Skægtrimmer test

1
BRAUN BT7020 Skægtrimmer

BRAUN er et brand med et bredt produktsortiment med alt fra mænds pleje til hårfjerning til kvinder. Deres mål er at udvikle produkter, der kan ændre både mænd og kvinders liv. Deres officielle slogan er derfor “ designet til at gøre en forskel. “ Du kan med denne trimmer gøre hverdagens barberinger legende lette. Derfor skal du vælge BRAUN Skægtrimmer Hvis du gerne vil gøre din hverdag lettere, så kan vi anbefale dig denne bedst…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
BRAUN BT7020 Skægtrimmer
Babyliss Carbon Titanium Multitrimmer (MT727E)
Philips Skægtrimmer BT7500/15 BeardTrimmer Series 7000
BaByliss E879E i-Stubble Skægtrimmer 762 kr. happii.dk
Philips ansigts og kropstrimmer OneBlade
Wella Professional Contura HS61 Trimmer 1.204 kr. Parfumdreams.dk - DK
Babyliss For Men Beard Trimmer (E846E)
Remington MB4110 Skægtrimmer 549 kr. Jala-helsekost
Remington Groom Kit 189 kr. Av-Cables
OBH ATTRAXION AIR FORCE Skægtrimmer 469 kr. Kai Berntsen
Panasonic Design, Shave And Trim (ER-GD50-k) 499 kr. Nicehair.dk
BRAUN PT5010 Skægtrimmer

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Skægtrimmere er must-have for langt størstedelen af alle mænd. Måske er du utilfreds med den skægtrimmer du allerede har eller måske vil du bare gerne have en der er endnu bedre eller lettere at benytte. I denne skægtrimmer test, tester vi hele 10 forskellige skægtrimmere. Vi har valgt et bredt udvalg af skægtrimmere med forskellige egenskaber og vidt forskellige priser, så du lettere kan skabe dig et overblik og vælge den helt rigtige skægtrimmer for dig.

BRAUN BT7020 Skægtrimmer – Skægtrimmer bedst i test

BRAUN er et brand med et bredt produktsortiment med alt fra mænds pleje til hårfjerning til kvinder. Deres mål er at udvikle produkter, der kan ændre både mænd og kvinders liv. Deres officielle slogan er derfor “ designet til at gøre en forskel. “ Du kan med denne trimmer gøre hverdagens barberinger legende lette.

Derfor skal du vælge BRAUN Skægtrimmer

Hvis du gerne vil gøre din hverdag lettere, så kan vi anbefale dig denne bedst i test skægtrimmer fra BRAUN. Skægtrimmeren gør det til en leg at ordne dit skæg. Den har en række med millimeter præcision, hvilket giver dig mulighed for at vælge den helt rigtige skæg længde for dig. Skægtrimmeren har et effektivt skær, der gør det muligt at levere en jævn barbering. 

Trimmeren har 39 længdeindstillinger, så du let kan tilpasse den til det look, som du ønsker at skabe. Desuden følger der en trimmer med til langt hår. På et fuldt opladet batteri, kan trimmeren arbejde i helt op til 100 minutter. Batteriet kan lades op på 60 minutter. Skæg og hårtrimmeren for mænd, kan vaskes. 

Produktdetaljer:

 • farve: sølv
 • Max action/arbejdstid: op til 100 minutter ved fuld opladning
 • Ladetid: 60 minutter
Det vi liker:
 • Længdeindstillinger med millimeter præcision
 • Levere en jævn trimning over hele ansigtet
 • Trimmer til langt hår følger med

Babyliss Carbon Titanium Multitrimmer (MT727E) – 10-i-1 multi skægtrimmer

Babyliss er internationalt brand, der levere produkter til pleje af hår og skæg til både mænd og kvinder. Denne skægtrimmer fra Babyliss er en 10-i-1 multitrimmer med en lang række af egenskaber, der sikrer dig en god trimning.

Derfor skal du vælge Babyliss Carbon Titanium Multitrimmer (MT727E)

Du skal vælge denne skægtrimmer, hvis du ønsker en god skægtrimmer med et væld af forskellige egenskaber. I denne ene trimmer får du alle de egenskaber, der er nødvendige for præcis trimning af både ansigtet og kroppen. Trimmeren er designet med behageligt håndtag, der får den til at ligge godt i hånden. Desuden har den en vægt på blot 200 gram, hvilket gør, at man ikke bliver træt i hånden eller armen, når man trimmer. 

