Piller mod hårtab – virker piller mod hårtab?

1
HairLust Hair Growth Formula Capsules

Disse piller mod hårtab er fra det danske brand HairLust. Deres mission er at udvikle produkter, der hjælper både mænd og kvinder til at få sundt og stærkt hår. Med disse piller mod hårtab kan du opnå dine mål, uanset om du oplever hårtab ved graviditet, en generel langsom hårvækst eller noget helt tredje. Derfor skal du vælge HairLust Hair Growth Formula Capsules Oplever du hårtab pga. graviditet, stress, alderdom eller noget helt tredje? Det…

Læs mere →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
HairLust Hair Growth Formula Capsules
Jala-helsekost
Smuuk Skin HairBooster
Matas
Australian Bodycare Hair Loss Care
Signatura
HairLust Hair Growth Formula Capsules Men
Jala-helsekost

At miste håret kan være en frustrerende og stressende oplevelse. Det kan tage særligt hårdt på yngre mennesker, men generelt vil alle gerne opretholde et sundt og fyldigt hår igennem deres liv. Derfor er det heldigt, at du med det rette kosttilskud og nye vaner, kan fremme sundt og stærkt hår, uanset alder og køn. I denne artikel teste vi fire forskellige piller mod hårtab, for at du kan vælge de bedste for dig. Og så giver vi dig viden om hårtab samt øvrige tips til at afhjælpe det.

HairLust Hair Growth Formula Capsules – Bedste piller mod hårtab

Disse piller mod hårtab er fra det danske brand HairLust. Deres mission er at udvikle produkter, der hjælper både mænd og kvinder til at få sundt og stærkt hår. Med disse piller mod hårtab kan du opnå dine mål, uanset om du oplever hårtab ved graviditet, en generel langsom hårvækst eller noget helt tredje.

Derfor skal du vælge HairLust Hair Growth Formula Capsules

Oplever du hårtab pga. graviditet, stress, alderdom eller noget helt tredje? Det kan slide på din selvtillid og være en frustrerende oplevelse at miste håret eller opleve at hårvæksten er gået i stå. Men med HairLust Hair Growth Formula Capsules, der er udviklede særligt til kvinder, kan du hjælpe dit hår godt på vej mod en sund vækst. Disse piller mod hårtab indeholder en lang række af klinisk dokumenterede ingredienser, der fremmer et sundt hår indefra og ud. De består af en kraftig og unik formular sammensat af gode næringsstoffer for håret som biotin, agerpadderokkeekstrakt, selen, zink og aminosyrer. De indeholder en særlig høj mængde af zinc, sicilica, biotin og B12. Du kan både indtage pillerne, hvis du ønsker at styrke dit hår, få en hurtigere hårvækst eller hvis du effektivt vil modvirke et påbegyndt hårtab. 

Pillerne er velegnede til veganere, da de ikke indeholder animalske ingredienser. På den måde skåner du dyrene og miljøet, når du vælger disse piller. Derudover er pillerne allergivenlige, så dig med allergi også kan opnå et sundt og stærkt hår. 

Det anbefales at indtage to kapsler dagligt med et måltid og et glas vand. Det anbefales, at du indtager begge på samme tid, da det er vigtigt, at du husker begge, hvis du skal opnå dine mål for dit hår. Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Dette kosttilskud fungerer som et supplement til en sund kost og bør ikke være en erstatning for en sund kost. 

Resultatet vil oftest ses efter 2-4 måneders brug.

Det vi liker:
 • Hjælper dig til at opnå dine mål for dit hår
 • Med klinisk dokumenterede naturlige ingredienser
 • Vegansk samt allergivenlig

Smuuk Skin HairBooster – Bedste piller for vedligeholdelse af et normalt hår

Smuuk Skin udvikler kosttilskud i samarbejde med nogle af Danmarks førende forskere og deres produkter fremstilles i Danmark. Med dette næringsrige kosttilskud fra Smuuk Skin, kan du booste og vedligeholde dit hår, så det bliver sundt både indeni og udenpå.

