Silver Shampoo (Test) – Se de bedst anmeldte produkter i 2022

1
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Denne silver shampoo fra HairLust er certificeret vegansk og indeholder mange økologiske ingredienser. HairLust er et dansk mærke, som producerer der produkter i Danmark, og så har de som mission at skabe gode produkter til håret, som er lavet på nogle gode ingredienser, så du kan føle dig tryg i at bruge dem. Dette er en silver shampoo til blond hår, men den giver også fugt og beskyttelse i hverdagen. Derfor skal du vælge HairLust…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes
LOOKFANTASTIC
Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo
Deloox
Milk_shake Silver Shine Shampoo
MyHair
Fudge Cool Brunette Blue-Toning shampoo
Deloox
L’Oréal Serie Expert Magnesium Silver shampoo
Beautycos.dk
Maria Nila Sheer Silver Shampoo
Hair4all

Ønsker du et hår, der er køligere i hårfarven og uden de varme og gule toner? Så kan du med fordel bruge en silver shampoo, som har et indeholder violette pigmenter, der fjerner de varme og gule toner i håret. Der findes både silver shampoo til blond og lyst hår, men også brunt og mørkt hår, og du skal ikke være forskrækket når du ser den blålilla shampoo i din hånd – det er præcis sådan det skal være.

Der er mange på markedet, så i denne silver shampoo test, har vi samlet alle de informationer, som du skal vide, inden du køber din næste silver shampoo. Guiden indeholder nogle af bedste silver shampoo, der findes på markedet, så du kan finde den der netop passer til dit hår!

3 gode grunde til at bruge en silver shampoo: 

 • Fjerner uønskede varme og gule toner i farvet/belget lyst hår
 • Er typisk dybdegående og plejende
 • De fleste silver shampoos er beksyttende mod farvetab

HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes – Bedste silver shampoo til lyst hår

Denne silver shampoo fra HairLust er certificeret vegansk og indeholder mange økologiske ingredienser. HairLust er et dansk mærke, som producerer der produkter i Danmark, og så har de som mission at skabe gode produkter til håret, som er lavet på nogle gode ingredienser, så du kan føle dig tryg i at bruge dem. Dette er en silver shampoo til blond hår, men den giver også fugt og beskyttelse i hverdagen.

Derfor skal du vælge HairLust Hair Growth & Repair Shampoo For Blondes

Denne plejende silver shampoo indeholder en masse gode ingredienser som plejer håret og samtidig tilføjer aktive violette farvepigmenter til håret. Disse farvepigmenter har en lysnende effekt på orange og gule undertoner, hvilket gør, at shampooen kun er til blond, bleget, lysnet eller gråt hår. Samtidig forhindre disse violette farvepigmenter også, at håret falmer over tid. Håret bliver også mere køligt i farven.

Shampooen indeholder også kreatin, vitamin B5 og økologiske planteekstrakter fra bl.a. aloe vera, blåbærekstrakt og mangoekstrakt. Alle disse ingredienser er ned til at styrke farvet hår, så det ikke knækker fordi de har fugtgivende og antiinflammatoriske egenskaber. Der vil blive skabt et sundt fundament for dit lyse hår.

For den optimale effekt af shampooen, anbefales det også at bruge Hair Growth & Repair Balsam For Blondes.

Denne shampoo og balsam giver dig et fyldigere hår, som er er mere køligt i farven, men det bliver også sundere, da shampooen og balsammen giver håret de mest optimale ingredienser for at vokse sundt.

Du kan se før og efter billeder nederst i denne artikel. Ser du billederne er du nok ikke i tvivl om, hvorfor vi mener, at denne shampoo er den bedste silver shampoo.

Det vi liker:
 • Certificeret vegansk
 • Violette farvepigmenter lysner orange og gule undertoner i håret
 • Indeholder økologiske planteekstrakter fra bl.a aloe vera, blåbærekstrakt og mangoekstrakt

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo – Eliminerer uønskede gule og varme toner

Fodge er et mærke, som producerer professionelle produkter til håret inden for farve, pleje og styling. Denne Fudge silver shampoo har fået gode anmeldelser fra forbrugere hos både Nicehair.dk, Matas og Billigvoks.dk. Kunderne er altså tilfredse med produktet, og prisen er helt i orden!

Derfor skal du vælge Fudge Clean Bonde Violet Toning Shampoo

Denne Fudge silver shampoo er til blond der, og er plejende samtidig med, at den effektivt fjerner uønskede gule og varme toner i farvet og blond hår. Du kan både bruge denne shampoo, hvis du har naturligt lyst hår eller har farvet/bleget hår.

Det er de violette mikro-pigmenter i shampooen, som giver håret en dybdegående pleje, der gør håret smukkere og lysere med et koldt skær. Derudover får shampooen også håret til at skinne. Vi skal heller ikke glemme duften – den har en vidunderlig duft, der holder i op til 2 timer.

