Shampoo til Krøllet Hår – Se de 9 bedste shampooer!

1
Redken Curvaceous High Foam Lightweight Shampoo Cleanser

Det er svært at snakke om hårprodukter uden at nævne Redken, da det er en kendt mærke indenfor hårprodukter og du ser typisk mærket hos din frisør. Her har de lavet en shampoo specielt til pleje af krøller, så du ikke får kruset hår. Derfor skal du vælge Redken Curvaceous High Foam Lightweight Shampoo Denne shampoo er en cremet letvægts shampoo, som er lavet specielt til krøllet hår. Shampooen indeholder nemlig sukkerkrystaller og moringaolie, som…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Redken Curvaceous High Foam Lightweight Shampoo Cleanser
Smukkere.dk
BC Hyaluronic Moisture Kick Micellar Shampoo
Ikke på lager
Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo
Royal Hair Shop
Revlon Be Fabulous Texture Care Curly Hair C.R.E.A.M Shampoo
KlubKlub
Davines Essential LOVE Curl Enhancing shampoo
Frejsi
L'Oréal Serie Expert Curl Contour Shampoo
Beautycos.dk
Purely Professional Shampoo 0
Nicehair.dk
Milk_shake Curl Passion Shampoo
Pluus
Matrix Total Results Curl Please Shampoo
Luxplus DK

Krøllet hår har en helt anden opbygning af selve hårstrået end glat hår, og derfor kræver krøllet hår også en anderledes pleje, og dermed også en anden shampoo. Har du krøllet hår, har håret nemmere ved at få kruse og frizze, men der er en række ting, som du kan gøre for at pleje dit hår rigtig. Dette kan du læse mere om nederst i denne artikel, så dit hår får den pleje, som det fortjener.

Redken Curvaceous High Foam Lightweight Shampoo Cleanser – bedste shampoo til krøllet hår

Det er svært at snakke om hårprodukter uden at nævne Redken, da det er en kendt mærke indenfor hårprodukter og du ser typisk mærket hos din frisør. Her har de lavet en shampoo specielt til pleje af krøller, så du ikke får kruset hår.

Derfor skal du vælge Redken Curvaceous High Foam Lightweight Shampoo

Denne shampoo er en cremet letvægts shampoo, som er lavet specielt til krøllet hår. Shampooen indeholder nemlig sukkerkrystaller og moringaolie, som giver håret en intens pleje, men den giver også spændstighed til krøllerne. Samtidig renser den skånsomt dit hår uden at ødelægge og udtørre de fine krøller.

Shampooen er sulfat- og parabenefri, hvilket mange går op i og det er bestemt et plus til det hår.

Som nævnt, er dette en letvægts shampoo, så den tynger ikke håret, hvilket er vigtigt, når du har krøllet hår. Den plejer og fugter i stedet dit hår, og øger elasticiteten i dit hår, så du får de krøller, de fleste med glat hår drømmer om og undgår kruset hår.

Denne shampoo indeholder 300 ml, og den anvendes som en normal shampoo, ved at påhøre en passende mængde i vådt hår. Derefter massérer du det godt ind i håret og skyller grundigt.

Det vi liker:
 • Sukkerkrystaller og moringaolie giver fugt og spændstighed til krøllerne
 • Sulfat- og parabenefri
 • Aktiverer elasticiteten i dit krøllede håret

BC Hyaluronic Moisture Kick Micellar Shampoo – bedste shampoo til tørt krøllet hår

BC Hyaluronic Moisture Kick Micellar shampoo fra Schwarzkopf, er lavet til krøllet og tørt hår, derfor er den perfekt til dig, som har både tørt og krøllet hår. Den giver håret pleje, og genopbygger håret i dybden.

Derfor skal du vælge BC Hyaluronic Moisture Kick Micellar Shampoo

Dette er en plejende shampoo, som går ind og renser håret, men samtidig genopbygger håret i dybden, så har du tørt og krøllet hår, er dette en shampoo for dig.

Den tynger nemlig heller ikke håret, men giver i stedet et meget blødt og elastisk hår, som har en smuk glans. Derudover indeholde den fugtgivende ingredienser, som også plejer håret. Shampooen har også en styrkende effekt på skrøbeligt hår. Shampooen indeholder 1000 ml, og den har altså en fornuftig pris i forhold til kvalitet og størrelse. Den påføres i vådt hår og skummes ud i håret, og derefter skylles der grundtigt. Du kan gentage processen, hvis det er nødvendigt.

