Solcreme faktor 50

1
Murad Environmental Shield City Skin Age Defense SPF 50

Murad er et hudpleje brand, der blev grundlagt af Dr. Murad, som mener at hudpleje er pleje af ens sundhed. Brandets mission er at skabe effektive hudplejeprodukter ved hjælp af højteknologiske metoder og på den måde give kunder smukkere og sundere hud. Derfor skal du vælge Murad Environmental Shield City Skin Age Defense SPF 50 Dette er en super lækker solcreme med en høj solbeskyttelse. Den er velegnet til alle hudtyper og så er den…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Murad Environmental Shield City Skin Age Defense SPF 50 430,44 kr. Jala-helsekost
Elizabeth Arden Eight Hour Sun Defence Face SPF 50 148 kr. Parfumdreams.dk - DK
La Roche-Posay ANTHELIOS Shaka ultralet SPF 50+
Biotherm Brume Solaire Dry Touch SPF50
Vichy Idéal Soleil Velvety Cream Face SPF50 120 kr. Med24.dk
Dermalogica Protection 50 Sport SPF 50 219 kr. Royal Hair Shop

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En god solcreme med faktor 50 er et must for enhver med brug for høj solbeskyttelse på de varmeste sommerdage. Det er særligt vigtigt at beskytte din hud, hvis den er lys og sensitiv. Men overraskende mange mennesker har faktisk brug for høj beskyttelse, når solen er på sit skarpeste. Vi har testet 6 forskellige solcremer med faktor 50, så du kan skabe dig et overblik og vælge den bedste solcreme faktor 50 for dig.

Murad Environmental Shield City Skin Age Defense SPF 50 – Solcreme faktor 50 bedst i test

Murad er et hudpleje brand, der blev grundlagt af Dr. Murad, som mener at hudpleje er pleje af ens sundhed. Brandets mission er at skabe effektive hudplejeprodukter ved hjælp af højteknologiske metoder og på den måde give kunder smukkere og sundere hud.

Derfor skal du vælge Murad Environmental Shield City Skin Age Defense SPF 50

Dette er en super lækker solcreme med en høj solbeskyttelse. Den er velegnet til alle hudtyper og så er den trods sin høje beskyttelse ultralet. Denne creme beskytter mod skade fra både sol, forurening og elektriske enheder, som din hud kan blive udsat for i løbet af en dag. 

formularen består blandt andet af jern oxid, der bidrager til cremens ferskenfarve og samtidig er med til at udjævne eventuelle farveforskelle i huden. Desuden lysner jern oxid din hud, så den fremstår mere frisk. Derudover indeholder den lette creme polymer matrix, der går ind og fungerer direkte som et ekstra hudlag, der er med til at beskytte huden mod skader og forurening. Murad Environmental Shield City Skin Age Defense SPF 50 er med solfaktor 50, der både beskytter mod UVA og UVB stråler. 

Brug cremen om morgenen på en afrenset hud. Påfør cremen i ansigtet og på halsen.

Det vi liker:
 • Ultralet creme
 • Beskytter mod skader fra sol og forurening
 • Virker lysnende på huden

Elizabeth Arden Eight Hour Sun Defence Face SPF 50 – hydrerende solcreme faktor 50

Denne skønne solcreme med faktor 50 er perfekt for dig, der gerne vil både hydrere og beskytte din hud på en varm sommerdag. Cremen er fra Elizabeth Arden, som er et brand grundlagt af den legendariske og innovative iværksætter Elizabeth Arden. Med en vision om, at alle kvinder fortjener skønhed er der blevet skabt et væld af vidundere både inden for hudpleje og makeup.

Derfor skal du vælge Elizabeth Arden Eight Hour Sun Defence Face SPF 50

Elsker du sommeren med solen, stranden og sandet? Og vil du gerne kunne nyde sommeren uden at skulle bekymre din hud? Så Elizabeth Arden Eight Hour Sun Defence Face SPF 50 solcremen for dig. Cremen danner et solskjold, så din hud beskyttes mod solen. 