Brug shampooen som en normal shampoo; fordel en passende mængde i dit våde hår og lad det virke i ca. 5 min. Derefter skal du skylle grundigt, og husk også at vaske dine hænder grundigt. Flasken indeholder 250 ml.

Det vi liker:
 • God kvalitet til en god pris
 • Du får velduftende hår i op til 24 timer
 • Shampooen får håret til at skinne

Milk_shake Silver Shine Shampoo – Vitaminrig silver shampoo

Milk_shake er en italiensk virksomhed, der producerer professionelle kvalitetsprodukter for at pleje det naturlige hår.

Derfor skal du vælge Milk_shake Silver Shine Shampoo

Denne shampoo er også udviklet specielt til jer, som har lyst og gråt hår og godt kunne tænker sig et koldere look.

Milk_Shake silver shine shampoo indeholder mælkeproteiner og organisk frugtekstrakt bl.a. blåbær ekstrakt, som både gør håret skinnende og blødt. Disse organiske frugt ekstrakter indeholder en masse gode vitaminer og giver en fantastisk duft

Ud over at give håret den smukke og kølige glans, så rengør den selvfølgelig også hår og hovedbund samt tilfører fugt og pleje til håret.

Shampooen påføres i vådt hår og skummes op. Lad den gerne virke i et par minutter, og derefter skyller du den grundigt ud. Skyld også altid hænderne grundigt bagefter. Brug den efter behov. Flasken indeholder 300 ml.

Ønsker du at bruge en silver shampoo, som kan bruges lidt oftere uden at ophobe farvestof? Så kan du overveje Milk_Shake Silver Shine Light shampoo, som indeholder nogle af de samme ingredienser som fx mælkeproteiner og blåbær ekstrakt. Shampooen indeholder færre violette pigmenter, som eliminerer de gyldne toner i håret. Bruger du derfor shampooen ofte, vil der ikke ske misfarvninger eller pletter i håret.

Det vi liker:
 • Giver et koldt skær i håret
 • Indeholder organisk frugtekstrakter bl.a blåbær ekstrakt

Fudge Cool Brunette Blue-Toning shampoo – Silver shampoo til mørkt og brunt hår

Troede du også, at silver shampoo kun var til lyst hår? Der er håb for alle brunetter, som har uønskede røde og orange toner i håret. Det er andet produkt fra Fudge i denne test af silver shampoo, men denne Fudge silver shampoo til mørkt hår. Prisen er også helt i orden!

Derfor skal du vælge Fudge Cool Brunette Blue-Toning shampoo

Udover, at denne shampoo er lavet til brunt hår for at fjerne uønskede røde og orange toner, så beskytter den også håret. Shampooen fjerner uønskede røde og orange toner, fordi den indeholder blå pigmenter, som aktivt går ind og neutraliserer disse undertoner.

Denne silvershampoo til brunt hår beskytter og plejer også håret.

Den plejer håret indefra og ud med Fudge’s unikke Opti-Plex teknologi, som bl.a. indeholder vegetabilsk protein. Shampooen er også sulfatfri.

Shampooen vil efterlade dit hår 85% stærkere og med dobbelt så meget glans – hvad ellers kan man ønske sig? Dit hår bliver silkeblødt!

Er dit hår farvet, så skal du heller ikke være bekymret, fordi den beskytter også for farvetab.

Du anvender shampooen i vådt hår, massér det godt ind i håret og skyl med vand. Du kan gentage processen, hvis det er nødvendigt. Husk også at skylle dine hænder grundigt. Flasken indeholder 250 ml., og den fås også i mindre og størrer størrelser.

Det vi liker:
 • Silver shampoo til mørkt og brunt hår
 • Shampooen efterlader dit hår 85% stærkere og med dobbelt så meget glans
 • Beskytter for farvetab

L’Oréal Serie Expert Magnesium Silver shampoo – Stor silver shampoo til en god pris

L’Oréal er bestemt et af de mest populære mærker i Danmark og med deres store udvalg af forskellige skønhedsprodukter, så er der næsten noget til enhver smag. Denne silver shampoo er til lys blondt, gråt eller afbleget hår, og indeholder plejende ingredienser.

Derfor skal du vælge L’Oréal Serie Expert Magnesium Silver shampoo

Denne silver shampoo fra L’Oréal indeholder aminosyrer og andre ingredienser, som plejer og nærer håret i dybden, og samtidig effektivt fjerner misfarvninger i håret. Selvom den går ind og reducerer gyldne og gule toner i dit lyse hår, så er den ganske mild mod håret.

Shampooen gør dit hår smukkere, køligere og skinnende samtidig med at håret bliver plejet.

Fordel shampooen i vådt hår og lader det trække i 2-3 min Derefter skyller du det grundigt. Husk at vaske dine hænder grundigt efterfølgende.

L’Oréal skuffer ikke med denne silver shampoo, som fås i en stor beholder på 750 ml. til en rigtig god pris! Du kan selvfølgelig også få den i mindre beholdere.