Maskinen har en kraftfuld motor, der kan køre i op til 60 minutter, uden pause. Skægtrimmeren er skabt med carbon titanium skær, der er 34 mm brede og sikrer, at din barbering bliver behagelig og resultatet, som du ønsker det. Sammen med maskinen følger der forskellige afstandsstykker til både kroppen og skægget. Herunder er der et afstandsstykke til skægstubbe (1 mm- 3,5 mm), afstandsstykke til kniv (5 mm – 8 mm) og bodygroomer med 2 afstandsstykker (3 + 4 mm). Desuden er der et roterende øre/næse tilbehør. Derudover medfølger der en opbevaringspose. Babyliss Carbon Titanium er den perfekte trimmer, uanset om du kan lide stubbe eller gerne vil have en glat barbering.

Produktdetaljer:

 • farve: sort
 • Max action/arbejdstid: 60 minutter
Det vi liker:
 • 10-i-1 multitrimmer
 • Ligger godt i hånden
 • Med kraftfuld motor

Philips Skægtrimmer BT7500/15 BeardTrimmer Series 7000 – Skægtrimmer der eliminerer oprydning

Her har vi en skægtrimmer fra Philips, der gør det muligt for dig at undgå oprydning efter du har trimmet dit skæg. Philips er den globale leder inden for sundhed teknologi, der forbedrer menneskers liv. Du kan style og ordne dit skæg præcist, som du ønsker med denne trimmer.

Derfor skal du vælge Philips Skægtrimmer BT7500/15 BeardTrimmer Series 7000

Den trimmer er for dig, der ikke gider oprydning efter, at du har trimmet dit skæg. Med denne skægtrimmer, slipper du for oprydning på badeværelset, når du har trimmet dit skæg. Trimmeren har en indbygget sugeevne med endnu bedre ydeevne og 50% kraftigere luftgennemstrømning samt opfanger 90 af de afklippede skæg strå. 

Du kan vælge mellem 20 hele 20 forskellige længdeindstillinger og få en trimning der er både skarp og helt præcist som du ønsker. Med skægtrimmeren følger en præcisionstrimmer og også en skægkam.

Produktdetaljer:

 • farve: sort
 • Max action/arbejdstid: 75 min
Det vi liker:
 • Afklippede skæg strå opfanges
 • Giver skarp og præcis trimning
 • Præcisionstrimmer og skægkam medfølger

BaByliss E879E i-Stubble Skægtrimmer – Professionel skægtrimmer

BaByliss er international leder indenfor hår produkter, og har været det oplagte valg for hårstylister, frisører og klienter verden over. Deres produkter er alsidige og skabt til at holde på langt sigt. Uanset din vision for dit skæg eller hår, kan du opnå resultatet let og med ynde ved brug af denne trimmer.

Derfor skal du vælge BaByliss E879E i-Stubble Skægtrimmer

Vil du gerne have en professionel skægtrimmer, der giver dig nøjagtigt det resultat, som du ønsker? Så skal du prøve denne skægtrimmer fra BaByliss. Trimmeren er udstyret med en motor og et skær, der sikrer dig en flot trimming. 

Denne trimmer er er af høj funktionel kvalitet og samtidig kommer den i et stilrent og lækkert design. Hovedet er bevægeligt og og selvsmørende. Og så er det muligt at vaske din trimmer med vand. Trimmeren klipper med 0,4-5 mm intervaller, hvor det ændres med 0,2 mm intervaller. Hovedet er mobilt og afrundet, hvilket gør det muligt for trimmeren at følge ansigtets konturer, hvilket resulterer i en bekvem og nøjagtig trimning. 

Skægtrimmeren kan bruges med eller uden ledning i op til 40 minutter. Og så har den en LED skærm, der viser afstanden. 