Cremen beskytter mod solens kraftige UVA og UVB stråler, der i løbet af kort tid kan gå ind og skabe varige skader på din hud. Derudover er solcremen oliefri, duftfri og PABA-fri. Cremen er desuden dermatologisk testet og allergivenlig, så du kan bruge den uanset din hudtype. Cremen hydrerer din hud i op til 8 timer samtidig med at den beskytter din hud, hvilket gør den ideel til en varm sommerdag på stranden, hvor din hud bliver meget tørstig. 

Cremen glider let på huden, hvor den hurtigt absorberes. Den dækker huden jævnt og efterlader ikke huden med hvide pletter. Påfør rigeligt af cremen i et jævnt lag i ansigtet, før du eksponerer din hud for solen. 

Det vi liker:
 • Beskytter huden samt hydrerer i 8 timer
 • Allergivenlig og dermatologisk testet
 • PABA-fri, duftfri og oliefri

La Roche-Posay ANTHELIOS Shaka ultralet SPF 50+ – Solcreme faktor 50 for dig med særlig sensitiv hud

Dette er en god solcreme for dig, der har brug for en meget høj solbeskyttelse med SPF 50+. Cremen fra La Roche-Posay er særligt velegnet til sensitiv og sol intolerant hud. La Roche-Posay er et fransk brand, der udvikler makeup og hudpleje til sensitiv hud. 

Derfor skal du vælge La Roche-Posay ANTHELIOS Shaka ultralet SPF 50+

Hvis du har en hud der er virkelig sensitiv og måske direkte intolerant over for solen, så skal du prøve Anthelios Ultra-light cream SPF50+. Cremen kan anvendes af alle hudtyper, men er et særlig godt valg for dig, der døjer med en meget sensitiv hud. Cremen er med en høj beskyttelse mod UVA og UVB stråler. Og så er solcremen også fri for både parfume og parabener. 

Solcremen er ud over at være med høj beskyttelse også ekstra vandresistent, då du ikke mister beskyttelse, når du bader ved stranden. Den er ligeledes også sand og sved resistent, så du er sikret en høj beskyttelse hele dagen. Cremen svier ikke i øjnene og den er trods sin høje beskyttelse utroligt let og absorberes hurtigt, så din hud ikke efterlades med hvide pletter. 

Solcremen påføres på ønskede hudområder i dit ansigt -den kan også bruges ved øjen områderne, uden at skade eller svi.

Det vi liker:
 • Ekstra vandresistent
 • Svier ikke ved øjnene
 • parfumefri

Biotherm Brume Solaire Dry Touch SPF50 – Solcreme faktor 50 på spray

Her er en skøn solcreme på spray med faktor 50 for hele familien. Den er fra brandet Biotherm, der udvikler alle produkter med det særlige Life Plankton, der er har en bevist helende effekt på huden. Hold din hud i balance under solens skarpe stråler med Biotherm Brume Solaire Dry Touch SPF50.

Derfor skal du vælge Biotherm Brume Solaire Dry Touch SPF50

Vil du gerne have en smuk og sund hud i balance, selv når du bevæger dig ud under solens skarpe stråler på en varm sommerdag? Det er intet problem med Biotherms skønne solcreme på spray med faktor 50. Den sørger for effektiv beskyttelse mod solens stråler samtidig med, at den holder din hud sund og i balance. Cremen er beriget med mineraler perler af silica og nylon pulver.  

Cremens oliefrie formel absorberes og trænger lynhurtigt ind i din hud. Solcremen fordeles let og efterlader ikke huden fedtet eller med hvide pletter. Spray den direkte på kroppen og fordel den ud med dine hænder. Påfør ikke sprayen direkte i ansigtet. Spray solcremen i dine håndflader og påfør herefter cremen i ansigtet. Påfør solcremen flere gange dagligt for en optimal beskyttelse mod solen.

Det vi liker:
 • Holder din hud sund, fugtigt og i balance
 • Beriget med mineralperler
 • Gør ikke din hud fedtet

Vichy Idéal Soleil Velvety Cream Face SPF50 – Solcreme faktor 50 der plejer huden

Vichy er et brand med en mission om at give dig en smuk og ungdommelig hud. Det franske skønhedsbrand har skabt innovative produkter med en høj ekspertise gennem mere end 80 år. Med denne solcreme kan du tilfører din hud optimal pleje og beskytte den må en og samme tid.