Derfor skal du vælge Smuuk Skin HairBooster

Dette kosttilskud er for dig, der gerne vil booste og vedligeholde dit hår. Smuuk Skin HairBooster indeholder vitamin b1, b2, b3, b5, og b6, samt kobber, selen, l-cystein, taurin, padderokkeekstrakt og hirseekstrakt. Derudover indeholder kapslerne en høj mængde af zink og biotin, der bidrager til vedligeholdelse af et normalt hår samt kopper der bidrager til en normal pigmentering af håret. 

Kosttilskuddet kan kombineres med din daglige skønhedsrutine. Den anbefalede daglige dosis er 2 kapsler dagligt. Glasset indeholder 180 kapsler, så du har til 90 dage. 

Glasset skal opbevares under 30 grader og må ikke stå i direkte sollys. Kapslerne skal  opbevares utilgængeligt for børn. Børn kun indtages af gravide efter aftale med sundhedsplejerske eller læge. Det samme gælder for børn under 1 år. Derudover bør kosttilskuddet ikke træde i stedet for en sund og varieret. Og den daglige dosis bør ikke overskrides.  

Det vi liker:
 • Rig på zink og biotin, der bidrager til at vedligeholde normalt hår
 • Bidrager til en normal pigmentering af håret
 • Indeholder Taurin og L-cystein

Australian Bodycare Hair Loss Care – Bedste piller mod hårtab til både mænd og kvinder

Hos Australian Bodycare fokuserer de på at udvikle produkter, der er sunde for både dig og jorden. Deres produkter er allergivenlige, veganske og med naturlige ingredienser. Med dette populære kosttilskud, vedligeholdes håret og dets sundhed fremmes.

Derfor skal du vælge Australian Bodycare

Australian Bodycares kosttilskud mod hårtab er for både mænd og kvinder, der døjer med uønsket hårtab, tyndt hår eller fældning af håret. Hvis du benytter dette kosttilskud,får du gode næringsstoffer i form af vitaminer og mineraler. Pillerne indeholder blandt andet selen, biotin og zink som bidrager til vedligeholdelse af normalt hår. Derudover indeholder de også kopper, der sørger for en normal pigmentering af håret. 

Pillerne er unisex og dermed udviklet til både mænd og kvinder. Kosttilskuddet er et godt supplement til Australian Bodycare Hair Care serien. Den anbefalede dosis er 2 kapsler om dag. Glasset indeholder 60 kapsler, så du har til en måneds forbrug. 

Det vi liker:
 • Modvirker hårtab og tyndt hår
 • Udviklet til både mænd og kvinder
 • Med højt indhold af biotin og zink

HairLust Hair Growth Formula Capsules Men – Bedste piller mod hårtab for mænd

Endnu et effektivt kosttilskud fra det danske brand HairLust. Dette kosttilskud er udviklet særligt til mænd, der døjer med hårtab eller tyndt hår. Produktet er vegansk og med sunde næringsstoffer, som HairLust’s øvrige produkter.

Derfor skal du vælge HairLust Hair Growth Formula Capsules Men

Dette kosttilskud er udviklet til mænd, der gerne vil få et sundere og stærkere hår. Der er utroligt mange mænd, der i en tidlig alder oplever tyndt hår og hårtab. Det kan påvirke deres selvtillid, sociale liv og endda karriere negativt. Men med dette kraftige kosttilskud, kan mænd af alle aldre opleve hårvækst og et sundere hår. Kapslerne indeholder en lang række af klinisk dokumenterede næringsstoffer som biotin, silica, pantothensyre og aminosyrer, der bidrager til et stærkt hår og hovedbund i balance.

Derudover er ingredienserne naturlige og veganske. Det vil sige, at de altså ikke indeholder animalske ingredienser, men de bedste naturlige næringsstoffer for dig og dit hår. Pillerne er også allergivenlige, så du trygt kan indtage dem, uanset om du har allergi. 