Produktdetaljer:

 • farve: mørk blå
 • Max action/arbejdstid: 40 minutter
Det vi liker:
 • Motor og skær sikrer dig en flot trimming
 • Trimmerens hoved er bevægeligt og selvsmørende
 • Giver bekvem og nøjagtigt trimming

Philips ansigts og kropstrimmer OneBlade – Skægtrimmer til både ansigt og krop

Her har vi endnu en god trimmer fra Philips. Denne trimmer giver dig de helt rigtige forudsætninger for en perfekt trimning med skarpe kanter, der både kan benyttes til ansigt og kropspleje. Philips udvikler produkter, der er innovative og som gør hverdagens to-dos til en leg, så din trimning bliver en behagelig oplevelse.

Derfor skal du vælge Philips ansigts og kropstrimmer OneBlade

Hvis du gerne vil have en nem og behagelig trimning med skarpe resultater, så er denne skægtrimmer fra Philips med sikkerhed noget for dig. Philips OneBlade er udstyret med ny og revolutionerende teknologi, der er udviklet til både ansigts styling og kropspleje. OneBlade kan trimme, rette kanter og barbere alle skæglængder. Skægtrimmeren er udstyret med et dobbelt beskyttelsessystem -en glide belægning med afrundede spidser, der gør din barbering nemmere og mere behagelig.

Det dobbeltsidede skær gør det muligt for dig at skabe præcise kanter. Teknologien gør det muligt for dig at barbere i alle retninger, så du får en god synlighed og kan se hvert enkelt hår, som du klipper undervejs. Du kan let tilrette dit look med OneBlade, da skægtrimmeren ikke barberer så tæt, som andre trimmere. Det gør at din hud forbliver behagelig og dit look kan bedre justeres alt efter, hvordan du gerne vil se ud. OneBlade følger ansigtets konturer, så du nemt og behageligt kan trimme alle områder. 

Trimmerens barbering teknologi består af et hurtigkørende skær (200 gange i sekundet), hvilket gør den effektiv og let at arbejde med, selv på længere skæg. Der er to forskellige skær. Trim dit skæg med en af de stubbekamme (1, 3 og 5 mm) og din krop med krops kammen (3 mm) i alle retninger. OneBlade er vandafvisende, så du kan sagtens skylle den af under vandhanen. Du kan også barbere med eller uden skum -alt efter hvad du foretrækker. Trimmeren har et genopladeligt litiumionbatteri, der kan arbejde konstant i 60 minutter efter en 4 timers opladning.

Produktdetaljer:

 • farve: lime grøn
 • Max action/arbejdstid: 60 minutter
 • Ladetid: 240 minutter
Det vi liker:
 • Gør barberingen nem og behagelig
 • Skab præcise kanter
 • Skær til både krop og ansigt medfølger

Wella Professional Contura HS61 Trimmer – Skægtrimmer der giver perfekte detaljer og konturer

Wella er et tysk brand, der gennem mere end 130 år har leveret innovative produkter til kreative stylister, frisører og klienter. Denne skægtrimmer fra Wella gør det muligt at kreere skarpe detaljer og konturer, som giver prikken over i’et til dit look.

Derfor skal du vælge Wella Professional Contura HS61 Trimmer

Ønsker du et værktøj til at præcisere dit look og skabe de helt rigtige detaljer og konturer i dit skæg eller hår? Så skal du helt sikkert vælge denne skægtrimmer fra Wella. Wella HS 61, er den perfekte detalje -og skægtrimmer til at tilføje det sidste touch til dit look eller tilrette din trimning, så den bliver on-point. 

Skægtrimmeren har en forbedret touch-teknologi og et ergonomisk design, der gør trimmeren velegnet til at barbere i nakken, skægget og bakkenbarter, samt lave detaljerede detaljer/konturer i håret. Skærehovedet på Wella HS61 er fremstillet af rustfrit stål, så trimmeren kan blive ved med at levere præcise trimninger gang på gang. Desuden har trimmeren en let vægt på kun 110 gram, hvilket gør din styling lettere og sjovere. 

Trimmeren kan ikke bare bruges til hår og skæg, men også til kroppen. Eksempelvis er den god til at barbere under armene eller på benene, da den uden afstandsstykke kan tage helt ned til ca. 0,1 mm. Ved påsætning af afstandsstykket, kan trimmerens klippelængde justeres fra 3-6 mm, hvilket gør den optimal til trimning af skæg. Den har derudover en meget stille motor, hvor man næsten ikke kan høre den vibrerer. Wella HS61 er en professionel detalje hår trimmer samt skægtrimmer til privat brug!