Det vi liker:
 • Fugtgivende og virker genopbyggende
 • Tynger ikke håret

Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo – shampoo til krøllet hår uden parabener

Moroccanoil er også et kendt mærke indenfor hårprodukter, og denne shampoo er lavet specifikt til krøllet hår. Flere shampooer i denne test er uden parabener og fri for sulfat, men jeg synes det var nødvendigt, at fremhæve denne.

Derfor skal du vælge Moroccanoil Curl Enhancing Shampoo

Med denne shampoo kan dine krøller blive luftige og du kan undgå, at dit hår kruser. Denne nærende shampoo renser nemlig effektivt dit hår for snavs og produktrester, og den behandler dit hår i dybden. Ingredienserne i shampooen virker dybdegående, så det styrket håret og gør det modstandsdygtigt. Hovedingrediensen er marokkansk argan-olie, som er rig på bl.a. e-vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter. Det er specielt e-vitaminerne, som sørger for, at håret bliver plejet i dybden.

Derudover tilfører shampooen også glans til håret og gør det mere elastisk. Den sørger også for at dine krøller bliver opretholdt, så de bliver bløde, bevægeligt og luftige uden krus. Håret bliver altså mere medgørligt, da det efterlades sundt og fuld af liv.

For optimal anvendelse og resultat af denne shampoo, anbefales det, at du også benytter dig af deres balsam Moroccanoil Curl Enhancing Conditioner, som du kan købe her.

Shampooen indeholder 250 ml, og en passende mængde skal påføres i vådt hår. Det er vigtigt, at du massérer shampooen godt ind i hovedbunden. Til sidst skal håret skylles med varmt vand.

Det vi liker:
 • Fri for fosfor, parabener og sulfater
 • Rig på vitaminer, fedtsyrer, proteiner og antioxidanter
 • Øger elasticiteten i dit krøllede hår

Revlon Be Fabulous Texture Care Curly Hair C.R.E.A.M Shampoo –

Revlon Be Fabulous Textcure Care Curly Hair er en dybderensende og plejende shampoo, der virker effektivt og nærer dine krøller. Shampooen er velegnet til dig, der ønsker mere liv og elasticitet i dine krøller. Med denne Be Fabulous Texture Care Curly får du krøller, der vil fremstå sunde og velplejede.

Derfor skal du vælge Revlon Be Fabulous Texture Care Curly Hair C.R.E.A.M Shampoo

Revlon er et mærke, der lægger vægt på at producere produkter i høj kvalitet til overkommelige priser. Med denne Revlon Be Fabulous Texture Care Curly Hair C.R.E.A.M shampoo får du derfor et produkt, der er særlig skabt til at virke effektivt.

Ønsker du, at dine krøller skal fremstå mere sunde og velplejede, og at elasticiteten skal vedligeholdes eller genopbygges er denne shampoo et rigtig godt bud til dig. Den virker nærende dybdegående, så krøllerne bliver fleksible og gyngende igen.

Fabulous Texture Care Curly Hair er en shampoo, der har en cremet konsistens og har en anti-age virkning. Den er dertil farvebeskyttende, så har du farvet og krøllet hår, kan du få stor glæde af denne shampoo.

Det vi liker:
 • Virker dybdegående for at få krøllerne til at fremstå sunde og velplejede
 • Anti-aging formel
 • Farvebeskyttende virkning

Davines Essential LOVE Curl Enhancing shampoo – shampoo til krøllet hår, der giver volume

Davines er også et anerkendt mærke indenfor hårprodukter, og de har selvfølgelig også lavet en specielt shampoo til dig med krøllet hår eller bølget hår. Shampooen samler og definerer håret, giver det mere elasticitet og tilfører volume.

Derfor skal du vælge Davines Essential LOVE Curl Enhancing

Davines shampoo til krøllet og bølget hår, er med at til definere det naturlige fald i dit hår, og den definerer og samler også dine krøller, hvilket er med til at give håret en flottere og mere fyldig finish. Derudover skal du ikke glemme, at den også tilfører volume til dit hår, hvilket også er med til at gøre dit hår mere fyldigt.

I denne shampoo er der selvfølgelig også mange gode ingredienser i, og en af dem er mandel ekstrakt, som er med til at nære håret i dybden. Den indeholder også E-vitamin, som er med til at bevare spændstigheden i dit hår. Der er også jern, magnesium og kobber i artiklen, som er med at give fleksibilitet og fylde til håret.

Glem heller ikke, at shampooens emballage er miljøvenlig, og shampooen er også uden parabener.