Det anbefales at sluge 2 kapsler om dagen. Glasset indeholder 60 kapsler, så du har til en måneds forbrug. Hvis du gerne vil have et ekstra godt resultat, anbefales det at du tager kosttilskuddet i kombination med brug af HairLust’s shampoo mod hårtab til mænd, der modvirker hårtab og vedligeholder et sundt hår hos mænd. Resultatet vil oftest ses efter 2-4 måneders brug, men dette kan variere.

Det vi liker:
 • Udviklet særligt til mænd
 • Styrker håret og hovedbunden
 • Vegan venlige og allergivenlige

Hvad skyldes hårtab?

På trods af, at hårtab og tyndt hår er helt almindeligt, forbliver hårtab stadigvæk et tabu. Men hårtab kan ramme både unge som gamle, og det er vigtigt, at det bliver snakket om, så der kan blive spredt viden og forståelse. Vi vil i dette afsnit give dig en bedre forståelse for, hvorfor hårtab opstår.

Det kan være svært at finde den præcise årsag til, at du eller dine nærmeste oplever hårtab. Dette skyldes, at hårtab ofte slet ikke er forbundet med sygdom eller dårlig kost. Langt de fleste tilfælde af hårtab, skyldes gener eller den generelle aldringsproces.

Man kan altså opleve hårtab som følge af ens gener og det, at man bliver ældre. De fleste mænd og faktisk også kvinder oplever, at deres hår bliver tyndere allerede i 30-40 års alderen. Men for nogle sker det allerede i starten af tyverne, imens det for andre først sker i 50-60 års alderen.

Derudover kan hårtab også opstå som en følge af en usund livsstil, graviditet, stress, hormonelle ændringer, sygdom eller proteinmangel.

Hvilke vitaminer er vigtige for håret?

Der er et væld af forskellige kosttilskud for håret og alle brands fortæller dig, at de kan afhjælpe dit hårtab. Derfor kan det være en god ide, at være på udkig efter særlige vitaminer, stoffer og mineraler, som dit kosttilskud skal indeholde. Herunder har vi lavet en oversigt over de vigtigste ingredienser til at fremme et sundt hår og få en god hårvækst.

Biotin

Biotin er et meget kraftigt B vitamin, der er vigtig for en sund hårvækst. Vitaminet styrker dine hårsække og forbedre både dit hårs sundhed og struktur. Det er derfor vigtigt, at du indtager biotin hver dag, hvis du vil sikre et sundt hår. Biotin er med til at producere glukose, hvilket nedbryder hårets proteiner i aminosyrer, så dit hår styrkes.

Der er masser af fødevarer, der indeholder biotin herunder svampe, avocado, æg, laks, blomkål, hindbær og bananer. Dog er det en god ide at tage supplement af biotin for at sikre, at du får en høj nok mængde til at afhjælpe dit hårtab.

A vitamin

A vitamin er et andet vitamin, som er meget vigtigt for dit hår. Vitaminet hjælper med at producere det naturlige olie sebum, der fugter din hovedbund og holdet dit hår sundt. A vitamin indeholder derudover antioxidanter, der giver hovedbunden og hårsækkene næring.

Der er en lang række af fødevarer, der indeholder A vitamin. Det er blandt andet søde kartofler, æggeblommer, æg, spinat og mango.

C vitamin

C vitamin indeholder kollagen, hvilket er et vigtigt protein, når det kommer til at styrke hårvæksten. Derudover kan vitamin C forhindrer produktionen af proteinet DDK-1, der findes hos person som lider af hårtab.

Vitaminet har mange gode egenskaber til at afhjælpe hårtab og så er C vitamin en vigtig antioxidant, der er god for vores generelle helbred og til at styrke vores hårsække.

Hvis du ikke indtager nok C vitamin, kan det resultere i tyndt hår og i værste tilfælde hårtab. Men der er mange fødevarer, der indeholder dette gode vitamin. Disse fødevarer er blandt andet peberfrugt, tomater, jordbær, spinat, blåbær og appelsiner. Det anbefales dog, at du tager et kosttilskud, hvis du vil sikre dig at få den rette mængde af C vitamin hver dag.