Produktdetaljer:

 • farve: grå/sølv
Det vi liker:
 • Velegnet til at lave detaljerede konturer og detaljer i skæg og hår
 • Let i vægt, der gør det lettere at style eller trimme
 • Med en meget stille motor, der næsten ikke vibrerer

Babyliss For Men Beard Trimmer (E846E) – Skægtrimmer af top kvalitet

Her har vi endnu en skægtrimmer fra Babyliss. Dette er en klassisk skægtrimmer i top kvalitet. Den kan indstilles på mange forskellige måder, så du let kan opnå det look, som du ønsker med denne skægtrimmer.

Derfor skal du vælge  Babyliss For Men Beard Trimmer (E846E)

Hvis du gerne vil have en skægtrimmer der er super behagelig og af høj kvalitet, så skal du vælge denne fra Babyliss. den er udstyre med hele 30 forskellige længdeindstillinger, fra 0,5 mm og op til 15 mm. Skægtrimmerens interval er på 0,5 mm og længderne kan nemt justeres med drejehjulet. 

Skægtrimmeren er udstyres med kemisk slebne skær, hvilket vil sige, at de fremstår knivskarpe i alle retninger -Dette er også kaldt 3D slebet. 3D slebne skær sikrer en tæt, præcis og ikke mindst behagelig barbering hver gang. Babyliss For Men Skægtrimmer er designet med hoved, der kan skylles under rindende vand. Det betyder, at du let kan rense din skægtrimmer. Den kan køre i op til 40 minutter ved en fuld ladning. 

Produktdetaljer:

 • farve: sort/sølv
 • Max action/arbejdstid: 40 minutter
Det vi liker:
 • Med mange længdeindstillinger
 • Med 3D slebet skær
 • Nem, præcis og tæt barbering

Remington MB4110 Skægtrimmer – Skægtrimmer der giver ensartethed

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Her har vi en super god skægtrimmer fra Remington. Remington udvikler effektive teknologiske produkter til både mænd og kvinder. De producerer alt fra barberings grej til glatte -og krøllejern. Med denne skægtrimmer, kan du få et flot og ensartet look, der er tilpasset dine egne behov.

Derfor skal du vælge Remington MB4110 Skægtrimmer

Denne skægtrimmer er et oplagt valg for dig, der ønsker en ensartet og pæn barbering. Det kan være svært at pleje og få dine skægstubbe til at se pæne ud med en traditionel trimmer, men med denne skægtrimmer fra Remington, bliver barberingen som en leg. Det kan du blandt andet takke skægtrimmerens titaniumbelagte blade for, der desuden er udstyret med to udskiftelige skærehoveder, der giver dig mulighed for at opnå en præcis og ensartet barbering. Og du kan let justere trimmeren alt efter dine behov.

Afstandskammen trimmer dine stubbe i længden 0,4-5,5 mm, imens foil hovedet gør det muligt for dig også at foretage en almindelig barbering. Begge hoveder kan aftages og let rengøres med vand efter brug. Trimmerens titanium blade er tilført chrom, der øger bladenes styrke og holdbarhed, så du kan nyde en langvarig skæreevne.

Trimmeren har en smart USB opladnings funktion, der betyder at du altid kan lade enheden op -selvom du er på farten og kun har en bærbar ved hånden. Det gør, at du super let og fleksibelt kan barbere dit skæg eller hår, selvom du ikke er derhjemme.

Produktdetaljer:

 • farve: sort
 • Max action/arbejdstid: 40 minutter
Det vi liker:
 • Med to udskiftelige skærehoveder
 • Stærke og holdbare blade
 • Med smart USB oplader funktion

Remington Groom Kit – Alt-i-1 Skægtrimmer

Endnu engang har vi en smart og legende let trimmer fra Remington. Denne skægtrimmer har en alt-i-1 funktion, der gør den alsidig og utrolig let at anvende. Skab dit eget look med flere udskiftelige hoveder.

Derfor skal du vælge Remington Groom Kit

Hvis du gerne vil have et sikker alt-i-1 kit, der levere sikre resultater hver gang, så skal du prøve denne skægtrimmer. Remington Groom Kit er et yderst anvendeligt udstyr, som gør det let for dig, at holde dit hår ved lige. Uanset dine soignering behov, vil du have alle områder dækket ind med dette alt-i-1 kit fra Remington.

