment – Den bedste skælshampoo

Med en Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment får dit hår og din hovedbund al den pleje og beskyttelse, som den har brug for. Produktet er særligt velegnet til at fjerne skæl og forebygge en tør hovedbund.

Derfor skal du vælge Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment

Hvis du lider af skæl og har svært ved at slippe af med det igen, så kan en Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment muligvis være din løsning. Denne shampoo er nemlig særlig udviklet til at fjerne fedtede og tørre skæl fra hovedbunden, hvilket bl.a. kan lade sig gøre grundet opbygningen med Piroctone Olamine. Samtidig yder shampooen optimal pleje og sikrer fugt til din hovedbund grundet det høje indhold af antioxidanter i shampooen, der bl.a. kommer fra caster olie og grapefrugt ekstrakt. Shampooens ingredienser arbejder altså sammen for at genopbygge den naturlige balance i din hovedbund, så du med tiden kan blive helt skælfri. Derudover er shampooen fri for parabener og sulfater og så beskytter den desuden eventuel hårfarve i håret.

Det vi liker:
  • Effektiv forebyggelse af skæl, irritation og tør hovedbund
  • Hjælper med at genoprette hovedbundens egen naturlige balance
  • Parabene og sulfatfrit produkt

Hvad gør Neccin shampoo?

De forskellige shampooer i Neccin serien afhjælper alle med problemer i hovedbunden, f.eks. skæl, psoriasis, samt tør og irriteret hovedbund. Hver shampoo hjælper dig af med dit hovedbundsproblem samtidig med, at ingredienserne i shampooen hjælper med at genopbygge en naturlig balance i hovedbunden.

I alt er der tre forskellige shampooer og én balsam at vælge mellem i Neccin serien:

  • Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment
  • Neccin Shampoo No.2 Dandruff Protector
  • Neccin Conditioner No. 3 Dandruff Protector
  • Neccin Shampoo No. 4 Sensitive Balance

Er Neccin shampoo god mod psoriasis?

Ja, Neccin shampoo kan udmærket benyttes mod psoriasis. Vi vil dog nok anbefale dig at benytte Neccin Shampoo No. 4 Sensitive Balance, hvis du lider af psoriasis, da denne shampoo er en del mildere end de andre. Det betyder, at den passer bedre til folk med sensitiv hud. Derudover hjælper shampooen med at genoprette den rette balance i din hovedbund, så du fremover vil opleve mindre kløe og irritation i hovedbunden.

Neccin shampoo skaber sensitive balance

Samtlige Neccin shampooer indeholder ingredienser, der er med til at genoprette din hovedbunds naturlige balance. De modvirker altså ikke udelukkende irritation, tørhed og kløen i hovedbunden, men forebygger også, så det kommer igen. Normalt kan hovedbunden i de fleste tilfælde selv forebygge f.eks. fedtet hår og tør hud ved at producere talg / sebum via talgkirtler, men når disse først slår ud og har enten en over- eller underproduktion, så går det ud over vores hovedbund og hår. Det er altså utrolig vigtigt, at vores hovedbunde er i balance og producerer den rette mængde sebum for selv at kunne forebygge hovedbundsproblemer. Men hvis ikke hovedbunden er i balance, så kan f.eks. Neccin shampoo være med til at genoprette denne.

Bekæmper Neccin shampoo skæl?

Ja, Neccin shampoo bekæmper i den grad skæl. Hvis du lider af skæl, så skal du dog nok primært investere i enten Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment eller Neccin Shampoo No.2 Dandruff Protector. Neccin nr. 1 er en smule ‘hårdere’ end nr. 2 og derfor kan du med fordel benytte dig af nr. 1, hvis du er ramt meget kraftigt og nr. 2, hvis det er mere forebyggende. Du kan også altid skifte mellem de to varianter, hvis det passer dig bedre. Og hvis du gerne vil fuldende din Neccin oplevelse, så kan du med fordel slutte badeturen af med Neccin Conditioner No. 3 Dandruff Protector, der blødgør dit hår.

Hvilke ingredienser er der i Neccin shampoo?

I nedenstående afsnit vil vi gennemgå de aktive ingredienser i Neccin shampooerne og altså ikke alle de ingredienser der findes i de forskellige varianter, da mange af disse benyttes i de fleste shampooer for at shampooen fungerer optimalt.

Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment

Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment er den shampoo, der bekæmper selv svær skæl. Shampooen indeholder bl.a. Piroctone Olamine, som bekæmper dannelsen af hudsvampen pityrosporum ovale, der er hele årsagen til at man får skæl. Derudover består shampooen af forskellige stoffer, der minimerer udtørring og hudirritation.

