Shampoo bar

1
Faith In Nature Shampoo bar Dragefrugt

Faith In Nature udvikler og producerer alle deres produkter med naturlige og veganske ingredienser, for at passe på dig og miljøet. Denne shampoobar er udviklet med 99% naturlige ingredienser heriblandt ekstrakt fra dragefrugt. Derfor skal du vælge Faith In Nature Shampoo bar Dragefrugt Denne shampoo bar er perfekt for dig, der gerne vil pleje dit hår eller krop med shampoo baseret på naturlige råvarer, der er gode for både dig og miljøet. Denne shampoo bar…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Faith In Nature Shampoo bar Dragefrugt
Mecindo.dk
Foamie Shampoo Bar Aloe Vera
Luxplus DK
Balade en Provence Shampoo Bar High Shine
Matas
Lamazuna Shampoobar
Bellashop
Friendly shampoo lavendel/geranium
Suztain

En shampoo bar er et alternativ til den flydende shampoo. Det kan være et bedre valg, hvis du ønsker mere fylde i håret eller gerne vil tilfører dit hår ekstra næring. Barerne indeholder oftest en god mængde af nærende naturlige ingredienser, der kan gøre vidundere for dit hår. Alle shampoo barer i denne artikel er desuden veganske. Derudover kommer alle barer i en plastik fri og let nedbrydelig emballage, der skåner miljøet. Du kan altså gøre noget godt for jorden og dyrene, hvis du vælger at pleje dit hår med en shampoo bar. I denne artikel tester vi 5 forskellige shampoo barer, så du kan vælge den bedste bar for dig.

Faith In Nature Shampoo bar Dragefrugt – Bedste shampoo bar

Faith In Nature udvikler og producerer alle deres produkter med naturlige og veganske ingredienser, for at passe på dig og miljøet. Denne shampoobar er udviklet med 99% naturlige ingredienser heriblandt ekstrakt fra dragefrugt.

Derfor skal du vælge Faith In Nature Shampoo bar Dragefrugt

Denne shampoo bar er perfekt for dig, der gerne vil pleje dit hår eller krop med shampoo baseret på naturlige råvarer, der er gode for både dig og miljøet. Denne shampoo bar er håndlavet af ingredienser med naturlig oprindelse. Derudover er ingredienserne også veganske og shampooen indeholder kun 100% naturlige duftstoffer. Baren er meget drøj i brug, og så har den en balanceret PH værdi på 6-7, som falder yderligere, når du bruger vand og shampooen skummer. Shampoo baren er plastik fri. Den kommer i en genanvendelig papæske der kan sorteres til genbrug. Når du vælger denne shampoo, skåner du både miljøet, dyrene og din egen sundhed. Og så får du plejet og velduftende hår samtidig!

Anvendelse

Baren er sollid, hvilket gør den ideel til at tage med på en rejse. Desuden kan den udover at bruges i håret, bruges på hele kroppen, i ansigtet og til at fjerne din makeup! Ved anvendelse, skal du gøre håret helt vådt og skumme sæben godt op mellem dine håndflader. Før nu sæbeskummen op i håret og gnid det ind. Gentag proceduren, hvis du har tykt eller langt hår. Gnid/vask håret godt og skyl sæben ud, indtil håret er rent. Hvis sæben kommer i kontakt med dine øjne, skal du straks skylle dem. Hvis der opstår anden irritation ved brug af sæben, skal du ikke benytte den. 

Lad altid sæben tørre mellem brug. Opbevar utilgængeligt for børn.

Det vi liker:
 • Håndlavet med naturlig oprindelse
 • Med naturlig duft
 • Kan også bruges til krop og ansigt

Foamie Shampoo Bar Aloe Vera – Bedste shampoo bar til tørt hår

Foamie i er en tysk plastik fri producent af sæbe bar. Dette er endnu et brand med en mission om at udbyde produkter, der både er gode for planeten og dig. Denne shampoo bar er særlig god til tørt hår. 