Det vi liker:
 • Fjerner misfarvninger
 • Plejer og nærer håret i dybden

Maria Nila Sheer Silver Shampoo – 100 % vegan shampoo

Maria Nila er et svensk hårpleje brand, som producerer 100% veganske produkter, da de har en kærlighed til dyr og ikke mener, at dyr har noget med hårprodukter at gøre. De fokuserer på at producerer bæredygtige produkter, som er godt for miljøet. Så ønsker du gode produkter til dit hår og produkter som er klimavenlige, så er det dette brand, du skal kigge efter. Silver shampooen er udviklet til lyst, gråt eller hvidt hår.

Derfor skal du vælge Maria Nila Sheer Silver Shampoo + Balsam

Maria Nila er altså ikke bare et normalt hårpleje brand – de har en interesse for den verden vi lever i ift. klimaforandringer osv, og samtidig ønsker de at producerer nogle produkter som plejer dit hår. Det betyder bl.a. at shampooen er uden parabener og sulfater, og indeholder i stedet fx brombærekstrakt.

Brombærekstrakt og violette pigmenter, er med til at modvirke uønskede gullige nuancer i håret.

Silver shampooen er også plejende, da den styrker hårets struktur, så dit hår bliver sundere. Den beskytter også mod UV-stråler og reducerer farvetab, som kan komme under normal hårvask og varmestyling.

Med denne silver shampoo, får du altså et smukt og glansfuldt hår med et produkt, som har omtanke for resten af verden. Dette er i hvert fald en af de bedste silver shampoos til dig som ønsker at være miljøvenlig.

Du påfører shampooen i vådt hår og skyller den ud. Ønsker du et mere intenst resultat, kan du lade shampooen sidde i op til 3 min. Husk altid at vask dine hænder efter brug.

Det vi liker:
 • 100% Vegansk shampoo
 • Beskytter mod UV-stråler og farvetab

Anvendelse af silver shampoo – hvor længe skal silver shampoo sidde i?

Hvor længe en silver shampoo skal sidde i håret, kommer an på producenter. Du kan vælge at skylle den ud med den samme, men du kan også lade den få lov til at virke et par min. i håret. Typisk fungerer det sådan, at jo længere tid, den sidder i håret, jo længere tid har den til, at virke dybdegående i håret – dette betyder dog ikke, at du skal lade den sidde i håret i for lang tid! Se altid på selve shampooen, for at se hvad producenter anbefaler.

Nogle producenter anbefaler ca. 5 min. mens andre anbefaler et par min.

Hvor ofte skal jeg bruge silver shampoo?

Det anbefales typisk kun at bruge silver shampoo en gang imellem, da nogle produkter kan være hårde for håret. Du kan ret hurtigt se det på dit hår; er det begyndt at blive gult siden sidst du brugte det, så er det ved at være tid til en omgang silver shampoo.

Husk altid at følge producentens anvisning for, hvordan du skal bruge shampooen Derudover er det også en god idé, at du bruger balsam eller en hårkur efterfølgende.

Kan silver shampoo bruges til gråt hår?

Ja! Uden tvivl! Silver shampoo er typisk for lyst, bleget, blond og gråt hår. Det hjælper med at gøre dit hår mere skinnende. Nogle producenter er også begyndt, at producerer silver shampoo til brunt og mørkt hår.

Kan jeg bruge silver shampoo i tørt hår?

Ja, det kan du faktisk godt, men du undgår ikke at gøre håret vådt, fordi shampooen skal skylles ud igen.

Du kan med fordel bruge silver shampoo i tørt og fugtigt hår, da det typisk har en større effekt.

Guide til silver shampoo i tørt hår: 

 • Inddel håret i små totter og kom evt. en smule vand i håret, så du har mulighed for at få shampooen til at skumme op
 • Påfør godt med silver shampoo i hver tot hår – du kan med fordel bruge et par handsker, men ellers skal du vaske hænderne grundigt bagefter. Håret skal gerne være helt lilla
 • Derefter skal den lilla shampoo sidde i håret ca. 10-15 min., og så kan du skylle den ud
 • Det er sværerer at få shampooen ud af håret end, hvis det havde du havde påført shampooen i helt vådt hår. Det betyder, at du skal være tålmodig når du skyller håret og det kan godt tage længere tid, men al farve skal ud af håret
 • Efterfølgende kan du med fordel bruge en hårkur eller lignende for at styrke håret

Se før og efter billeder

HairLust har lavet før og efter billeder, og som du kan se her, er der en stor forskel på de to billeder. Modellen har brugt HairLust Hair Growth & Repair shampoo og balsam For Blondes. Resultaterne kan selvfølgelige varierer fra person til person. Resultatet på billederne taler vidst for sig selv, og der er en grund til, at silver shampooen fra HairLust blev den bedste silver shampoo i denne silver shampoo test.

Jeg håber, at du er blevet klogere på, hvilken shampoo du skal vælge, så du kan finde den bedste silver shampoo til dit hår.