Sugarbearhair vs Hairlust

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, og startede Skønhedsguiden i 2019 med et ønske om at guide og vejlede om makeup, hud- og hårpleje og alt derimellem. Huden kan ikke bare...

Er du træt af at sluge kosttilskud uden smag? Og er du en af dem, der finder det direkte svært at indtage dit kosttilskud? Så kan det være, at et kosttilskud i form af vingummibamser er det oplagte valg for dig. Du kan ved hjælp af naturlige næringsstoffer og smagsstoffer opnå et godt helbred og sundt hår. Og så er det både nemmere at indtage og giver en mere komfortabel oplevelse, at spise vingummibamser. I denne artikel giver vi dig et indblik i vingummibamser med vitaminer og deres egenskaber. Derudover får du viden om vingummibamser fra to forskellige brands.

Hvad gør Hair Gummies?

De populære Hair Gummies er et kosttilskud i form af farverige vingummi bamser. De er nemme at tygge og synke, og så optages de naturligt og meget effektivt i kroppen. Med Gummies får du som forbruger en behagelig og lækker oplevelse, når du indtager dit kosttilskud. Kosttilskuddet kan betegnes som en snack, der i modsætning til andre kosttilskud er lette at indtage. De kan være super gode, hvis man har svært ved at synke almindelige kosttilskud med vand.

Hvad er forskellen på SugarBearHair og Hairlust?

I denne artikel kigger vi nærmere kig på to hair gummies fra forskellige brands; SugarBearHair og HairLust. Det ene brand er mere internationalt, hvor det andet er et dansk brand, hvor vingummierne også er producerede i Danmark. Der er mange ligheder imellem de to forskellige kosttilskud, men der er også nogle betydelige forskelle, når det kommer til næringsstoffer og hvad kosttilskuddet indeholder, samt hvad hvert kosttilskud er fri for.

Værd at vide om SugarBearHair

Sugarbearhair var nogle af de første på markedet inden for kosttilskud i form af vegetariske vingummier. Deres mission er at give personer med alle hårtyper, farver og strukturer et sundt, langt og skinnende hår. Og så er deres vingummier velsmagende og perfekte til dig med en sød tand.

SugarBearHair vitaminer er et sjovt kosttilskud i form af lækre vingummi bamser. Vingummierne er både veganske, sojafri og glutenfri samt ikke testet på dyr. Bamserne indeholder en lang række af essentielle vitaminer for håret så som A, C, D og E samt en masse B vitaminer (blandt andet biotin), der er vigtige for at opretholde et sundt hår. Smagen i vingummierne kommer fra ægte frugter og bær. De har en sød smag, der giver en følelse af, at man spiser helt almindeligt slik og dermed nyder oplevelsen af at tage et kosttilskud.

Vitamin C bidrager til dannelse af af kollagen, der er vigtigt for at opretholde en normal funktion af hud og knogler. Derudover beskytter vitaminet hudens celler mod oxidativ stress. Samtidig bidrager vitaminet til immunsystemets normale funktion.

Kosttilskuddet er vegansk, hvilket betyder, at der udover ikke at være brugt nogle animalske ingredienser, er de heller ikke testet på dyr. De indeholder desuden ingen kunstige søde- og farvestoffer, men smagen er sød af naturlig frugt, der indgår i vingummierne. Farven på vingummierne kan ændre sig med tiden, men dette har ingen betydning for kosttilskudets funktion, effektivitet eller sikkerhed i at indtage dem.

SugarBearHair bør kun indtages af personer over 13 år. Det anbefales at voksne tager to sugarbearhair vitaminer om dagen. Det er vigtigt, at du tygger vingummierne godt, inden du sluger dem. Det anbefales desuden, at kosttilskuddet indtages sammen med et måltid, da vitamin E og D er fedtopløselige. Glasset indeholder 60 vingummier, så der er til en måneds forbrug. De kan både fås i en udgave udviklet særligt til kvinder, samt en udgave der er unisex.

Værd at vide om HairLust

HairLust er et dansk brand, der udvikler og producerer hår produkter i form af hårpleje og kosttilskud. Deres produkter skabes med formålet at fremme hårets sundhed hos både mænd og kvinder. De vil desuden gerne gøre hårtab og tyndt hår til noget vi kan tale åbent om, i stedet for et tabu, som emnet ofte bliver gjort til.

HairLusts kosttilskud i form af vingummier er udviklede til styrke og vedligeholde et normalt hår. Med dette kosttilskud kan du nærer dit hår indefra og opnå fantastiske resultater. Vingummierne er proppede med vitaminer og mineraler, med blandt andet biotin, bambusekstrakt, folsyre, C-vitamin og zink, der allesammen booster dit hår, uden at der gåes på kompromis med smagen. Kosttilskuddet et ideelt for enhver, der ønsker at forkæle deres hår med ekstra næring og pleje. Vingummierne har en sød smag, der gør det let at huske at få indtaget dem. Smagen kommer fra udvalgte bær, og er altså med helt naturlig smag.

Vingummierne er frie for gluten, gelatine, laktose, kunstige smagsstoffer og sødestoffer. Derudover er de veganske og sukkerfri. Det vil sige at kosttilskuddet både er velegnet til veganere, allergikere eller dig der er sundhedsbevidst.

Kosttilskuddet kan også fås særligt udviklet til mænd, der oplever første tegn på hårtab. De er fremstillet af en unik sammensætning af næringsstoffer, hvor der blandt andet indgår biotin, bambusekstrakt, selen og zink. Derudover indeholder de en innovativ kombination af andre velkendte næringsstoffer, der bidrager til at vedligeholde et sundt hår indefra. Og så smager denne udgave til mænd lige så skønt, som de andre udgaver af vingummierne.

En bøtte indeholder 90 vingummier, hvilket svarer til en måneds forbrug. Det anbefales, at du bruger HairLusts shampoo mod hårtab, hvis du gerne vil forstærke resultatet af indtagelsen af HairLusts kosttilskud mod hårtab. På den måde plejer du både håret indefra og udefra.

Derfor er vitaminer til håret vigtige

Som du har læst i denne artikel er der flere vitaminer, der er vigtige for håret. Det er særligt B vitaminer herunder biotin, C vitamin, selen og zink. Nedenfor vil vi gennemgå de vigtige vitaminer og mineraler, samt deres egenskaber.

Biotin

Biotin er et B vitamin, der er kendt for sin evne til at bidrage direkte til vedligeholdelse af håret. Derfor indeholder begge kosttilskud et højt indhold af netop dette vitamin.

B12 vitamin

B12 vitamin er vigtigt for produktionen af røde blodlegemer, som sørger for at give næring til hårfolliklerne, der producerer nyt hår.

B6 vitamin

B6 vitamin bidrager til kroppens optagelse af proteiner, så håret bedre kan optage proteinerne fra den mad du indtager.

Selen

Selen bidrager på samme måde som biotin til at opretholde et sundt hår. Mangel på selen kan lede til hårtab, og selen er derfor nødvendigt for at forebygge dette.

Zink

Zink er også kendt for at bidrage til vedligeholdelse af et sundt og normalt hår. Zink fungerer som en antioxidant, der beskytter kroppens samt hårets celler mod frie radikaler.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×