Derfor skal du vælge Foamie Shampoo Bar Aloe Vera

Hvis du har en tendens til tørt hår og gerne vil pleje det med en god shampoo, der samtidig skåner jorden, så har du fundet den rette shamppo bar. Denne bar er særligt velegnet tørre lokker, der har brug for ekstra fugt og næring. Baren indeholder den fugtgivende aloe vera og nærende mandelolie, der fugter håret samt styrker hårets elasticitet og forebygger udtørring af hovedbunden.  

Formularen er vegan venlig. Det vil sige, at der ikke er brugt noget animalske ingredienser i produktionen af denne shampoo. Derudover er baren plastik fri, så havet og dyrene skånes for plastik. Denne shampoo bar er altså rigtig god for dig der gerne vil tage hensyn til miljø, dyr og dit hårs sundhed. Shampooen kommer desuden i en praktisk snor lavet af 100% bomuld, der er ideel til ophængning mellem brug. 

Sæben skummes op mellem hænderne eller direkte i håret -og masseres ind. Skyl håret grundigt og brug evt. Foamie Aloe You Vera Much balsambar efterfølgende.

Det vi liker:
 • Velegnet til tørt hår
 • Indeholder aloe vera og mandel olie
 • Dermatologisk testet

Balade en Provence Shampoo Bar High Shine – Bedste shampoo bar til at give håret shine

Balade en Provence er et certificeret vegansk og økologisk beauty brand. Deres produkter luksuriøse og håndlavede. Denne shampoo bar er af høj kvalitet med masser af gode ingredienser for dit hår.

Derfor skal du vælge Balade en Provence Shampoo Bar High Shine

Søger du en shampoo bar, der styrker dit hår ved hjælp af en lang række gode af gode råvarer? Denne shampoo er god for dit hår, men den er også god for miljøet, da den er certificeret vegansk og med en komposterbar emballage. Baren sørger for en luksuriøs daglig pleje af hår og hovedbund, så du kan få stærke, sunde lokker med masser af shine. Den er håndlavet og derudover baseret på nærende olie. Desuden indeholder den sheasmør samt æteriske olier fra fyr, appelsin og lime, der giver shampooen en frisk duft og følelse af velvære. Shampooen er certificeret vegansk, og den kommer i en emballage, der er letnedbrydelig.

Shampooen skummes op mellem håndfladerne og masseres så ind i hovedbund samt håret. Derefter skylles håret grundigt med vand.

Det vi liker:
 • Stryker og revitaliserer håret
 • Baseret på nærende olie
 • Komposterbar emballage

Lamazuna Shampoobar – Bedste shampoo bar for flere varianter

Lamazuna er et brand, der producerer hygiejne produkter der er frie for plastik. Deres produkter er 100% naturlige og veganske. Denne shampoo bar kan fås i forskellige varianter med hver deres egenskab

Derfor skal du vælge Lamazuna Shampoobar

Med denne shampoo bar er du sikret en naturlig og vegansk shampoo, der kan bruges af alle hårtyper. Derudover får du mulighed for at vælge imellem 7 forskellige varianter af shampoo barer, der hver især har deres egen unikke egenskaber. Disse barer er kendt for deres blide rensning af håret, der efterlader dit hår rent, uden at fjerne hårets samt hovedbundens naturlige fedtstoffer. 

Varianter

Orange/kanel: Shampoo bar til normalt hår med orange, kanel og stjerneanis. Indeholder naturligt mineral glitter, der giver håret shine.

Chokolade: Økologisk kakaosmør og bønner piskes op til en mousse, inden det bliver blandet med resten af ingredienserne til baren. Denne shampoo bar er god til alle hårtyper.

kokos/appelsin: Shampoo bar med en mild duft af appelsin og kokos. Indeholder arganolie og kokosolie, der nærer håret og hovedbunden.

Litsea cubeba: Shampoo bar med duft af kinesisk have fyldt med litsea cubeba. Shampooens marokkanske rhassoul ler absorberer overskydende fedt i hovedbunden, imens kokosolien nærer håret. 

