Sugaring – Læs alt hvad du skal vide om denne nemme hårfjerningsmetode

1
Roll On Sugaring Startpakke

Hevi Sugarings startpakke indeholder alt, hvad du behøver for at kunne fjerne hår på en nem og yderst effektiv måde. Roll On er særligt velegnet til store kropsområder f eks benene. Voksen rulles nemt og effektivt på og fjernes så med strips. Det bliver umuligt nemmere at blive hårfri i hele 4 uger!  Hevi Sugaring er økologisk certificeret og allergivenligt, hvilket sikrer dig en skånsom behandling.  Startpakken indeholder: Roll On varmer 2 Roll On patroner…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Roll On Sugaring Startpakke
Spatel Sugaring Startpakke 600 g.
Hevi Sugaring Sampak 375 g.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Sugaring har været en anvendt metode i det gamle Egypten og Grækenland igennem tusinder af år. Men i vesten er det en rimelig ny metode, som ikke er nær så udbredt som barbering eller traditionel voks til hårfjerning. Men Sugaring er en smart metode med masser af fordele. Der udbydes også mange gode produkter og redskaber, så du kan gøre det hjemmefra. I denne artikel guider vi dig til at fjerne hår på en nem måde derhjemme.

Hvad er fordelene ved sugaring?

Sugaring er faktisk en gammel hårfjerningsmetode, der har været brugt igennem tusinder af år. Sugaring sørger for både at forbedre huden og fjerne hårene på samme tid ved hjælp af helt naturlige ingredienser. Sugarpaste er lavet af vand og glukose (sukker) og er ekstra skånsom, for selv den mest sensitive hud. Nedenfor kan du læse om nogle af de vigtigste fordele ved sugaring.

Skånsom for huden

Sugaring består af naturlige og simple ingredienser. Det gør at selv dig med en meget sensitiv hud kan bruge den hårfjerningsmetode, uden at opleve udslæt eller kløe. Sugarpaste er utroligt let og fint, og fjerner håret i dets naturlige groretning. Du undgår derfor at irritere din hud og forårsage rødme med denne metode.

Mindre vedligeholdelse

Sugaring behandling kræver langt mindre vedligeholdelse i forhold til den mest udbredte hårfjerningsmetode; barbering. Ved barbering skære du hårene af og de vokser allerede ud i løbet af et par dage. Men hvis du vælger en sugaring behandling, så vil du kunne være hårfri i 4-6 uger ad gangen. Dette skyldes at sugaring ligesom ved voksning trækker hårene ud med roden. Med sugaring slipper du for den daglige kamp mod dine hår hver sommer.

Vedvarende behandling

Håret vokser ud i 3 forskellige faser, derfor vil du opleve efter første behandling, at de nye hår måske allerede kan ses efter et par uger. Dog vil hårsækkene være tommer efter 2-3 behandlinger og så kan der gå op til 6 uger, før hårene vil blive synlige igen. Men alle kroppe er forskellige, så dette kan selvfølgelig variere.

Efter hver behandling vil dine hår blive mere fine og hårsækkene vil med tiden reduceres. Det vil sige, at du  kan få langt mere langvarige resultater med sugaring i forhold til barbering og andre hårfjerningsmetoder.

Fjerner døde hudceller

Når du får eller selv foretager en sugaring behandling så fjernes døde hudceller. Det vil gøre at din hud øjeblikkeligt bliver dejlig blød og får et mere indbydende udseende. Din hud vil stråle og blive revitaliseret, imens du fjerner hårene. Resultatet er silkeblød og smuk hud, hvor resultatet varer ved.

Reducerer mængden af knækkede og indgroede hår

Sugaring teknikken, hvor hårene trækkes ud i deres naturlige vækstretning, gør det muligt at fjerne mange hår i den tidlige vækstfase. Dette reducerer mængden af knækkede og indgroende hår ved hårfjerningen. Desuden minimerer sugaring forekomsten af skægpest.

Vælg mellem 3 pakker fra Hevi sugaring

Hos Hevi sugaring kan du vælge mellem 3 forskellige pakker med sugaring. Hver pakke har hver sine egenskaber og fordele. Vi har undersøgt pakkerne nærmere, så du bedre kan vælge den rigtige pakke for dig.

Roll On Sugaring Startpakke

Hevi Sugarings startpakke indeholder alt, hvad du behøver for at kunne fjerne hår på en nem og yderst effektiv måde. Roll On er særligt velegnet til store kropsområder f eks benene. Voksen rulles nemt og effektivt på og fjernes så med strips. Det bliver umuligt nemmere at blive hårfri i hele 4 uger! 