Neccin Shampoo No.2 Dandruff Protector

En Neccin Shampoo No.2 Dandruff Protector er en smule mere skånsom end nr. 1, da den ikke indeholder lige så høje koncentrationer af Piroctone Olamine. Dog har denne shampoo stadig nogenlunde samme virkning, da den også bekæmper skæl og hudirritation.

Derudover indeholder nr. 2 i serien grapefrugtsfrøekstrakt og sukkerroe, der sikrer, at shampooen er fugtgivende og er rig på antioxidanter.

Neccin Shampoo No. 4 Sensitive Balance

Den sidste shampoo i rækken Neccin Shampoo No. 4 Sensitive Balance er udviklet til personer med sensitiv hud, der har brug for et mildere koncentreret indhold af Piroctone Olamine og andre ingredienser. Produktet har dog nogenlunde samme virkning og opbygning som de forrige produkter, og forebygger desuden stadig mod både skæl og irriteret hud.

Samtlige af Neccin shampooerne kan udmærket benyttes i farvet hår, da bl.a. opbygningen af antioxidanter sikrer en farvebeskyttende virkning. Derudover er alle Neccin produkter fri for parabener, parfume og andre skadelige tilsætningsstoffer.

Neccin shampoo forhandlere

Du har mulighed for at købe din Neccin shampoo online, så du kan få den leveret direkte hjem til dig. Du kan f.eks. enten bestille din Neccin shampoo hos billigvoks.dk eller nicehair.dk, så du også ved, at du kan stole på forhandleren.

Billigvoks.dk

Fordelen ved at vælge Billigvoks er, at de tilbyder fri fragt, når du handler for mere end 199 kroner i deres webshop – og giver prismatch, hvis du finder varen billigere et andet sted. Hvis du får prismatch på din vare, får du desuden også 5% yderligere i rabat på varen. Dét er da service!

Nicehair

Nicehair har Danmarks største online udvalg af skønhedsprodukter, så det er naturligvis intet under, at de sælger de fabelagtige shampooer fra Neccin serien. Nicehair har været tilgængelig siden 2009 og har konsekvent fået gode anmeldelser på sider som TrustPilot. Nicehair leverer normalt inden for 1 til 3 dage og har fri fragt på udvalgte fragtmetoder, hvis du handler for over 399 kroner i webshoppen.

Neccin shampoo tilbud og billig Neccin shampoo

Der er ofte god mulighed for at gøre et kup hos både Nicehair og Billigvoks, når du skal til at købe flere Neccin produkter hjem. F.eks. har begge online forhandlere gode tilbud, hvor du får en billigere pris, hvis du køber mere end ét produkt. I nogle tilfælde kan du også få pakker med 2, 4 eller 6 produkter – og så har du da i hvert fald Neccin shampoo til lidt tid.

Grazette – virksomheden bag Neccin Shampoo

Neccin produkterne er produceret og fremstillet af det svenske firma Grazette. Firmaet har været en del af skønhedsbranchen siden 1974, så de ved altså, hvad de har med at gøre. Grazette sælger både deres produkter til privatpersoner og til virksomheder, såsom frisørsaloner, så det kan være, at du er stødt på produkterne hos din frisør.

Ud over Neccin står de bl.a. i spidsen for serierne: Colour Mask, Crush, Procortexx og XL Concept. Tilfælles har de alle, at de forebygger skader på håret og beskytter farvet hår mod at falme. Deres XL Concept-serie er endda bæredygtig og Grazettes har her fjernet alle overflødige ingredienser for at konstruere en yderst simpel shampoo til dem, der foretrækker den slags.

Anmeldelser af Neccin shampoo

Samtlige personer, der har forsøgt sig med en Neccin shampoo har udelukkende positive ting at sige om produktet. Af den grund får Neccin produkterne 5 ud af 5 stjerner på f.eks. forhandleren Nicehairs hjemmeside. Nogle af forbruger skriver følgende om Grazettes Neccin-serie:

MIRAKEL, FORTJENER EN OSCAR 

Har prøvet adskillige dyre produkter mod tør hovedbund, som ikke virkede. Kan kun anbefale denne her shampoo, som også plejer håret , er MILD og EFFEKTIV og holder i længden. Den er simpelthen et MIRAKEL og GULD værd. Jeg vil aldrig nogensinde købe andre end denne her!!! Vil anbefale den til alle i min omgangskreds!!!!!!!!

BEDSTE SHAMPOO 

Jeg har skæleksem og har døjet med kløende hovedbund, hvor det var så slemt at det til tider blødte. Det her er den eneste shampoo, der virker! Jeg bruger den hver anden dag. Brug dog balsam, da den godt kan udtørre håret en lille smule. Mirakel-middel!

MIRAKEL SHAMPOO TIL ØDELAGT HOVEDBUND 

Super fantastisk! Jeg havde utrolig meget skæl før jeg startede med denne, nu har jeg intet tilbage og har fået en super sund og glad hovedbund.