Øjenbryn serum

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

Det er meget oppe i tiden at have store, fyldige og flotte øjenbryn. Men det er langt fra alle der er udstyret med dette naturligt. Så er det heldigt, at der er et stort udvalg af gode produkter, der hjælper dig til at opnå fyldigere øjenbryn helt naturligt. Men det kan være svært at navigere i de mange forskellige serum til øjenbryn. I denne øjenbryn serum test, har vi testet 8 forskellige produkter, for at gøre det lettere for dig at vælge det bedste serum for dig og dine øjenbryn.

Eyebrow Enhancing Serum

Bedste øjenbryn serum

Fordele
 • pros-icon.svg Styrker de enkelte hårstrå og aktiverer vækst
 • pros-icon.svg Indeholder det klinisk dokumenterede peptid-komplex
 • pros-icon.svg Certificeret vegansk og rig på økologiske ingredienser

Detaljeret gennemgang

Dette effektive øjenbryn serum er fra det danske brand Hair Lust. Deres brand er skabt med en vision om at hjælpe både mænd og kvinder til at opnå deres mål i forhold til hårvækst både af håret på hovedet, øjenbryn og vipper.

Derfor skal du vælge Eyebrow Enhancing Serum

Hvis du vil gerne vil have fyldige og sunde bryn, så er dette vores bedste bud på en øjenbryn serum, der vil gøre en forskel for dig og dine øjenbryn. Dette øjenbryn serum består af en unik plantebaseret formel der sætter gang i væksten af brynene og styrker de enkelte hårstrå, så dine bryn bliver mere fyldige. 

Dette serum er både naturligt, effektivt og sikkert for dig med tynde eller overplukkede bryn. Eyebrow Enhancing Serum er baseret på den klinisk dokumenterede peptid-komplex og bygger på en innovativ blanding af aktive botaniske ingredienser som økologisk aloe vera, arganolie, ærteprotein og kaffebønneolie, der er rig på stimulerende koffein. 

Andre fordele ved dette produkt inkluderer, at det er certificeret vegansk. Det betyder at du kan få fyldige øjenbryn uden brug af nogen animalske ingredienser. Produktet er desuden fremstillet i Danmark og fri for parfume. Serummet kommer i en frisk, stilren indpakning og lover flotte resultater på bare 4-8 uger. 

Påfør produktet på rene øjenbryn hver morgen og aften. Vent i 5-10 minutter, inden du begynder på at lægge makeup. Hvis du gerne vil opnå det bedst mulige resultat, er det vigtigt at du bruger produktet regelmæssigt. 

Fordele
 • pros-icon.svg Stimulerer brynene til en mere fyldig og tæt vækst
 • pros-icon.svg Indeholder blandt andet B7, der styrker dine bryn
 • pros-icon.svg Kan også anvendes af mænd

Detaljeret gennemgang

RevitaLash er markedsledere indenfor kosmetik til vipper, bryn og hår. Deres produkter er bygget op på en unik formel, der sikrer dig fyldige og definerende øjenbryn. Dine øjenbryn vil elske dig for at benytte dette øjenbryn serum.

Derfor skal du vælge du vælge RevitaLash RevitaBrow Eyebrow Conditioner

Dette øjenbryn serum er et oplagt valg for dig, der gerne vil forkæle din bryn og se gode resultater. Denne Eyebrow conditioner er et helt specielt serum, der bygger på en unik formel, der stimulerer dine bryn, så de bliver fyldigere, mere definerede og naturligt smukke. Formlen indeholder blandt andet B7, der styrker din bryn, så hvert enkelt hår bliver mere modstandsdygtigt. Dette forlænger hårenes livscyklus.

Formlen består desuden af hvedeprotein og ginseng ekstrakt, der giver stærkere og tykkere bryn, imens morgenfrueekstrakt plejer dine hudceller. Endeligt indeholder formlen også calendula, der er yderst fugtgivende og er med til at holde brynene bløde. Udover er at RevitaLash øjenbryn serum er god for dine bryn, så kan det også benyttes af mænd til gro skæg eller bakkenbarter. 