Hevi Sugaring er økologisk certificeret og allergivenligt, hvilket sikrer dig en skånsom behandling. 

Startpakken indeholder:

 • Roll On varmer
 • 2 Roll On patroner
 • 1 Powder 
 • 100 Strips

Roll On Sugaring er udviklet til dig, der gerne vil fjerne dine hår nemt og effektivt, uden at skulle gå på kompromis med, hvad du påfører på din hud. Denne pakke er særligt god til at fjerne hår på store kropsområder som benene. Hevi sugarings Roll On Sugaring har en varmer, der udviklet til at kunne holde den korrekte temperatur under hele din sugaring behandling. Den tager kun 15 min. at opvarme og så er du klar. 

Der medfølger en pudder, der er vigtig for din hårfjerning. Den sikrer at din hud er tør, hvilket giver det bedste resultat. Pudderen sørger for at der kommer flere hår med og gør at du nemmere selv kan få øje på hårene, når du behandler. Pudderen indeholder ikke parfume eller allergifremkaldende stoffer.

I modsætning til andre voksprodukter på markedet, rykkedes hårene ud med deres naturlige groretning frem for imod. Det gør hårfjerningen mindre smertefuld og giver et bedre slutresultat, hvor der vil forekomme færre indgroede hår på det behandlede område. Sugaring er især godt for dig, der har brug for en mere skånsom hårfjerning end barbering, epilator eller traditionelt voks. 

Vi bruger kun økologiske og naturlige ingredienser. Det gør vi fordi, at det er bedre for kroppen og miljøet. De rene råvarer der indgår i sugaring er vandopløselige, så de let kan vaskes væk med lunkent vand. 

Et godt råd: For at opnå det bedste resultat skal hårene helst være ca 5 mm.

Spatel Sugaring Startpakke 600 g.

I denne startpakke får du alt, hvad du behøver for at fjerne hår med økologisk certificeret sukkervoks. Spatel Sugaring er særligt godt til at fjerne hår under armhulerne, ansigtet eller til intim hårfjerning. Men pakken kan også sagtens anvendes til f.eks. ben eller ryg. Du vil opnå et flot og hårfrit resultat i cirka 4 uger. 

Startpakken indeholder:

 • 600 g. Body Sugaring
 • Spatelsæt med 10 stk
 • 100 Strips
 • Powder

Med Hevi Sugaring kan du nemt og effektivt fjerne hår på hele kroppen og blive hårfri i 4 uger. Hårene rykke ud med deres naturlige groretning, hvilket giver dig en mindre smertefuld behandling og et flot resultat. Hevi Sugaring hæfter sig kun på hårene og døde hudceller, men ikke huden. Dermed undgår du hudskader, der kan forekomme, når du anvender en almindelig voks behandling. Hevi Sugaring Spatel er ligesom Hevis Sugarings andre pakker, fremstillet af rene, økologiske og allergivenlige råvarer. Du kan derfor skåne din hud og miljøet ved at vælge Hevi Sugaring.

Spatel Sugaring er særligt velegnet til de mindre kropsområder som armhuler, ansigtet eller intimt. Du kan også sagtens anvende Spatel Sugaring på benene eller ryggen. Men vi anbefaler at bruge vores startpakke Roll On Sugaring til disse kropsområder. Du kan både opvarme Sugaring i mikroovn, vandbad eller Hevi Varmer. Den optimale arbejdstemperatur for sukker voksen er ca. 45-50 grader, hvilket er en meget behagelig temperatur for huden. 

Tips og tricks

 • Sørg for at dine hår er ca. 5 mm. for det bedste resultat
 • Anvend den medfølgende Powder for at sikre, at din hud er tør.
 • Sørg for at holde din hud stram under påføringen og afrivningen. Dette giver et bedre resultat.
 • Giv din hud pleje med en fugtig creme efter Sugaring behandling

Hevi Sugaring Sampak 375 g.

Her er endnu en effektiv pakke til hårfjerning fra Hevi. Pakken indeholder alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med sugaring derhjemme. Bliv hårfri i ca. 4 uger og undgå indgroede hår.  Spatel Sugaring kan anvendes på hele kroppen, men det egner sig bedst at vokse armhuler, ansigtet eller intimt.

