Rejsehårtørrer – Se de 7 bedste rejsehårtørrer i test! (2022)

1
#1 ghd Flight Travel Hair Dryer

Du har mulighed for at tage din ghd Flight Travel Hair Dryer med overalt i verden, da apparatet har en justerbar og universal strømspænding på 120-240V. Det betyder, at du får optimal ydeevne - uanset hvor du befinder dig. Derfor skal du vælge en ghd Flight Travel Hair Dryer Hvis du gerne vil have en af de bedste rejsehårtørrer på markedet, så skal du investere i denne Flight Travel Hair Dryer fra mærket ghd. Apparatet…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
#1 ghd Flight Travel Hair Dryer 439,15 kr. Well
#2 Remington Rejsehårtørrer On The Go D1500 125 kr. happii.dk
#3 Coop rejsehårtørrer
#4 OBH Nordica Rejsehårtørrer Artist Dry & Go
#5 Babyliss Hair Dryer Voyage 1200 Watt Travel Size
#6 ghd Ultimate Travel Gift Set

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Det kan være svært at finde plads til sin hårtørrer i kufferten, men også frustrerende at måtte undvære apparatet, hvis man er vant til at benytte det på daglig basis. Af den grund kan det være en fordel at investere i en rejsehårtørrer, da denne er langt nemmere at pakke med på ferier og ture væk fra hjemmet. I denne artikel vil vi guide dig til de bedste rejsehårtørrer ved brugen af forskellige rejsehårtørrer test. På den måde kan du nemt og hurtigt finde frem til den helt rigtige model for dig.

#1 ghd Flight Travel Hair Dryer – Den bedste rejsehårtørrer

Du har mulighed for at tage din ghd Flight Travel Hair Dryer med overalt i verden, da apparatet har en justerbar og universal strømspænding på 120-240V. Det betyder, at du får optimal ydeevne – uanset hvor du befinder dig.

Derfor skal du vælge en ghd Flight Travel Hair Dryer

Hvis du gerne vil have en af de bedste rejsehårtørrer på markedet, så skal du investere i denne Flight Travel Hair Dryer fra mærket ghd. Apparatet kommer i en beskyttelsestaske, så du ikke behøver at bekymre dig om beskadigelse, når du er på farten. Selve føntørren har flere gode funktioner, heriblandt en justerbar og universal strømspænding, så du kan benytte hårtørren i samtlige lande, to forskellige hastigheder og en kold luft funktion, samt Safeguard Technology, der automatisk slukker for føntørren, hvis der er risiko for overophedning.

Med i købet følger der en præcisions dyse og et mundstykke. Apparatets håndtag kan foldes ind, så føntørren fylder mindre – og så vejer den desuden kun 422 gram inklusiv ledning og dyse.

Det vi liker:
 • Justerbar og universal strømspænding, 120-240V, så apparatet kan benyttes overalt
 • To hastigheder og kold luft funktion, samt automatisk forhindring af overophedning

#2 Remington Rejsehårtørrer On The Go D1500 – Den bedste rejsehårtørrer med diffuser

Du kan ikke gå galt i byen med en Remington Rejsehårtørrer On The Go D1500, da den har samme egenskaber som en almindelig føntørrer. Der medfølger desuden en diffuser til denne model, hvilket gør den velegnet til folk med krøller / bølger i håret.

Derfor skal du vælge en Remington Rejsehårtørrer On The Go D1500

Hvis du ikke har lyst til at gå ned på din rejsehårtørrers styrke og egenskaber, selvom den skal være i en rejsestørrelse, så skal du se nærmere på en Remington Rejsehårtørrer On The Go D1500. Apparatet har nemlig hele 2000W og to varme- og hastighedsindstillinger, så du får samme god tørring som derhjemme. Denne rejsehårtørrer fra Remington har en blæsehastighed på 60 km i timen, en ledningslængde på 1,8 meter og et støjniveau på 76 dB. Modellen har dog ingen koldluft-knap, men kommer med en diffuser, der nemt kan tages af, når apparatet skal pakkes ned.