Dette serum påføres på helt rene og tørre bryn. Produktet skal påføres med lette strøg på hele brynet. Der skal kun benyttes en meget lille mængde ad gangen. 

Xlash

Xbrow Eyebrow Conditioner

Fordele
 • pros-icon.svg Giver mere tætte og mørkere bryn
 • pros-icon.svg Fører til 72% mere volume på 6 uger
 • pros-icon.svg Produktet er Cruelty free og med naturlige ingredienser

Detaljeret gennemgang

Her har vi endnu et yderst effektivt serum til dine bryn. Dette er en skøn Eyebrow Conditioner fra brandet Xlash. Xlash er grundlagt med en vision om at give kvinder stærkere og mere fyldige bryn og vipper. Opnå et hurtigt resultat med dette skønne serum fra Xlash.

Derfor skal du vælge Xlash – Xbrow Eyebrow Conditioner

Dette øjenbryn serum er for dig, der gerne vil have hurtige resultater og samtidig passe på dyrene.  Ved regelmæssigt brug vil du opleve, at Xlash Xbrow Eyebrow Conditioner gør dine øjenbryn mere tætte og fyldige. Dette serum indeholder specielle naturlige ingredienser, der er med til at fremme cellefornyelsen, og dermed fremmer hårvæksten i brynene. 

Efter bare 28 dages brug vil man opleve, at brynene bliver tætter, men også mørkere. Dette skyldes at serummet også er nærende, hvilket styrker dine bryn og fremmer pigmenteringen. Studier har vist, at efter bare 2 uger vil der være en forøgelse på 25% i både volumen og længde på dine bryn. Og efter bare 6 uger vil resultatet være en forøgelse på hele 72% af volumen og længde. Så hvis du har et brændende ønske om naturligt fyldige og tætte øjenbryn, så anbefaler vi Xlash Xbrow Eyebrow Conditioner. 

Serummet benyttes en gang dagligt. Ryst beholderen inden du påfører produktet på rene og tørre bryn. Påfør et tyndt lag, da der er meget virkning fra blot en lille mængde af produktet.

OBS: Det er vigtigt, at du rengører dine øjenbryn grundigt, inden du bruger du serum, da der ellers kan komme mange bakterier i produktet, hvilket vil ændre på dens lugt. 

Irina The Diva Lash & Brow Boost It Growth Serum

Øjenbryn serum for definition

GOSH Growth Serum The Secret Of Fuller Brows
Fordele
 • pros-icon.svg Giver gyldige og definerede bryn
 • pros-icon.svg Unik formel der skaber et udtryksfuldt look
 • pros-icon.svg Fri for parfume og parabener

Detaljeret gennemgang

Irina The Diva er et dansk brand, som er grundlagt af influenceren og TV-divaen Irina Olsen. Hendes produkter er vegan venlige og ofte parfumefri, hvilket i mange tilfælde er gode bonusser til lækre produkter. Få mere fyldige bryn og forførende vipper med dette øjenbryn serum.

Derfor skal du vælge Irina The Diva Lash & Brow Boost It Growth Serum

Dette serum er perfekt for dig, der gerne vil have et produkt til dine bryn og vipper i et. Med dette serum kan du både få fyldige bryn og lange vipper. Serummet går ind og stimulerer hårvæksten, og du vil på sigt opleve, at dine bryn og vipper synes længere og fyldigere. 

formlen er beriget med plejende ingredienser, der er er veganske og parfumefri. Det betyder at du kan nyde flotte resultater uden at på kompromis med din hud og øjnes sundhed. Og at du med dette produkt skåner dyrene, da produktet ikke indeholder animalske ingredienser. Dette produkt er fuldstændig uundværligt for dig med sparsomme bryn, der ønsker mere fylde og længde. 

Produktet påføres på den yderste vippekant. Herefter påføres det på hele brynet. Benyt serummet dagligt, hvis du ønsker det bedste resultat.

