Rejsehårtørrer – Se de 7 bedste rejsehårtørrer i test! (2022)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

Coop rejsehårtørrer 3
En billig rejsehårtørrer

#3 Coop rejsehårtørrer

Babyliss Hair Dryer Voyage 1200 Watt Travel Size 4
En effektiv rejsehårtørrer

#5 Babyliss Hair Dryer Voyage 1200 Watt Travel Size

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Det kan være svært at finde plads til sin hårtørrer i kufferten, men også frustrerende at måtte undvære apparatet, hvis man er vant til at benytte det på daglig basis. Af den grund kan det være en fordel at investere i en rejsehårtørrer, da denne er langt nemmere at pakke med på ferier og ture væk fra hjemmet. I denne artikel vil vi guide dig til de bedste rejsehårtørrer ved brugen af forskellige rejsehårtørrer test. På den måde kan du nemt og hurtigt finde frem til den helt rigtige model for dig.

#1 ghd Flight Travel Hair Dryer

Den bedste rejsehårtørrer

Fordele
  • pros-icon.svg Justerbar og universal strømspænding, 120-240V, så apparatet kan benyttes overalt
  • pros-icon.svg To hastigheder og kold luft funktion, samt automatisk forhindring af overophedning

Detaljeret gennemgang

Du har mulighed for at tage din ghd Flight Travel Hair Dryer med overalt i verden, da apparatet har en justerbar og universal strømspænding på 120-240V. Det betyder, at du får optimal ydeevne – uanset hvor du befinder dig.

Derfor skal du vælge en ghd Flight Travel Hair Dryer

Hvis du gerne vil have en af de bedste rejsehårtørrer på markedet, så skal du investere i denne Flight Travel Hair Dryer fra mærket ghd. Apparatet kommer i en beskyttelsestaske, så du ikke behøver at bekymre dig om beskadigelse, når du er på farten. Selve føntørren har flere gode funktioner, heriblandt en justerbar og universal strømspænding, så du kan benytte hårtørren i samtlige lande, to forskellige hastigheder og en kold luft funktion, samt Safeguard Technology, der automatisk slukker for føntørren, hvis der er risiko for overophedning.

Med i købet følger der en præcisions dyse og et mundstykke. Apparatets håndtag kan foldes ind, så føntørren fylder mindre – og så vejer den desuden kun 422 gram inklusiv ledning og dyse.

#2 Remington Rejsehårtørrer On The Go D1500

Den bedste rejsehårtørrer med diffuser

Fordele
  • pros-icon.svg Almindelig ydeevne på trods af, at apparatet er i rejsestørrelse
  • pros-icon.svg To forskellige varme- og hastighedsindstillinger

Detaljeret gennemgang

Du kan ikke gå galt i byen med en Remington Rejsehårtørrer On The Go D1500, da den har samme egenskaber som en almindelig føntørrer. Der medfølger desuden en diffuser til denne model, hvilket gør den velegnet til folk med krøller / bølger i håret.

Derfor skal du vælge en Remington Rejsehårtørrer On The Go D1500

Hvis du ikke har lyst til at gå ned på din rejsehårtørrers styrke og egenskaber, selvom den skal være i en rejsestørrelse, så skal du se nærmere på en Remington Rejsehårtørrer On The Go D1500. Apparatet har nemlig hele 2000W og to varme- og hastighedsindstillinger, så du får samme god tørring som derhjemme. Denne rejsehårtørrer fra Remington har en blæsehastighed på 60 km i timen, en ledningslængde på 1,8 meter og et støjniveau på 76 dB. Modellen har dog ingen koldluft-knap, men kommer med en diffuser, der nemt kan tages af, når apparatet skal pakkes ned.

#3 Coop rejsehårtørrer

En billig rejsehårtørrer

Coop rejsehårtørrer
Fordele
  • pros-icon.svg Vejer og fylder næsten ingenting, så den ikke optager unødvendig plads i kufferten
  • pros-icon.svg To individuelle hastigheder for optimal tørring

Detaljeret gennemgang

Med Coops rejsehårtørrer betaler du ikke særlig mange penge for at slippe for at benytte hotellets hårtørrer, når du er på ferie. I stedet kan du nyde denne hårtørrer med to effekttrin og et fint design.