Kokos/vanilje: Bar med dejlig duft af kokos og vanilje. Formlen er beriget med kokosolie, der tilfører fugt og næring til tørt hår.

Urter: Bar med skøn duft af urter. Indeholder grøn ler, der absorberer talg og beroliger hovedbunden. Kokosolien nærer håret og solsikkefrøene sikre håret en antioxidant beskyttelse.

Fyrrenåle: Duften af denne bar er som en tur i skoven. Denne grønne ler absorberer overskydende fedt og beroliger hovedbunden, imens kokosolie og hvid ler nærer og plejer håret. 

Anvendelse

Gør håret vådt og gnid shampoo baren mod håret til det skummer. Masser det ind i hovedbunde og håret. Derefter skylles shampooen grundigt ud.

Det vi liker:
 • Naturlig og vegansk shampoo til alle hårtyper
 • Vælg mellem 7 varianter
 • Renser håret blidt, uden at fjerne naturlige fedtstoffer

Friendly shampoo lavendel/geranium – Bedste shampoo bar for dig der ønsker en mild shampoo

Friendly er et brand, der specialiserer sig i sæbe barer. Deres produkter er veganske, cruelty free, plastik fri og uden parabener. De foretager projekter for at fremme hygiejnen i lande med fattigdom. Denne shampoo bar fra Friendly er mild med en blomstrende duft.

Derfor skal du vælge Friendly shampoo lavendel/geranium

Denne shampoo bar er et godt valg for dig, der søger en mild og frisk shampoo, som også er god for jorden, dyrene, andre mennesker og din sundhed. Friendly’s shampoo bar sikre dig en lækker pleje af håret og hovedbund. Den er håndlavet og dens skum er blødt og mildt. Den indeholder desuden sheasmør og æteriske olier fra lavendel og rosengeranium, der giver shampooen en frisk, blomstrende duft. 

Shampooen er fri for animalske ingredienser, plastisk, SLS og palmeolie. Den kommer derudover i en letnedbrydelig papiremballage. 

Shampooen skummes op mellem håndflader og masseres ind i hovedbunden samt håret. Derefter skylles shampooen grundigt ud med vand. 

Det vi liker:
 • Med blødt og mildt skum
 • Frisk duft af lavendel og rosengeranium
 • Fri for parabener, palmeolie og SLS.

Økologisk shampoo

Flere af de shampoo barer vi har testet i denne artikel er økologiske. Vi anbefaler, at du altid kigger efter økologisk shampoo, uanset om du vil have en bar eller flydende shampoo. Hvis en shampoo ikke er økologisk, vil den oftest indeholde hormonforstyrrende eller allergifremkaldende stoffer, der skader både hovedbunden samt din generelle sundhed. Du kan risikere ubalance i hovedbundens PH værdi, hvilket kan lede til skæl eller kløe. Der opstår også risiko for hårtab og andre følger, som vi alle helst vil undgå. Læs vores artikel om økologisk shampoo, hvis du vil vide mere; https://skoenhedsguiden.dk/oekologisk-shampoo/

FAQ

Hvilken shampoo bar er bedst?

På baggrund af vore undersøgelse af barer, har vi udvalgt Faith In Natures shampoo bar med dragefrugt til den bedste. Men det er slet ikke sikkert, at det er den bedste for dig. Læs hele artiklen, for at finde den bedste shampoo bar for dig.

Hvad er forskellen på en flydende shampoo og en bar?

Der er ikke en stor forskel, udover at baren er fast. Dog kan en bar lettere holdes på et neutral PH værdi, og ofte kan en shampoo bar give ekstra fylde og næring sammenlignet med en flydende shampoo.

Skal jeg vælge en økologisk shampoo bar?

Der er et stort udvalg af økologiske shampoo barer, og vi kan anbefale, at du vælger en økologisk. Du skåner dig selv og miljøet for en lang række af skadelige stoffer. Men valget er selvfølgelig helt op til dig.