Du kan vælge imellem den primære trimmer, hvor der er hele 5 faste kamme med forskellige længde muligheder (1.5, 3, 6, 9 og 12 mm), den lineære næse -og øretrimmer, mini folie barberhovedet eller detaljetrimmeren. Alle disse trimme værktøjer kan opbevares i en smart og kompakt overgangsstation. Få et stort udbud af indstillinger og tæt barbering med dette smarte Groom Kit.

Produktdetaljer:

 • farve: sort
 • Max action/arbejdstid: 40 minutter
 • Ladetid: 960 minutter
Det vi liker:
 • Alt-i-1 skægtrimmer
 • Med kompakt og smart opbevarings station
 • Med udskiftelige hoveder og mange længdeindstillinger

OBH ATTRAXION AIR FORCE Skægtrimmer – Skægtrimmer med mange længdeindstillinger

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

OBH levere elektroniske apparater til hårstyling med et bredt produktsortiment, hvor du kan finde alt fra hårtørrer til trimmere. Der er endnu engang tale om en trimmer, der levere rig mulighed for at style dit skæg eller hår på netop den måde, som du har lyst til.

Derfor skal du vælge OBH ATTRAXION AIR FORCE Skægtrimmer

Hvis du søger en god skægtrimmer, hvor du legende let kan opnå det look som du ønsker, så er det bare med at prøve den skægtrimmer fra OBH. Den levere et væld af mulige længdeindstillinger, så du kan indstille trimmeren, som du ønsker og få et perfekt resultat. Skægtrimmerens skær er højeffektivt og sikre dig en stabil og jævn trimning. 

Trimmeren kommer med hele 20 forskellige længdeindstillinger, så du let kan tilpasse den og skabe præcist den frisure eller det særlige look, som du går efter. Den kan bruges i helt op til 45 minutter før den har brug for at blive ladet. Og batteriet kan lades på op til 120 minutter. 

Produktdetaljer:

 • farve: sort/sølv
 • Max action/arbejdstid: 45 minutter
 • Ladetid: 120 minutter
Det vi liker:
 • Med højeffektivt skær
 • Sikrer dig en jævn og stabil trimning
 • Med mange længdeindstillinger, der let kan tilpasses efter dine behov

Panasonic Design, Shave And Trim (ER-GD50-k) – God skægtrimmer

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Panasonic er dedikerede til at skabe en bedre fremtid og bedre liv for mennesker verden over, ved hjælp af deres produktudvikling. Med denne skægtrimmer kan du trimme præcist og så kan du undgå oprydning.

Derfor skal du vælge Panasonic Design, Shave And Trim (ER-GD50-k)

Dette er en god skægtrimmer, der eliminerer oprydning efter din trimning. Den leverer gode resultater hver gang, så du kan få følelsen af være gået ud fra barberen frem for dit eget hjem. Du kan både trimme, forme og fjerne dit skæg derhjemme bare med dette enkelte redskab. Du får mulighed for at skabe snorlige kanter og også fjerne uønsket hår på blandt andet kinder og hals. Det kan du takke trimmerens lige del af bladet på 35 mm.

Trimmeren har et skånsomt hud til hud blad, der minimere belastning på huden. Desuden indfanger Panasonics skægtrimmer stubbe og afskårne hår, imens du trimmer. På den måde kan du undgå den værste oprydning og spare både tid og energi i hverdagen. 

Fjern uønsket hår omkring kinder og hals. Benyt derefter det medfølgende afstandsstykke med intervaller fra 0,5 til 10 mm, for at give dit resterende skæg den ønskede længde. Skægtrimmeren har en ladetid på 1 time og kan arbejde i op til 50 minutter uden pause. Barberbladene kan let renses med vand, da de er vaskbare. Denne trimmer er dermed en god trimmer for dig, der ikke vil gå på kompromis med dit look, selv på de travle hverdagsmorgener. 

Produktdetaljer:

 • farve: sort
 • Max action/arbejdstid: 50 minutter
 • Ladetid: 1 time
Det vi liker:
 • Skånsomt hud til hud blad
 • Indfanger stubbe og afskårne hår
 • Arbejdstid på en 1 time efter 50 minutters opladning

BRAUN PT5010 Skægtrimmer – Billig skægtrimmer

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Her har vi endnu en super god skægtrimmer fra BRAUN. Denne skægtrimmer sikrer et præcist resultat, og så giver den dig mulighed for at skabe gode skarpe linjer, når du trimmer skægget. Og så er denne gode trimmer også yderst budgetvenlig. 