Det vi liker:
 • Almindelig ydeevne på trods af, at apparatet er i rejsestørrelse
 • To forskellige varme- og hastighedsindstillinger

#3 Coop rejsehårtørrer – En billig rejsehårtørrer

Med Coops rejsehårtørrer betaler du ikke særlig mange penge for at slippe for at benytte hotellets hårtørrer, når du er på ferie. I stedet kan du nyde denne hårtørrer med to effekttrin og et fint design.

Derfor skal du vælge en Coop rejsehårtørrer

Er du primært på udkig efter en billig rejsehårtørrer, der er lige til at tage med i kufferten uden, at den koster dig en bondegård? I så fald er denne model fra Coop lige noget for dig. Du behøver desuden ikke være nervøs for, om apparatet optager for meget plads, da den kan foldes godt sammen – og så vejer hårtørren endda kun 400 gram. Du har mulighed for at vælge mellem to hastigheder, når du benytter hårtørren, men der er ingen koldluft mulighed. Den medfølgende ledning er 1,8 meter i alt.

Det vi liker:
 • Vejer og fylder næsten ingenting, så den ikke optager unødvendig plads i kufferten
 • To individuelle hastigheder for optimal tørring

#4 OBH Nordica Rejsehårtørrer Artist Dry & Go – En god rejsehårtørrer på farten

Uanset om du vil have din hårtørrer med på ferie eller med på farten herhjemme i hverdagen, så er en OBH Nordica Rejsehårtørrer Artist Dry & Go en god investering, da den ikke optager for meget plads i tasken / kufferten.

Derfor skal du vælge en OBH Nordica Rejsehårtørrer Artist Dry & Go

Med en Artist Dry & Go Rejsehårtørrer fra mærket OBH Nordica kan du altid have din egen føntørrer med – uanset hvor du skal hen. Denne hårtørrer er nemlig sammenklappelig for ikke at fylde for meget og så har den en vægt på 468 gram, så den heller ikke vejer for meget. Apparatet har to varme- og hastighedsniveauer og kan både benyttes i stikkontakter med 110V eller 220V. Der medfølger en ledning på 1,8 meter, men apparatet har ingen koldluft knap.

Det vi liker:
 • Fleksibel hårtørrer, der hverken fylder eller vejer særlig meget
 • Mulighed for at benytte apparatet med enten 110 eller 220V

#5 Babyliss Hair Dryer Voyage 1200 Watt Travel Size – En effektiv rejsehårtørrer

Med en Babyliss Hair Dryer Voyage 1200 Watt Travel Size får du en god og effektiv rejsehårtørrer, der nemt kan klappes sammen og pakkes ned i den medfølgende taske og tages med på farten.

Derfor skal du vælge en Babyliss Hair Dryer Voyage 1200 Watt Travel Size

Denne sammenklappelige føntørrer er ideel at have med på farten. Du behøver dog ikke gå ned på apparatets tørreevne, selvom den er nem at have med overalt. Produktet har nemlig en høj ydeevne med en motor på 1200W og en blæsefart på 50 km i timen, der sørger for at tørre håret optimalt. Apparatet har to varme- og hastighedsindstillinger, samt mulighed for indstilling af koldluft. Du har mulighed for at benytte rejsehårtørreren på 120 eller 230V og så sørger den 1,8 meter lange ledning for, at du har god bevægelsesfrihed. Der medfølger desuden både et fønnæb og en taske, så du har alt du skal bruge lige ved hånden.

Det vi liker:
 • Høj ydeevne med en kraftig motor på 1200W og gennemsnitsfart på 50 km i timen
 • Kan benyttes med 120 eller 230V
 • Der medfølger fønnæb og taske i købet

#6 ghd Ultimate Travel Gift Set – Det ultimative rejsehårtørrer sæt

Med et ghd Ultimate Travel Gift Set kan du opnå optimal tørring og styling af dit hår hvorend du befinder dig. Sættet er nemt at tage med på farten og fylder ikke alverden.

