Shampoo til fint hår

1
Beauté Pacifique Nourishing Shampoo

Leder du efter en shampoo, der forsigtigt renser dit hår uden at fratage det dets naturlige olier? Så skal du ikke lede længere end til Beauté Pacifique Nourishing Shampoo. Denne blide, daglige shampoo er specielt udviklet til tyndt, fint hår, der har brug for lidt ekstra volumen. Beauté Pacifique Nourishing Shampoo efterlader dit hår frisk og modvirker samtidig udtørring af både hår og hovedbund. Så du kan bruge den dagligt uden at bekymre dig om…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Beauté Pacifique Nourishing Shampoo 111,75 kr. Salling
Nioxin 2 Cleanser Shampoo 102 kr. Brandshop
John Masters Organics Rosemary & Peppermint Shampoo 473ml
Urtekram Rosemary Shampo
Davines VOLU Hair Mist 179 kr. OS Frisørartikler

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fint hår består af hårstrå, der er mindre i diameter og mindre porøse end andre hårtyper, hvilket betyder, at glat hår hurtigt kan blive fedtet og lettere viser olie ved hårrødderne – medmindre det vaskes ofte. Desuden ønsker mange at tilføje volumen til håret, og derfor er en god volume shampoo perfekt til dig med tyndt hår.

Beauté Pacifique Nourishing Shampoo – bedste shampoo til fint hår

Beauté Pacifique Nourishing Shampoo

Leder du efter en shampoo, der forsigtigt renser dit hår uden at fratage det dets naturlige olier? Så skal du ikke lede længere end til Beauté Pacifique Nourishing Shampoo. Denne blide, daglige shampoo er specielt udviklet til tyndt, fint hår, der har brug for lidt ekstra volumen.
Beauté Pacifique Nourishing Shampoo efterlader dit hår frisk og modvirker samtidig udtørring af både hår og hovedbund. Så du kan bruge den dagligt uden at bekymre dig om at skade dit hår eller forårsage irritation af din hovedbund.

Desuden er den nem at bruge – du skal blot blande en lille mængde med vand i håndfladen og massere den ind i dit hår og din hovedbund. Skyl grundigt ud, og nyd frisk, sundt udseende hår.

Nioxin 2 Cleanser Shampoo

Nioxin 2 Cleanser Shampoo

Hvis du er på udkig efter en shampoo, der giver dit hår en tyk og fyldig følelse, så skal du bruge Nioxin 2 Cleanser Shampoo. Denne ekstra volumengivende shampoo er perfekt til dig med tyndt hår, som også oplever avanceret hårtab.

Formlen går i dybden for at fjerne follikelstimulerende tilstopning af serum, fedtsyrer og andre rester fra hovedbunden og håret. aminosyrer, giver shampooen et mærkbart tykkere hårhoved. Desuden er anvendelsen let – du skal blot massere ind i vådt hår, lade det virke i et minut og derefter skylle grundigt. Afslut din behandling med Nioxin Conditioner 2 for at opnå de bedste resultater.

John Masters Organics Rosemary & Peppermint Shampoo 473ml

John Masters Organics Rosemary & Peppermint Shampoo 473ml

Leder du efter en shampoo, der ikke tynger dit fine hår? Kig ikke længere end til John Masters Organics Rosemary & Peppermint Shampoo. Denne ultralette formel renser forsigtigt håret uden at fjerne dets naturlige olier.

Desuden hjælper den med at optimere hovedbundens tilstand og giver håret et boost af fylde for et sundt, velplejet look. Og da den er fremstillet af 70 % økologiske ingredienser, kan du føle dig godt tilpas ved at bruge den til dit hår og din hud.

Urtekram Rosemary Shampo

Urtekram Rosemary Shampo

Hvis du leder efter en shampoo, der er skånsom mod dit hår, men som stadig får arbejdet gjort, skal du ikke lede længere end Urtekram Rosemary Shampoo. Denne shampoo er specielt designet til at pleje og beskytte fint hår, og det gør den med en mild, forsæbet kokosoliebase, der ikke udtørrer dit hår.

Kombinationen af rosmarinolie, E-vitamin, glycerin og aloe vera-ekstrakt giver masser af næring og fugt til at holde dit hår sundt og flot. Og da alle ingredienserne er 100 % naturlige, kan du føle dig godt tilpas ved at bruge dette produkt, da du ved, at det er miljøvenligt. Desuden er det certificeret vegansk og silfatfri.

Davines VOLU Hair Mist – Bedste tørshampoo til fint hår

Davines VOLU Hair Mist

Davines Volu Shampoo er et af vores yndlingsprodukter til fint hår, fordi den bruger roeekstrakt til forsigtigt at løfte håret fra hovedbunden, og give det mere volumen ved rødderne. Hun siger også, at uanset hvor ofte du vasker dit hår, er tørshampoo virkelig en god ven, selv i rent hår – det kan give dig mere volumen og tekstur. Desuden er den fri for parabener og sulfater, og er skånsom nok til at bruges hver dag og udglatter håret, så du ikke behøver at bruge balsam (hvis dit hår er superlangt, foreslår vi dog, at du bruger en meget lille mængde balsam kun i spidserne for at slippe af med knuder.

Købsguide

Fint hår mangler det midterste lag af håret, kaldet medulla, som giver styrke, så fint hår er bogstaveligt talt strukturelt anderledes og skal behandles i overensstemmelse hermed. Derfor anbefalede mange af eksperterne at investere i mærker af højere kvalitet (selv om vi også har sørget for at tilføje et par billigere løsninger i denne test). En ordentlig shampoo faktisk er alt, hvad du behøver for at holde fint hår i topform.

Ingredienser i din shampoo

Der en hel del ingredienser, du kan bruge, hvis du har fint hår og ønsker at skabe mere volumen. Kig efter B5-vitamin, polymerer, biotin, hyaluronsyre, ginseng og ingefær i din shampooformel.

Men det, der udelades, er lige så vigtigt. Selv om det ikke er en hård og fast regel, kan silikoner (som dimethicone) nogle gange bidrage til opbygning, så hvis du har fint hår, kan det være værd at undgå det. Andre omfatter natriumlaurylsulfat, parabener, triclosan og mineralolie. Nader påpeger, at disse ingredienser ikke er skadelige overordnet set, men for tyndt hår kan de forværre problemet, så hvis du er på jagt efter seriøs volumen, kan det være værd at skære dem væk.

Endelig påpeger Nader, at det er vigtigt at rense håret i dybden for at fjerne fedt og produktophobning, så overvej dobbelt shampooing eller en ugentlig intensiv behandling for at opnå en spændstig, smuk volumen.

Sulfatfri vs. ikke-sulfatfri shampoo

Sulfaterer vaskeaktive stoffer i familien af overfladeaktive stoffer, der giver shampoo det tilfredsstillende skum. Nogle frisører anbefaler, at du holder dig fra dem, især hvis du har skadet hår, da de kan være udslettende, eller hvis din hud er følsom over for dem. Men sulfater er også meget effektive til at rense dit hår og din hovedbund, især hvis du har fedtet hår eller produktophobning, som er problemer, der ofte rammer fint hår, så jeg har noteret mig gennemgående, hvilke sulfater der er hvilke.

Duft i shampooen

Som ethvert skønhedsprodukt er shampoo normalt parfumeret. Da der ikke er noget værre end at have en sky af duft, som du hader, der følger dig hele dagen, har jeg noteret duften af hver shampoo nedenfor.