Ligesom de andre shampooer i denne test, skal shampooen påføres i en passende mængde i håret, og masseres ind i hår og hovedbund. Håret skal derefter skylles grundigt af med varmt vand, og du kan gentage processen, hvis det er nødvendigt.

Vil du gerne have balsamen, der passer til, kan du købe den her – så vil du opnå den mest optimale effekt af shampooen.

Det vi liker:
 • Tilfører volume til håret
 • Indeholder ekstrakt fra mandel, der nærer håret i dybden
 • Miljøvenlig ballagen

L’Oréal Serie Expert Curl Contour Shampoo – Shampoo til naturlig krøllet hår

Denne shampoo er til dig, som har naturlig krøllet eller bølget hår. Shampooen giver håret masser af fugt, og er med til at øge spændstigheden i håret. Med denne shampoo vil dine krøller fremstå veldefinerede og samlet – præcis som de fleste drømmer om. Og så er shampooen fra L’Oréal, som jo er en af de største makeup og hudpleje mærker i Danmark.

Derfor skal du vælge L’Oréal Serie Expert Curl Contour Shampoo

Shampooen fokuserer på at give dit hår masser af fugt, uden at tynge dine flotte og naturlige krøller eller bølger. Glycerin giver fugten til håret, og er også med til at få spændstigheden frem i krøllerne.

Shampooen hjælper yderligere dine krøller eller bølger med at fremstå definerede og samlede.

Om du har tyndt eller tykt hår spiller ingen rolle her, da den er velegnet til alle tykkelser. Normalt har personer med krøllet hår også tykt hår, og derfor er det altsåen fordel, at denne er velegnet til alle hårtykkelser.

Som en smart fidus til sidst, så kan dem med glat hår altså også få glæde af denne shampoo, da den kan tages i glat hår inden det krølles med et stylingjern.

Ta’ en passende mængde shampoo i håret og massér det godt ind i hovedbunden. Derefter skyller du håret grundigt. Du kan gentage processen, hvis det er nødvendigt.

Det vi liker:
 • Indeholder glycerin, for at give fugt til håret
 • Vellegnet til alle hårtykkelser
 • Kan også bruges i glat hår inden, det krølles med krøllejern

Purely Professional Shampoo 0 – God shampoo til krøllet hår uden parfume

Har du tør og irriteret hovedbund? Denne shampoo er netop beregnet til både krøllet, kraftigt eller kruset hår, men den går også ind og plejer hovedbunden. Purely Professional er skabt med deres mission om “less is more”, og produkterne henvender sig specielt til forbrugerne, der ønsker mere gennemsigtighed ift. brug af minimal kemi. Derfor indeholder denne shampoo ikke parfume, men heller ikke en række andre ingredienser.

Derfor skal du vælge Purely Professional Shampoo 0

Som vi har nævnt før i denne artikel, så er krøllet hår anderledes end glat hår, og det kræver lidt mere pleje, hvis man gerne vil vedligeholde det ordenligt og have smukke krølle i stedet for kruset hår.

Denne shampoo går ind og mindsker proteintab fra hårets kerne, da den bevarer det naturlige skællag. Det giver dig et fløjlsblødt hår, som ser velplejet ud.

Har du meget fint hår, er dette dog ikke en shampoo for dig, da den suger mere vand til sig når skællaget lukkes. Det gør også, at håret bliver mindre voluminøst.

Som nævnt i starten af dette produkt, så indeholder shampooen altså ikke parfume, parabener, silikone, farve og skrappe sulfater. Den er også vegansk!

Du slipper altså for en række unødvendige indholdsstoffer uden at man går ned på effekten af produktet og kvaliteten.

Fordel shampooen i fugtigt/vådt hår, og massér det godt ind. Derefter skyller du grundigt med vand. Du kan gentage processen, hvis du synes, der er behov for det.

Det vi liker:
 • Shampoo til krøllet hår, men som også plejer tør, irriteret og kløende hovedbund
 • Indeholder ikke parfume, parabener, silikone, farve og skrappe sulfater
 • Bevarer hårets naturlige skællag og mindsker proteintab

Milk_shake Curl Passion Shampoo – Plejnde shampoo, der mætter dit krøllede hår

Milk_shake er et engelsk firma, men er en del af en italiensk konceptgruppe, som er fyldt med professionelle frisører og andre brands. Deres mission er, at produkterne skal være nemme at bruge og naturlige – samtidig skal man også få fantastisk hår. Her har du lavet en shampoo kun til krøllet hår, som minimerer kruset hår og giver det glans

Derfor skal du vælge Milk_shake Curl Passion Shampoo

For at pleje det krøllede hår bedst muligt, så fugtgiver denne shampoo dit hår. Det er en af de vigtigste ting når man har krøllet hår. Hvis dit hår udtørrer, så bliver det nemlig kruset og tørt grundet den manglende fugt, derfor er det en af de vigtigste faktorer i en shampoo til krøllet hår.