Derfor skal du vælge en Coop rejsehårtørrer

Er du primært på udkig efter en billig rejsehårtørrer, der er lige til at tage med i kufferten uden, at den koster dig en bondegård? I så fald er denne model fra Coop lige noget for dig. Du behøver desuden ikke være nervøs for, om apparatet optager for meget plads, da den kan foldes godt sammen – og så vejer hårtørren endda kun 400 gram. Du har mulighed for at vælge mellem to hastigheder, når du benytter hårtørren, men der er ingen koldluft mulighed. Den medfølgende ledning er 1,8 meter i alt.

#5 Babyliss Hair Dryer Voyage 1200 Watt Travel Size

En effektiv rejsehårtørrer

Babyliss Hair Dryer Voyage 1200 Watt Travel Size
Fordele
  • pros-icon.svg Høj ydeevne med en kraftig motor på 1200W og gennemsnitsfart på 50 km i timen
  • pros-icon.svg Kan benyttes med 120 eller 230V
  • pros-icon.svg Der medfølger fønnæb og taske i købet

Detaljeret gennemgang

Med en Babyliss Hair Dryer Voyage 1200 Watt Travel Size får du en god og effektiv rejsehårtørrer, der nemt kan klappes sammen og pakkes ned i den medfølgende taske og tages med på farten.

Derfor skal du vælge en Babyliss Hair Dryer Voyage 1200 Watt Travel Size

Denne sammenklappelige føntørrer er ideel at have med på farten. Du behøver dog ikke gå ned på apparatets tørreevne, selvom den er nem at have med overalt. Produktet har nemlig en høj ydeevne med en motor på 1200W og en blæsefart på 50 km i timen, der sørger for at tørre håret optimalt. Apparatet har to varme- og hastighedsindstillinger, samt mulighed for indstilling af koldluft. Du har mulighed for at benytte rejsehårtørreren på 120 eller 230V og så sørger den 1,8 meter lange ledning for, at du har god bevægelsesfrihed. Der medfølger desuden både et fønnæb og en taske, så du har alt du skal bruge lige ved hånden.

Guide

Rejsehårtørrer tilbud og pris

Rejsehårtørrer fås i mange forskellige prisklasser, hvoraf nogle koster under 100 kroner, mens andre koster næsten det samme som en almindelig hårtørrer. Du skal derfor gerne på forhånd have gjort dig nogle overvejelser om, hvad du er villig til at betale for din rejsehårtørrer. Du kan dog heldigvis finde en del rejsehårtørrer på tilbud, hvis du holder lidt øje med forskellige online forhandlere. På den måde kan du spare penge på købet uden at gå for meget på kompromis.

Kvalitet og holdbarhed

Kvalitet og pris går naturligvis i en vis grad hånd i hånd, og du kan derfor ikke forvente, at en hårtørrer til knap 100 kroner holder i evigheder. Du benytter dog ofte en rejsehårtørrer mindre end en normal hårtørrer og dét kan være med til at forlænge apparatets levetid en smule. Med en lidt dyrere model vil du dog få mere kvalitet for pengene, hvilket vil resultere i en bedre holdbarhed og en bedre føntørring af dit hår. Vi vil derfor klart anbefale dig ikke at gå alt for meget på kompromis med kvaliteten af din hårtørrer – også selvom den kun skal bruges på farten og på ferier.

Rejsehårtørrer med eller uden diffuser?

Du behøver ikke nødvendigvis at have en diffuser på din rejsehårtørrer, men det kan være en fordel at se efter en model med en lille diffuser, hvis du har krøller eller bølger i håret – eller har skadet hår. En diffuser hjælper nemlig med at sprede luften fra hårtørreren, hvilket mindsker ødelæggelsen af krøller og bølger i håret. Samtidig kan sørger diffuserens luftfordeling også, at hårtørring bliver mindre skadeligt for håret, hvilket er grunden til, at en diffuser kan være optimal for personer med skadet eller skrøbeligt hår. Håret får desuden mere fylde med en diffuser.

Der er dog et par ulemper ved at køb en rejsehårtørrer med en diffuser. Først og fremmest kommer apparatet til at fylde og veje en smule mere, og så skal diffuseren faktisk også rengøres med jævne mellemrum. Men det er måske ikke så slem en pris at betale, hvis du til gengæld beholder dine flotte krøller – selv på ferien. Du kan naturligvis også altid investere i en model, der tillader dig at tage diffuseren af, hvis du ikke har behov for den hver ferie.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×