Derfor skal du vælge ghd Ultimate Travel Gift Set

Hvis du gerne vil have både en føntørrer og et stylingredskab i rejsestørrelser, så kan du med fordel overveje at investere i denne Ultimate Travel Gift Set fra mærket ghd. På den måde får du nemlig den suveræne ghd Flight Travel Hairdryer og en ghd Platinum Professional Styler Black i ét og samme køb. Hårtørreren er bl.a. udviklet Safeguard Technology, så den automatisk slukker, hvis der er fare for overophedning, og så kommer apparatet med to hastigheds- og temperaturindstillinger, samt en effektiv ydeevne. Du kan læse meget mere om ghd Flight Travel Hairdryer ved at gå til produkt nr. 1 på denne liste.

En ghd Platinum Professional Styler Black hjælper dig til at style dit hår på en optimal måde ved bl.a. at være udviklet med tri-zone teknologi. Denne teknologi sikrer, at stylerens varmeplade konstant har en jævn temperatur på 185 grader. Det er netop en jævn temperatur gennem hele stylingen, der skaber de bedste resultater. Der medfølger desuden en ghd Protective Bag i købet, så begge apparater er beskyttet mod skade under rejsen.

Det vi liker:
 • Sæt med både en hårtørrer og et stylingredskab i rejsestørrelser
 • Sikrer optimal styling af håret uden det bliver beskadiget
 • Der medfølger en rejsetaske, der beskytter begge produkter under rejsen

Rejsehårtørrer tilbud og pris

Rejsehårtørrer fås i mange forskellige prisklasser, hvoraf nogle koster under 100 kroner, mens andre koster næsten det samme som en almindelig hårtørrer. Du skal derfor gerne på forhånd have gjort dig nogle overvejelser om, hvad du er villig til at betale for din rejsehårtørrer. Du kan dog heldigvis finde en del rejsehårtørrer på tilbud, hvis du holder lidt øje med forskellige online forhandlere. På den måde kan du spare penge på købet uden at gå for meget på kompromis.

Kvalitet og holdbarhed

Kvalitet og pris går naturligvis i en vis grad hånd i hånd, og du kan derfor ikke forvente, at en hårtørrer til knap 100 kroner holder i evigheder. Du benytter dog ofte en rejsehårtørrer mindre end en normal hårtørrer og dét kan være med til at forlænge apparatets levetid en smule. Med en lidt dyrere model vil du dog få mere kvalitet for pengene, hvilket vil resultere i en bedre holdbarhed og en bedre føntørring af dit hår. Vi vil derfor klart anbefale dig ikke at gå alt for meget på kompromis med kvaliteten af din hårtørrer – også selvom den kun skal bruges på farten og på ferier.

Rejsehårtørrer med eller uden diffuser?

Du behøver ikke nødvendigvis at have en diffuser på din rejsehårtørrer, men det kan være en fordel at se efter en model med en lille diffuser, hvis du har krøller eller bølger i håret – eller har skadet hår. En diffuser hjælper nemlig med at sprede luften fra hårtørreren, hvilket mindsker ødelæggelsen af krøller og bølger i håret. Samtidig kan sørger diffuserens luftfordeling også, at hårtørring bliver mindre skadeligt for håret, hvilket er grunden til, at en diffuser kan være optimal for personer med skadet eller skrøbeligt hår. Håret får desuden mere fylde med en diffuser.

Der er dog et par ulemper ved at køb en rejsehårtørrer med en diffuser. Først og fremmest kommer apparatet til at fylde og veje en smule mere, og så skal diffuseren faktisk også rengøres med jævne mellemrum. Men det er måske ikke så slem en pris at betale, hvis du til gengæld beholder dine flotte krøller – selv på ferien. Du kan naturligvis også altid investere i en model, der tillader dig at tage diffuseren af, hvis du ikke har behov for den hver ferie.