Derfor skal du vælge BRAUN PT5010 Skægtrimmer

Vil du gerne have en prisvenlig skægtrimmer, der stadigvæk sikrer dig det præcise resultat, som du går efter? Så er denne trimmer helt sikkert noget for dig. Trimmeren giver dig mulighed for at skabe forskellige looks og få dit hår eller skæg til at sidde præcist, som du vil have det. Denne skægtrimmer fra BRAUN giver dig mulighed for at skabe skarpe linjer takket være dens ekstra smalle trimmer.

Trimmeren har to trimmekamme, der gør din trimning fleksibel og ligetil. Skab skarpe linjer helt ned til millimeteren med det ekstra trimme tilbehør, som der følger. Du kan sagtens vaske hovedet samt de forskellige kamme under rindende vand. Med det indkluderede AAA batteri, får du en skægtrimmer, der kan arbejde i op til hele 120 minutter. Og så er dette valg af skægtrimmer også godt for pengepungen.   

Produktdetaljer:

 • farve: sort
 • Max action/arbejdstid: 120 minutter
Det vi liker:
 • Sikrer præcis trimning
 • Med ekstra smal trimmer
 • Bedst til prisen

Guide til valg af skægtrimmer

Vi har lavet en guide for dig, der gerne vil vælge den skægtrimmer der passer bedst til dine behov, dit budget og din smag. Nedenfor kan du læse om de vigtigste punkter, som du skal være opmærksom på, når du vælger din skægtrimmer.

Prisen på skægtrimmeren

Prisen på skægtrimmere kan variere meget. Der er også et stort spring i prisen fra den billigste og dyreste skægtrimmer i denne test. Det er generelt set kvaliteten, der afgører prisen på trimmeren. Hvis du ønsker en skægtrimmer af høj kvalitet, må du forvente at skulle give et højere beløb for den. Ofte vil en lidt dyrere skægtrimmer være mere behagelig at benytte og have flere funktioner. Samtidig vil en skægtrimmer af højere kvalitet også være mere skånsom over for din hud. Så når du vælger en skægtrimmer, skal du opveje med dig selv, om du gerne vil investere i høj kvalitet eller om du hellere vil have plads til andet i budgettet.

Skal den kunne bruges til hele kroppen?

Det er sjældent skægtrimmere kan det, men nogle modeller kan. Så hvis du gerne vil kunne trimme både ansigt og hele kroppen, så skal du gå efter en af disse modeller. Vi har blandt andet introduceret Philips ansigts og kropstrimmer OneBlade i denne test. Det er en trimmer der kan bruges til ansigtet og hele kroppen. Der medfølger en kam, der er udviklet særligt til kropspleje. Ellers kan du købe en trimmer separat til brug til kroppen.

Medfølgende tilbehør

Der medfølger ofte tilbehør, når du køber en skægtrimmer. Det kan være en god ide at være opmærksom på, hvilket tilbehør der følger med. Hvis du gerne vil have en transportabel skægtrimmer, så kan det eksempelvis være bedre med en pose i forhold til en opbevaringsstativ med flere redskaber i et produkt. Det er også vigtigt at være opmærksom om der er flere kamme, indstillinger og skær til den trimmer du vælger. Jo flere udskiftelige skær, der medfølger, jo flere muligheder har du, når du skal trimme håret.

Hvilket skæg passer til dit ansigt?

I dette afsnit guider vi dig til at finde den type af skæg, der klæder dit ansigt bedst. Skæg kan både fremhæve dine gode og dårligere ansigtstræk. Derfor er det en god ide, at du kender din ansigtsform og vælger skæg ud fra dette kriterium.

Rundt ansigt

Hvis du har et rundt ansigt, så anbefaler vi, at du understreger dine kindben med en masse skæg, der grænser op til kind bindende. Et lige overskæg kan også hjælpe til at bryde den runde form.