Omega-3 fedtsyrer

Omega-3 fedtsyrer er essentielle fedtsyrer, der både er gode for dit helbred og dit hår. Disse fedtsyrer styrker dit hår og nærer hårcellerne.

Du kan få de sunde fedtsyrer gennem laks, makrel, sild, østers, sardiner, hørfrø eller valnødder. Men hvis du ikke får nok omega-3 fedtsyrer gennem din kost, så anbefales det, at du tager det igennem et dagligt kosttilskud.

Hvad kan du ellers gøre mod hårtab?

Kosttilskud samt en sund og varieret kost med indtagelse af de vigtigste vitaminer, mineraler og olier for dig og dit hår, er essentielle for at afhjælpe dit hårtab. Men hvad kan du ellers gøre for at få gang i hårvæksten? Herunder har vi samlet vores bedste bud på, hvordan du kan komme hårtab til livs og booste din hårvækst.

Benyt den rigtige shampoo

Det er enormt vigtigt, at du investere i en shampoo, der er fri for kemikalier og som indeholder de bedste ingredienser for dit hår. Hvis du bruger en shampoo med kemikalier, der skaber ubalance i din hovedbund, vil det ikke være muligt at afhjælpe hårtab.

Det bedste du kan gøre for dit hår, er at tilfører det naturlig og sund næring, så dit hår og hovedbund bliver styrket og kommer i balance. Når dit hår er i balance og mere modstandsdygtigt, giver du det de bedste forudsætninger for at vokse og blive mere fyldigt. Du kan købe mange forskellige shampooer, der er særligt udviklede til dig med tyndt hår og hårtab. Hvis du vil vide mere kan du læse vores artikel om shampoo mod hårtab.

Livsstil

En sund livsstil kan bidrage til et sundere og stærkere hår. Udover en sund kost, kan du sørge for at dyrke nok motion. Mangel på motion kan forårsage tidligt hårtab, så det er vigtigt, at du holder kroppen i gang. Du behøver ikke bruge 2 timer i dit lokale fitnesscenter hver eneste dag. Bare 15 minutters motion om dagen, kan gøre en stor forskel for din sundhed og dermed dit hår.

Undgå stress

En vigtig del af en sund livsstil er også, at tage sig af sin mentale sundhed. Dette kan være svært, hvis du har masser af arbejde, en familie at forsørge og generelt set bare en hverdag med fuld fart på. Men hvis du ønsker at være sund både indeni og udenpå, hvilket det kræver for et sundt hår og generelt velvære, så skal du kunne tage en pause og stresse af. Det kunne være at gå en tur, mødes med en ven over en kop kaffe eller måske praktisere meditation. Det vigtigste er, at du giver dit sind en pause og plads til at få ro på.

FAQ

Nedenfor har vi besvaret ofte stillede spørgsmål om piller mod hårtab.

Hvilke piller virker bedst mod hårtab?

På baggrund af vores undersøgelse af fire forskellige kosttilskud, har vi udvalgt HairLust Hair Growth Formular Capsules til de bedste piller mod hårtab. Men det er slet ikke sikkert, at de er de bedste for dig. Læs hele artiklen, for at finde de bedste piller for dig

Kan unge mennesker tage piller mod hårtab?

Unge mennesker kan sagtens tage piller mod hårtab. Nogle begynder at få tyndere hår eller opleve hårtab allerede i slutningen af teenageårene. Desuden kan pillerne også tages af gravide, personer med stress og angst eller syge mennesker.

Kan kosttilskud til håret erstatte en sund kost?

Et kosttilskud kan ikke erstatte en sund og varieret kost med gode friske fødevarer. Dog kan kosttilskuddet sørge for, at du indtager den rette mængde af vigtige vitaminer, mineraler og stoffer, der fremmer din generelle sundhed og booster din hårvækst.