Skarpt look på 2 minutter: Sådan gør du!

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

Er du pjattet med makeup og skønhed, bruger du sikkert meget mere end blot to minutter på at blive klar til at skulle ud ad døren. Men hvad nu hvis, at det skal gå hurtigt, og der ikke er meget mere tid end to minutter til rådighed? Måske skal du hurtigt ud og lufte hunden, ned og hente en pakke eller handle ind til aftensmaden. Læs med, og få de bedste tips til at blive klar på ingen tid.

Du kommer langt med en ansigtsvask og en hårbørste

Når du hurtigt skal ud ad døren, men stadig vil se pæn og præsentabel ud, er der heldigvis nogle tricks du kan benytte dig af. Du kan nok ikke nå at sætte håret op på en fancy måde, eller at lægge en fuld makeup. Men noget kan du dog til gengæld godt nå på den tid, du har til rådighed før du skal ud ad døren.

Det bedste – og måske vigtigste – at gøre for at se godt ud på to minutter, at at rense sit ansigt og ordne sit hår. Med et rent ansigt og et friseret hår – måske sat op i en hestehale eller en knold – kommer du nemlig rigtig langt. Det tager heller ingen tid, og så kan du nok godt lige nå lidt minimal makeup bagefter.

En hurtig makeup kan gøre vidundere

Med et nyvasket ansigt og et børstet hår, vil du allerede se præsentabel ud. Har du ekstra tid til overs, kan du måske nå en hurtig makeup. Her kan du eksempelvis dække lidt urenheder med concealer, putte mascara på og ordne øjenbryn. Du bestemmer helt selv, hvad du har lyst til at gøre på den tid du har til rådighed.

Det behøves ikke tage lang tid at lægge en sådan naturlig makeup. Det kan dog virkelig gøre en stor forskel, selv når det blot er til en hurtig tur med hunden udenfor. Når der skal gås tur med hunden, er det ikke makeuppen der er det vigtigste. Her er det til gengæld det at have en god hundeforsikring som betyder noget, så din hund er dækket hvis der skulle ske noget uforudset.

Godt med selvtillid gør en stor forskel

Tredje tip til at se godt ud, er nok også det bedste tip. Det handler nemlig om at skrue op for selvtilliden, og gå ud i verden med hovedet løftet højt. At have selvtillid gør nemlig en stor forskel, og vil med det samme få dig til at se meget bedre ud.

Når du går ud i verden og viser at du hviler i dig selv, vil du helt sikkert se godt ud, også selvom du måske kun har haft to minutter til at gøre dig klar. Med pænt hår og en naturlig og hurtig makeup på, vil du bestemt heller ikke have noget at være flov over. Det er jo heller ikke hver dag, at man har tid til rådighed, sådan at man kan bruge flere timer på at gøre sig klar.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×