Neccin Shampoo – Guide og anbefalinger til Neccin produkter

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
  • pros-icon.svg Effektiv forebyggelse af skæl, irritation og tør hovedbund
  • pros-icon.svg Hjælper med at genoprette hovedbundens egen naturlige balance
  • pros-icon.svg Parabene og sulfatfrit produkt

Detaljeret gennemgang

Med en Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment får dit hår og din hovedbund al den pleje og beskyttelse, som den har brug for. Produktet er særligt velegnet til at fjerne skæl og forebygge en tør hovedbund.

Derfor skal du vælge Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment

Hvis du lider af skæl og har svært ved at slippe af med det igen, så kan en Neccin Shampoo No. 1 Dandruff Treatment muligvis være din løsning. Denne shampoo er nemlig særlig udviklet til at fjerne fedtede og tørre skæl fra hovedbunden, hvilket bl.a. kan lade sig gøre grundet opbygningen med Piroctone Olamine. Samtidig yder shampooen optimal pleje og sikrer fugt til din hovedbund grundet det høje indhold af antioxidanter i shampooen, der bl.a. kommer fra caster olie og grapefrugt ekstrakt. Shampooens ingredienser arbejder altså sammen for at genopbygge den naturlige balance i din hovedbund, så du med tiden kan blive helt skælfri. Derudover er shampooen fri for parabener og sulfater og så beskytter den desuden eventuel hårfarve i håret.

Guide

Neccin shampoo forhandlere

Du har mulighed for at købe din Neccin shampoo online, så du kan få den leveret direkte hjem til dig. Du kan f.eks. enten bestille din Neccin shampoo hos billigvoks.dk eller nicehair.dk, så du også ved, at du kan stole på forhandleren.

Billigvoks.dk

Fordelen ved at vælge Billigvoks er, at de tilbyder fri fragt, når du handler for mere end 199 kroner i deres webshop – og giver prismatch, hvis du finder varen billigere et andet sted. Hvis du får prismatch på din vare, får du desuden også 5% yderligere i rabat på varen. Dét er da service!

Nicehair

Nicehair har Danmarks største online udvalg af skønhedsprodukter, så det er naturligvis intet under, at de sælger de fabelagtige shampooer fra Neccin serien. Nicehair har været tilgængelig siden 2009 og har konsekvent fået gode anmeldelser på sider som TrustPilot. Nicehair leverer normalt inden for 1 til 3 dage og har fri fragt på udvalgte fragtmetoder, hvis du handler for over 399 kroner i webshoppen.

Neccin shampoo tilbud og billig Neccin shampoo

Der er ofte god mulighed for at gøre et kup hos både Nicehair og Billigvoks, når du skal til at købe flere Neccin produkter hjem. F.eks. har begge online forhandlere gode tilbud, hvor du får en billigere pris, hvis du køber mere end ét produkt. I nogle tilfælde kan du også få pakker med 2, 4 eller 6 produkter – og så har du da i hvert fald Neccin shampoo til lidt tid.

Grazette – virksomheden bag Neccin Shampoo

Neccin produkterne er produceret og fremstillet af det svenske firma Grazette. Firmaet har været en del af skønhedsbranchen siden 1974, så de ved altså, hvad de har med at gøre. Grazette sælger både deres produkter til privatpersoner og til virksomheder, såsom frisørsaloner, så det kan være, at du er stødt på produkterne hos din frisør.

Ud over Neccin står de bl.a. i spidsen for serierne: Colour Mask, Crush, Procortexx og XL Concept. Tilfælles har de alle, at de forebygger skader på håret og beskytter farvet hår mod at falme. Deres XL Concept-serie er endda bæredygtig og Grazettes har her fjernet alle overflødige ingredienser for at konstruere en yderst simpel shampoo til dem, der foretrækker den slags.

Anmeldelser af Neccin shampoo

Samtlige personer, der har forsøgt sig med en Neccin shampoo har udelukkende positive ting at sige om produktet. Af den grund får Neccin produkterne 5 ud af 5 stjerner på f.eks. forhandleren Nicehairs hjemmeside. Nogle af forbruger skriver følgende om Grazettes Neccin-serie:

MIRAKEL, FORTJENER EN OSCAR 

Har prøvet adskillige dyre produkter mod tør hovedbund, som ikke virkede. Kan kun anbefale denne her shampoo, som også plejer håret , er MILD og EFFEKTIV og holder i længden. Den er simpelthen et MIRAKEL og GULD værd. Jeg vil aldrig nogensinde købe andre end denne her!!! Vil anbefale den til alle i min omgangskreds!!!!!!!!

BEDSTE SHAMPOO 

Jeg har skæleksem og har døjet med kløende hovedbund, hvor det var så slemt at det til tider blødte. Det her er den eneste shampoo, der virker! Jeg bruger den hver anden dag. Brug dog balsam, da den godt kan udtørre håret en lille smule. Mirakel-middel!

MIRAKEL SHAMPOO TIL ØDELAGT HOVEDBUND 

Super fantastisk! Jeg havde utrolig meget skæl før jeg startede med denne, nu har jeg intet tilbage og har fået en super sund og glad hovedbund.

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×