GOSH Growth Serum The Secret Of Fuller Brows

Øjenbryn serum for definition

Fordele
 • pros-icon.svg Giver gyldige og definerede bryn
 • pros-icon.svg Unik formel der skaber et udtryksfuldt look
 • pros-icon.svg Fri for parfume og parabener

Detaljeret gennemgang

Hvis du virkelig vil gøre indtryk med dine bryn, så skal du gå efter dette serum. GOSH er et ungt dansk brand, der producerer innovative produkter, der sælges verden over. Med dette produkt kan du ved hjælp af sunde ingredienser få flotte øjenbryn. 

Derfor skal du vælge GOSH Growth Serum The Secret Of Fuller Brows

Dette serum er for dig, der gerne vil opnå veldefinerede bryn og samtidig gerne vil snige dig udenom parfumer, parabener og gluten i dit serum. GOSH Growth Serum The Secret Of Fuller Brows er et meget effektivt serum, der stimulerer din øjenbryn til en mere fyldig og tæt vækst, der vil give dit ansigt mere definition og udtryk. 

Serummet indeholder desuden det aktiv SymPeptide Xlash, der stimulerer hårenes vækst. Det er helt fri for både gluten, parabener og parfume. Det er særligt vigtigt, hvis du døjer med allergi eller gerne vil beskytte dine øjne og hud. 

Dette øjenbryn serum påføres på rene og tørre bryn. Påfør kun en lille mængde med lette strøg på brynene. 

Fordele
 • pros-icon.svg Med aktive og komplekse ingredienser
 • pros-icon.svg Beriget med antioxidanter, peptider og nærende olie
 • pros-icon.svg Parabenefri, hormonfri og vegansk

Detaljeret gennemgang

Dette er et sandt mirakel middel for tynde, svage eller overplukkede bryn. M2 Beauté skaber innovative beauty produkter til bryn og vipper af en yderst høj kvalitet. Gode resultater er sikrede med dette øjenbryn serum.

Derfor skal du vælge M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum

Uanset hvilken grund der er til at dine øjenbryn ikke er så fyldige som du ønsker, så vil dette øjenbryn serum uden tvivl kunne udøve mirakler for dig. Serummet sikrer en aktiv vækst, og udover at give dig fyldige og kraftige bryn, så gør serummet også dine bryn mørkere. Serummet indeholder det kraftige MDN-kompleks, der sørger for aktivt at stimulere dine bryns vækst. 

Derudover indeholder serummet hyaluronsyrer, der sikre at brynene holder sig sunde og smidige. Du kan let opnå smukke, fyldige og mørke bryn med M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum.  Ved dagligt brug vil der være et synligt resultat efter bare 4-6 uger. 

Påfør serummet på rene og tørre bryn. Lad brynene tørre helt inden du påfører makeup. Undgå at bruge produkter som creme ovenpå brynene, når du er ved at behandle dem.

Fordele
 • pros-icon.svg Sikrer aktiv vækst til brynene
 • pros-icon.svg Giver stærkere, sundere og mere smidige bryn
 • pros-icon.svg Giver smukke og mørke bryn

Detaljeret gennemgang

Dette er et sandt mirakel middel for tynde, svage eller overplukkede bryn. M2 Beauté skaber innovative beauty produkter til bryn og vipper af en yderst høj kvalitet. Gode resultater er sikrede med dette øjenbryn serum.

Derfor skal du vælge M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum

Uanset hvilken grund der er til at dine øjenbryn ikke er så fyldige som du ønsker, så vil dette øjenbryn serum uden tvivl kunne udøve mirakler for dig. Serummet sikrer en aktiv vækst, og udover at give dig fyldige og kraftige bryn, så gør serummet også dine bryn mørkere. Serummet indeholder det kraftige MDN-kompleks, der sørger for aktivt at stimulere dine bryns vækst. 

Derudover indeholder serummet hyaluronsyrer, der sikre at brynene holder sig sunde og smidige. Du kan let opnå smukke, fyldige og mørke bryn med M2 Beauté Eyebrow Renewing Serum.  Ved dagligt brug vil der være et synligt resultat efter bare 4-6 uger. 

