Parfumer til kvinder – 10 top parfumer til kvinder

1
Giorgio Armani Sí Women EDP 50 ml

Du kan aldrig gå galt i byen med en Giorgio Armani Sí parfume til kvinder. Parfumen har en unik duftsammensætning af solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter, der passer perfekt til den moderne kvinde. Giorgio Armani Sí er nemlig både feminin og elegant og er inspireret af de moderne kvinder, som udviser styrke, dristighed og mod i hverdagen. Parfumen kan købes i flere forskellige størrelser, så du udmærket kan finde en, der passer til dit…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Giorgio Armani Sí Women EDP 50 ml
Gucci Bloom Women EDP 30 ml
Paco Rabanne Lady Million Lucky For Her EDP 30 ml 439 kr. Deloox
Chloé Signature EDT 50 ml 454 kr. Deloox
Marc Jacobs Daisy Dream EDT 100 ml 544 kr. Deloox
Marc Jacobs Eau So Fresh EDT 75 ml 498 kr. 10-4
Lancôme La Vie Est Belle EDP 30 ml 308 kr. Parfumdreams.dk - DK
ZarkoPerfume Purple Molécule 070-07 Women EDP 100 ml 536 kr. Deloox
Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Edt 100 ml 270,04 kr. Beauty Flash

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Det kan være en uoverskuelig beslutning, når man skal på jagt efter en ny parfume, enten til en selv eller til ens kære, for hvordan finder man lige frem til de bedste parfumer til kvinder? Der er et hav af forskellige gode parfumer til kvinder på markedet og det kan derfor være en god ide at gøre sig nogle tanker om, hvilken type duft, der foretrækkes. Skal det f.eks. være en parfume med et hint af citrus, en blomsterduft eller en kraftig forførende variant? Uanset om du er helt på bar bund eller har en ide om, hvilken type parfume du foretrækker, så har vi skrevet en guide til top 10 parfumer til kvinder. I nedenstående guide finder du således en beskrivelse af nogle af de mest populære parfumer til kvinder, så du hurtigt kan finde frem til en god parfume til dig selv eller din kære.

Giorgio Armani Sí Women EDP 50 ml – Parfumen til den moderne kvinde

Du kan aldrig gå galt i byen med en Giorgio Armani Sí parfume til kvinder. Parfumen har en unik duftsammensætning af solbærnektar, fresia, rose og lyse trænoter, der passer perfekt til den moderne kvinde. Giorgio Armani Sí er nemlig både feminin og elegant og er inspireret af de moderne kvinder, som udviser styrke, dristighed og mod i hverdagen. Parfumen kan købes i flere forskellige størrelser, så du udmærket kan finde en, der passer til dit behov. Produktet kommer i en ultra simpel flaske, som fint understreger enkeltheden og det moderne vibe fra indholdet.

Gucci Bloom Women EDP 30 ml – En orientalsk blomsterduft til kvinder

Hvis du ønsker en parfume, der er lidt anderledes end andre, så skal du overveje at investere i en Gucci Bloom. Parfumen har en helt grundlæggende blomsternote af bl.a. tuberose og jasmin, men denne er blandet sammen med orientalske noter og varme trænoter. Det sikrer dig en parfumen med et skøn blomsterduft, der samtidig afviger en smule fra andre blomster inspirerede parfumer. Gucci Bloom er både moderne og enkel. Parfumen fås bl.a. også i størrelserne 50 og 100 ml, så du har mulighed for at købe en flaske med mere indhold, hvis du bliver helt vild med parfume varianten.

Paco Rabanne Lady Million Lucky For Her EDP 30 ml – En billig parfume til kvinder

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Du har højst sandsynligt både hørt og duftet til Paco Rabannes populære dufte Lady Million til kvinder og One Million til mænd. Nu har du mulighed for at få en parfume, der er inspireret af netop denne serie, men har en mere dristig og glamourøs blomsterduft. Paco Rabanne Lady Million Lucky er en særdeles frisk duft med en sammensætning af blomstrede og træagtige noter. Parfumens topnote består af hindbær, dens hjertenote af rose, jasmin og hasselnød og bunden af trænoter og honning. Alt dette skaber den ideelle parfume, der både er stærk og forførende samtidig med at være blomsteragtig og frisk.