Shampooen renser derfor håret blidt, så den ikke udtørrer håret. For at give dit hår næring, fugt og mætte dit hår, så indeholder den bl.a. kokosolie, grapefrugt, æble -og ferskenekstrakt. Det er vigtigt, at shampooen mætter dit hår, da den så beskytter håret mod udefrakommende faktorer. Håret bliver også efterladt blødt, glansfuldt og elastisk, som også er vigtigt, når man har krøllet hår.

Du fordeler en passende mængde shampoo i håret, massér det godt ind og skyl efterfølgende grundigt. Denne shampoo indeholde 1000 ml.

Det vi liker:
 • Virker ikke udtørrende
 • Indeholder bl.a. kokosolie, grapefrugt, æble -og ferskenekstrakt
 • Beskytter håret mod udefrakommende faktorer

Matrix Total Results Curl Please Shampoo –

Denne shampoo er både udviklet til naturligt krøllet hår og permanente krøller. Den giver håret fugt, og sørger for at det bliver mere spændstige og forhindre at man får kruset hår.

Derfor skal du vælge Matrix Total Results Curl Please Shampoo

Matrix Total Results Curl Please Shampoo er altså både velegnet til fint og kraftigt hår.  Jojobaolie er en af hovedingredienserne i denne shampoo, og den tilfører en masse fugt til håret, og samtidig gør olien også krøllerne mere spændstige, hvilket er vigtigt for krøllet hår. Der findes nemlig ikke noget værre en kruset hår.

Dette er også en plejende shampoo, der styrker håret og tilfører næring til det – vigtigt at alt dog, er at shampooen har anti-frizz effekt, så du undgår krusede krøller.

Du påfører shampooen i fugtigt hår, og derefter skal det skumme godt op og til sidst skylles håret grundigt. Denne shampooflaske indeholder 1000 ml., og prisen er ganske fornuftig!

Det vi liker:
 • Velegnet til både fint og kraftigt hår
 • Jojobaolie tilfører fugt til håret
 • Plejende shampoo, der styrker og nærer håret

Sådan undgår du kruser og frizzer i håret

Krøllet hår er bare anderledes og kræver en anden form for pleje end glat hår. Noget af det vigtigste, er at give håret nok fugt, fordi hvis håret bliver tørt og fugtigt, så vil det have tendens til at kruse.

Der er en række rutiner, som du kan ændre for at undgå kruset hår, og det er bl.a.:

Undgå at vaske håret for tit

Det kan vre en god idé kun at vaske håret to gange om ugen, hvis det er muligt. Det gør nemlig at din hovedbund ikke konstant bliver forstyrret af hårvask, shampoo. Hovedbunden have nemmere ved at producere naturlige olier, der fugter håret. Dette er en nem både at tilføre fugt til håret, og så er det en endda helt naturligt. Det er ville være rigtig godt for håret.

Red håret i bruseren

Når du nu er bruseren, kan du lige tage din børste med, fordi når du vasker dit hår, er det vigtigt at tilføre så meget fugt som muligt til håret. Det gør du bl.a. ved at bruge den rigtige type shampoo, balsam og hårkur. Imens du har et produkt i håret, kan du med fordel rede håret igennem.  Det er dog vigtigt, at du går det forsigtigt, og uden at hive og slide for meget i håret. Du kan med fordel starte ude i spidserne, og så bevæge dig opad.

Vælg fx denne børste fra TheHairLust, som hjælper med at børste håret både skånsomt og effektivt. Den hjælper også med at stimulerer blodcirkulationen i hovedbunden og hårsækkene

Pas på de varme temperaturer

Som med alt andet hår, er det vigtigt, at passe på med at bruge alt for høje temperaturer under styling, men også i bruseren. Håret kan nemlig nemt blive ekstra udtørret og porøst, hvis man bruger høje temperaturer.

Vælg fugtgivende shampoo og balsam

Det er utrolig vigtigt, at vælge den rigtige shampoo og balsam, som netop passer til dit hår,og det samme gælder faktisk også hårkur. Du har de mest optimale muligheder for at tilføre fugt til håret gennem din shampoo og balsam, men samtidig også styrke håret.