Derfor skal du vælge Vichy Idéal Soleil Velvety Cream Face SPF50

Ønsker du en solcreme med faktor 50 med en behagelig konsistens? Så er denne helende og blødgørende solcreme måske den rette for dig. Den går effektivt ind og tilfører din hud fugt samtidig med at beskytter din hud mod solens skadelige UVA og UVB stråler. Cremen er velegnet til alle hudtyper, også en sensitiv hud.

Cremen er let og med en konsistens, der er behagelig og giver dig lyst til at huske din solcreme, selv når du er på farten. Desuden efterlader cremen ingen hvide striber på huden. I stedet efterlader den din hud blød, fugtet og udglattet i op til 24 timer. Påfør solcremen cirka 20 minutter inden eksponering for solen. Påfør cremen flere gang i løbet af dagen og sørg for at der bliver smurt rigelige mængder på huden. Det er vigtigt, at du påføre et nyt lag solcreme, når du har badet, svedt eller tørret dig med et håndklæde.

Det vi liker:
 • Beskytter huden mod UVA og UVB
 • Med behagelig konsistens
 • Blødgøre, udglatter og fugter huden i op til 24 timer

Dermalogica Protection 50 Sport SPF 50

Denne lækre sport solcreme med faktor 50 er en effektiv og vandafvisende creme. Den er fra Dermalogica, som er et hudpleje brand grundlagt af en hud therapist, så de ved hvordan man skaber gode produkter, der hjælper deres kunder. Denne solcreme med faktor 50 er vegan venlig. 

Derfor skal du vælge Dermalogica Protection 50 Sport SPF 50

Vil du gerne have en vandafvisende solcreme, der effektivt beskytter dig mod solens skadelige stråler? Så skal du prøve Dermalogica Protection 50 Sport SPF 50, der virker vandafvisende i op til 40 minutter. 

Cremen er med lakrids ekstrakt, som lindrer en hud, der er blevet irriteret af solen. Cremen kan bruges til både ansigtet og kroppen. Desuden er den vegan venlig, hvilket betyder at der ikke er brugt animalske ingredienser eller test af dyr ved udviklingen eller produktionen af solcremen. Den er derudover også fri for parabener, parfumer og farvestoffer, så du trygt kan anvende cremen, uanset din hudtype.

Cremen bør påføres mindst 30 minutter før du bevæger dig ud under solen. Lad den trænge godt ind og smør flere lag på i løbet af dagen, alt efter behov.

Det vi liker:
 • Vandafvisende i op til 40 minutter
 • Lindrer irritation efter sol
 • Vegan venlig og fri for parfume samt parabener

Solcreme med lavere SPF

Det er godt at bruge solcreme med høj beskyttelse, men det er ikke alle der har en sensitiv hud og solens stråler er ikke skarpe året rundt. Hvis du ikke synes, at det er nødvendigt for dig med en solfaktor på 50, så kan du sagtens vælge en god solcreme med lavere solbeskyttelse. Vi har lavet en stor test af solcreme, hvor vi undersøger de 17 bedste solcremer. Læs artiklen her; https://skoenhedsguiden.dk/bedste-solcreme-test/

FAQ

Er du i tvivl om noget i forhold til valg af den bedste solcreme for dig? Så læs med i dette afsnit, hvor vi besvarer ofte stillede spørgsmål om solcreme faktor 50.

Hvilken solcreme faktor 50 er den bedste?

På baggrund af vores test af solcreme faktor 50, har vi valgt Murad Environmental Shield City Skin Age Defense SPF 50. Det er dog slet ikke sikkert, at dette er den bedste solcreme for dig. Læs hele artiklen for at finde den bedste for dig.

Er SPF 50 nødvendigt for mig?

Solfaktor 50 eller 50+ er bestemt ikke nødvendigt for alle. Faktor 50 er nødvendigt for personer med meget lys, sensitiv eller solintolerant hud. Hvis du ikke har særligt brugt for høj solbeskyttelse, kan du sagtens benytter SPF 30 eller 15.

Skal jeg smøre mig ind igen efter jeg har badet?

Langt de fleste solcremer er ikke fuldstændig vandresistente, uanset hvor høj solbeskyttelse de har. Nogle er dog meget resistente over for vand, mens andre slet ikke er det. Men vi anbefaler langt hen ad vejen, at du smøre et ekstra lag på efter en badetur.