Chloé Signature EDT 50 ml – En god parfume med rosenduft

Parfumen Chloé Signature bygger på mærket Chloés signaturduft, hvor rosen er i centrum i duftnoterne. I denne variant er det til gengæld den hvide rose, der er i centrum og det giver parfumen en både lettere og blødere duft. Foruden den hvide rose finder du også duften af liljekonval og magnolia i parfumen, samt en afrunding af varm cedertræ og musk. Parfumen Chloé Signature er altså til dig, der gerne vil have en blomsteragtig parfume, der dog ikke er helt så tung eller frisk, men nærmere blød og rund i duften. Parfumen kan udmærket benyttes af kvinder i alle aldre og kan fås i flere forskellige størrelser, heriblandt 30 og 75 ml.

Marc Jacobs Daisy Dream EDT 100 ml – En frisk parfume til kvinder

Hvis du er på jagt efter en frisk og let parfume, så skal du helt sikkert se nærmere på en parfumen Daisy Dream fra Marc Jabobs. Som flere af de andre Daisy parfumer, så har Daisy Dream også en blomstret duftnote. Denne parfume adskiller sig dog fra andre ved, at den er både blomstret, frugtagtigt og frisk på én og samme tid. Marc Jakobs Daisy Dream har en delikat topnote af en blanding af brombær, frisk grapefrugt og pære. Hjertenoten består af en rig og feminim jasmin, sød litchi og blåregn, hvorimod bundnoten består af hvidt træ, moskus og kokosnøddevand. Du får altså mange forfriskende indtryk med denne parfume, hvor den stadig formår at bibeholde den sødme man kender fra Daisy-parfumerne. Den forfriskende blomster- og frugtnote gør parfumen perfekt til brug om foråret og i de varme sommermåneder. Varianten findes naturligvis i flere størrelser.

Hugo Boss The Scent For Her EDP 50 ml – En forførende parfume til kvinder

Hugo Boss har skabt en yderst forførende parfume, der har en vis dybde i sin sammensætning og derfor adskiller sig fra flere andre populære parfumer til kvinder. Boss The Scent har en blandet topnote af honningglaseret fersken og fresia blomster. Hjertetonen består derimod af Osmanthus blomst, der er kendt for sin abrikos duft, og en intens duft af ristet kakao. På den måde formår parfumen at være frisk samtidig med, at den har en vis dybde og en forførende duft. Hvis du leder efter en uimodståelig parfume med både friske toner og en god dybde i duften, så er Boss The Scent lige noget for dig. Parfumen kan også købes som 30 eller 100 ml.

Marc Jacobs Eau So Fresh EDT 75 ml – Den klassiske Marc Jacobs parfume til kvinder

Marc Jacobs indtager endnu en plads på denne liste og i denne omgang er det med en ny og forfriskende version af den originale Marc Jacobs parfume: Daisy. Eau So Fresh tager konkret udgangspunkt i Daisys grundlæggende duftnoter og parfumen er således både frisk, frugtig og feminin. Duftnoterne består af hindbær, grapefrugt, pære, violer, vilde roser og æbleblomster. De varme undertoner fra moskus og cedertræ sørger for at afrunde parfumen på en optimal måde. Denne variant er desuden fri for parabener. Du kan altid kende din Marc Jacobs parfume på dens smukke design med en prop fyldt med blomster, der understreger duftnoterne i hver parfume.

Lancôme La Vie Est Belle EDP 30 ml – En lidenskabelig duft af kærlighed

Lancômes La Vie Est Belle formår både at være afrundet, dyb og sød på samme tid. Parfumens fundament og noter bygger på den dyrebare ingrediens iris, hvorfor denne dufttone trænger igennem hver gang du dufter til parfumen. Udover iris findes der dog også duftnoter af sambac jasmin og appelsinblomst i parfumens opbygning. La Vie Est Belle er både blød og feminin og kan benyttes til både hverdag og mere festlige lejligheder. Parfumen kan købes i både en større beholder og som en rollerball, så du altid kan have den lækre duft med dig i tasken og nemt kan påføre et nyt lag senere på dagen.

ZarkoPerfume Purple Molécule 070-07 Women EDP 100 ml – En parfume der harmonerer med din naturlige kropsduft

Hvis du specifikt leder efter en god parfume til brug om sommeren, så skal du overveje at investere i denne ZarkoPerfume Purple Molécule 070-07 Women. Parfumen har en topnote af vilde blomster, hvid orkidé og magnolia blomst, samt en bundnote af vanilje fra Madagaskar, molekyler, varmt sandeltræ og moskus akkord, der sikrer en sød duftnote i parfumen. Det helt særlige ved denne parfume er, at den ikke indeholder en hjertenote – den er således kun bygget op af en top- og bund duftnote. Det gør parfumen i stand til at tilpasse sig din huds naturlige kropsduft, så du får en parfume, der harmonerer med din egen personlige duft.

Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Edt 100 ml – Den perfekte forårsparfume til kvinder

Elizabeth Arden har her produceret en parfume, der minder om en god forårsdag. White Tea Wild Rose er derfor en yderst frisk parfume, der passer perfekt til brug om foråret. Parfumen har blomstret og frugtagtige noter, der passer til de fleste. Parfumens noter er en blanding mellem hvid te, blomster fra et pæretræ, syrlige ribs, bulgarsk og tyrkisk rose, pæoner, salvie, moskus, tonkabønner og varmt rav. Alle disse duft komponenter gør parfumen sød og frisk på samme tid. Flaskens elegante og simple design gør desuden, at den passer perfekt ind i det stilrene hjem. Du har mulighed for at købe din White Tea Wild Rose variant i flere størrelser.

Guide til valg og køb af parfume:

Hvilken størrelse parfume skal jeg vælge?

Valget af din kommende parfumes størrelse kommer meget an på dig selv. Der er som sådan ingen retningslinje for, hvornår du skal vælge det ene eller det andet, men det kan være en fordel at overveje, om du virkelig har brug for en stor flaske á 100 ml, hvis du nu kun får benyttet halvdelen. Det er trods alt de færreste parfumer, der er billige, og derfor er det mange penge lige ud af vinduet, hvis du ikke opbruger dem. Hvis du er typen, der kun har én eller et par parfumer stående derhjemme, så kan du udmærket gå efter større varianter. Du vil nemlig højst sandsynligt komme til at bruge al indholdet, når du ikke veksler mellem for mange parfumer på én gang. Du skal dog undgå at købe 100 ml parfumer, hvis du ikke benytter parfume næsten hver dag, da den i så fald godt kan blive ‘dårlig’ før du får brugt al indholdet.

Er du typen, der har mange forskellige parfumer stående derhjemme, så kan det være en god ide at undgå at købe for store udgaver af de forskellige parfumer. I så fald får du nemlig højst sandsynligt ikke opbrugt dine parfumer før de bliver dårlige og så kan du praktisk talt smide dine parfumer ud på stribe.

Du kan også altid nøjes med en mindre parfume første gang du køber varianten og så en større senere hen, hvis du virkelig falder for den derhjemme efter lidt tids brug. Fordelen ved at købe mindre størrelses parfumer er da også, at du i så fald altid kan skifte dine parfumer ud – uden at skulle vente flere måneder på at tømme din eksisterende variant.

Hvor længe kan min parfume holde sig?

Først og fremmest må vi hellere pointere, at din parfume aldrig kan blive decideret sundhedsskadelig. Parfumer indeholder nemlig alkohol og / eller æteriske olier, og de vil ikke være dårlige for dig, selv hvis parfumen har været åben over længere tid. Du kan derfor altid benytte dig af din parfume, selv hvis du føler, at duften har ændret sig. Hvis din parfume ikke er åbnet, så kan den praktisk talt holde sig for evigt, men der er stadig en risiko for, at duften ændre sig en smule (det er dog sjældent).

En åben parfume kan udmærket holde sig i et par år, men det skifter fra parfume til parfume, hvor lang tid det tager for duften at ændre sig. Nogle parfumer begynder måske allerede at få en kradsende duft efter 1,5 år, mens andre først viser tegn på en ændring af duften efter længere tid. Der er også en forskel på, hvor meget duften ændrer sig. Nogle parfumer har en mindre ændring i duften, men kan stadig benyttes, hvorimod andre får en så voldsomt kradsende og skarp duft, at det fuldstændig overdøver parfumens oprindelige dufttoner.

Sådan kan du teste din parfume

Du kan selv teste din parfume derhjemme, hvis du gerne vil være sikker på, at de dufter som de skal. Du kan med fordel enten sprøjte en smule parfume på et duftfrit papir (toiletpapir, køkkenrulle etc.) eller ned i parfumens låg. Herefter skal du gerne vente lidt før du dufter til parfumen, så den har tid til at sætte sig. Nogle gange kan du dufte løs efter 30 sekunder og andre gange kan du med fordel lade der gå et par minutter. Hvis duften enten har ændret sig eller virker meget skarp, så er den blevet for gammel. Du burde meget gerne kunne dufte det med det samme, hvis din parfume skal smides helt ud – så er duften på ingen måde én, du har lyst til at gå med længere.