Påfør serummet på rene og tørre bryn. Lad brynene tørre helt inden du påfører makeup. Undgå at bruge produkter som creme ovenpå brynene, når du er ved at behandle dem.

Guide

Sådan vælge du den bedste øjenbryn serum

Vi har inddraget et bred udvalg af øjenbryn serummer i denne test, så du kan få et indblik i mange forskellige typer fra forskellige brands. Men det kan stadig være svært at vide, hvad det er man skal kigger efter. I dette afsnit hjælper vi dig til at finde det bedste serum for dig i denne øjenbryn serum test.

Vitaminer og olier

Vitaminer og olier sætter gang i en aktiv vækst af dine bryn og giver flotte øjenbryn. Der er nogle særligt gode vitaminer og olier, som du med fordel kan gå efter, når du er på udkig efter et øjenbryn serum. Nedenfor kan du læse om nogle de vitaminer og olier du skal gå efter.

 • Arganolie kommer fra Marokko og er en vigtig ingrediens. Arganolien fugter og beskytter dine bryn.
 • Kaffebønneolie indeholder koffein, der hjælper med at fremme en sund hårvækst og give fylde.
 • E Vitamin er et kraftfuldt antioxidant, der beskytter hårene i dine øjenbryn mod fri radikaler og samtidig fremmer vækst.
 • B7 Vitamin styrker hvert enkelt af hårene i denne bryn og gør hvert enkelt hår mere modstandsdygtigt.

2-i-1

Det er en god idé at overveje om du gerne vil have et produkt, som du kan bruge på både bryn og vipper. Mange synes at dette er en stor fordel, mens andre hellere vil have et mere koncentreret produkt udviklet specifikt til brynene. Nogle produkter kan også bruges til at gro skæg hos mænd. Det kan man også tag med i sine overvejelser når man vælger et øjenbryn serum. Det er altid rart når et produkt har flere funktioner, men du vil også bruge produktet hurtigere og nogle produkter er ikke af samme kvalitet, når det bliver 1-i-et produkter.

Pris

Priserne på øjenbryn serum i denne test varierer en del. Hvis alle produkter står til fuld pris, vil det billigste produkt være 900 kr. billigere end det dyreste i testen. Det er fordi vi har inddraget en bred vifte af produkter fra et stort udvalg af brands. Der er stor forskel på hvert brand, hvilken kvalitet der har, hvilket image de har og hvordan de i det hele taget prissætter deres produkter. M2 Beauté producerer eksempelvis produkter af en meget høj kvalitet funktionel samtidig med at de har en høj image mæssig kvalitet. Det vil sige, at deres produkter både leverer gode resultater, men at de også prissætter på deres store brandmæssige image. Det er derfor vigtigt, at du overvejer om brandets image er vigtigt for dig, for så må du betale en højere pris. Det samme gælder, hvis du ønsker ingredienser der er rene og naturligt sætter gang i en aktiv vækst.

Øjenvippe serum

Vil du gerne have flotte og forførende vipper med gode god længde? Så anbefaler vi at du også kigger efter en øjenvippe serum og undersøger hvilken en der kunne være den rette for dig. Læs mere i vores test af øjenvippe serum; https://skoenhedsguiden.dk/bedste-vippeserum-test/

FAQ

I dette afsnit besvare vi ofte stillede spørgsmål om øjenbryn serum, så du bedre kan tage den bedste beslutning for dig.

Hvilken øjenbryn serum er bedst i test?

Vi har udvalgt Eyebrow Enhancing Serum til bedst i test, men det er slet ikke sikkert at dette serum er det bedste for dig. Læs hele artiklen for at finde det rette produkt for netop dig.

Hvordan virker en øjenbryn serum?

Øjenbryn serum stimulerer brynenes vækstcyklus på naturligvis ved at tilfører dem de rette næringsstoffer. Når brynenes for ekstra næring øges hårvæksten.

Skal min øjenbryn serum være dermatologisk testet?

Vi anbefaler altid, at du går efter dermatologisk testede produkter. Det er det sikreste for din sundhed og skønhed. Men det er helt op til, når du vælger en øjenbryn serum.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×