Ovalt ansigt

Med en oval ansigtsform har du mange muligheder for at afrpøve forsekllige former for skæg. Langt det meste vil fungere for dig, hvis dit ansigt er ovalt. Men vi anbefaler dog, at du undgår et for firkantet skæg, da dette oftest ikke vil fungere for din ansigtsform.

Firkantet ansigt

Hvis du har meget brede kæber, så anbefaler vi, at skægget trimmes helt tæt omkring dit ansigt. Det kan være en god ide at eksperimenter med silhuetter og konturer, der skaber mere runde former i ansigtet.

Spidst ansigt

Har du et spidst ansigt fra naturens side? Så kan det være en god ide at skabe fylde ved hjælpe af skæg. Du kan med fordel gro et fuldskæg, der er lige langt over det hele, så du skaber god fylde og bryder det spidse. Undgå meget skæg omkring hagen alene, da dette vil få dit ansigt til at fremstå endnu mere spidst.

Vedligeholdelse af din skægtrimmer

Langt størstedelen af de skægtrimmere vi ser på markedet i dag har kun brug for minimal eller ingen vedligeholdelse. Dog er det vigtigt at vedligeholde din skægtrimmer så meget som det kræves, hvis du gerne vil have at den skal holde i lang tid og blive ved med at levere skarpe og præcise resultater. Nedenfor kan du læse vores 3 bedste råd, når det kommer til at vedligeholde din skægtrimmer.

Rengør din trimmer efter brug

De fleste skægtrimmere skal renses efter brug. I de fleste tilfælde kan du komme afsted med blot at skylle din skægtrimmer, så den bliver fri for døde hudceller og afskårne hår. Dog skal nogle trimmere børstes rene med en lille medfølgende rensebørste. Og så er der enkelte modeller der selv enten opfanger eller suger de afskårne hår, hvilket betyder at der ikke bliver nogen rengøring. Det er dog vigtigt at tjekke efter, om der sidder rester af hår i trimmeren, uanset hvilken model du vælger.

Opbevar trimmeren tørt og i dens etui eller taske

Hvis der medfølger et etui, taske eller anden form for opbevaring til din skægtrimmer, så anbefaler vi, at du opbevarer den her i. På den måde sikrer du dig, at trimmeren er opbevaret tørt og er bedst muligt beskyttet. Ellers er det en god ide at finde en lille æske, hvor maskinen kan ligge i derhjemme i badeværelsesskabet/skuffen.

Giv skærene olie efter behov

Nogle skær har brug for at blive vedligeholdt med olie, imens andre er helt selvslibende og sagtens kan vedligeholde sig selv. Det kan på mange måder blive en fordel at investere i sådan en model, hvis du gerne vil sørge for mindst muligt vedligeholdelse af din trimmer.

Barbermaskiner

Hvis du gerne vil have en glat barbering og også få stubbene med, så kan det være du skal anskaffe dig en barbermaskine. De fleste vælger en barbermaskine over en skægtrimmer, hvis de gerne vil have en tættere og mere glat barbering af skægget. Hvis du hellere vil have en barbermaskine, kan du med fordel læse vores artikel, hvor vi tester de 8 bedste barbermaskiner i 2020.

FAQ

Er du i tvivl om noget i forhold til valg af skægtrimmer? Nedenfor giver vi dig svaret på ofte stillede spørgsmål om skægtrimmere.

Hvilken skægtrimmer er den bedste?

På baggrund af vores test af et bredt udvalg af skægtrimmere, har vi udvalgt BRAUN BT7020 Skægtrimmer til bedst i test. Det er dog slet ikke sikker, at denne trimmer er den bedste for dig. Læs hele artiklen for at finde den bedste skægtrimmer for dig.

Bør jeg investere i en separat trimmer til detaljer og konturer?

Dette kommer helt an på dig og dine behov. At have en særlig skægtrimmer til detaljer og konturer kan være en fordel, hvis du ønsker at kreere særlige og detaljerede look med skarpe linjer. Dette vil Wellas HS 61 være perfekt til.

Kan jeg få en god trimmer til en billig pris?

Du kan ikke få samme funktionelle kvalitet fra en dyr skægtrimmer i en billig skægtrimmer. Men du kan sagtens finde en god skægtrimmer, der giver dig det look du ønsker. Et godt bud på en prisvenlig trimmer er BRAUN PT5010 Skægtrimmer.