Pakken indeholder:

 • 375 g. Body Sugaring
 • 15 Strips
 • 2 Spatler

Med Hevi Sugaring kan du nemt og effektivt fjerne hår på kroppen og ansigtet med rene råvarer. Når du vælger Sugaring undgår du indgroede hår og skægpest. Det er blandt andet fordi sugaring fjerner døde hudceller. Hevi Sugaring hæfter kun på selve håret og døde hudceller, så du undgår også mulige hudskader ved andre former for voks. Med en pakke fra Hevi Sugaring kan du let undgå indgroede hår, hvad mere kan man ønske sig?

Hevi bruger kun naturlige og økologiske ingredienser, som både er gode for din krop og miljøet. Hevi er økologisk certificerede ved Ecocert COSMOS, som er et anerkendt internationalt miljø og økologi mærke, der garanterer at produktet både er økologisk og bæredygtigt fremstillet. Hevi Sugaring er Allergycertified, hvilket betyder at de er et allergivenligt produkt uden parfume eller skadeligt kemi.

Tips og tricks

 • Sørg for at dine hår er ca. 5 mm. for det bedste resultat
 • Anvend den medfølgende Powder for at sikre, at din hud er tør.
 • Sørg for at holde din hud stram under påføringen og afrivningen. Dette giver et bedre resultat.
 • Giv din hud pleje med en fugtig creme efter Sugaring behandling

Guide til sugaring hårfjerning

Hårfjerning er ikke altid en nem disciplin, specielt ikke hvis du ønsker et flot og holdbart resultat. Derfor guider vi dig til den bedste sugaring hårfjerning step-by-step i dette afsnit. Vi anbefaler du følger vores guides nøje, hvis du skal afprøve den hårfjernings metode for første gang. Vi har lavet forskellige guides, så du kan læse lige den guide du har brug for.

Intim hårfjerning

Du kan sagten foretage en intim hårfjerning derhjemme. Uanset om du bare vil fjerne hår ved bikinilinjen eller om du vil have en brazilian wax, så kan du sagtens klare det selv. Det er rimeligt simpelt, når du først har fanget teknikken, og så slipper du for indgroede hår samtidig.

Vi anbefaler at du anvender en pakke med Spatel frem for Roll On, når du skal udføre intim hårfjerning.

 1. Varm sukker vokset op i Hevi varmer, mikroovn eller i vandbad.
 2. Sørg for at din hud er ren og tør, inden du begynder. Det er en god ide at bruge den medfølgende Powder.
 3. Stræk huden ud, så den er opstrammet og brug så en spatel til at påføre sukker voksen MOD hårets groretning.
 4. Stræk huden og hiv af med strips MED hårenes groretning.
 5. Alle elementer rengøres nu med lunkent vand. Så er det tid til at nyde din lækre, silkebløde hud.

Tip: Påfør Pure Benefit Aloe Vera til sidst for en kølig og beroligende effekt på huden.

Hårfjerning på mindre kropsområder

Det er mere udfordrende at fjerne hår fra mindre kropsområder, end f.eks. at fjerne hår fra vores ben. Men med den rette teknik behøver det ikke at være, så svært som du tror. Vi anbefaler at du bruger en Spatel frem for Roll On pakke til mindre kropsområder.

 1. Varm sukker vokset op i Hevi varmer, mikroovn eller i vandbad.
 2. Sørg for at din hud er ren og tør, inde du begynder. Det er en god ide at bruge den medfølgende Powder.
 3. Kom Hevi Sugaring på ⅓ af den medfølgende spatel. Den ene side skal være fri sukkervoks, så du let kan holde den og skubbe sukkervoks fremad.
 4. Læg spatlen vinkelret på huden og påfør et tyndt lag MOD håret groretning. Skrab 2-3 gange så du får hele området dækket.
 5. Læg en strip på sukkervoksen og træk den af MED hårets groretning. Dette kan du gentage op til 3 gange. Hver strip kan bruges flere gange.
 6. Alle elementer rengøres med lunkent vand. Så kan du nyde din bløde hud!

Tip: Påfør Pure Benefit Aloe Vera til sidst for en kølig og beroligende effekt på huden.

Hårfjerning på ben

Det er en hel del mere simpelt at fjerne hår på benene. Vi anbefaler dig at benytte pakken Roll On Sugaring til dette.

 1. Sæt din Roll On Sugaring patron i varmeren.
 2. Sæt strøm til  varmeren og vent i ca. 15 min. Lyset på varmeren slukker, når den er klar til brug. Lad strømmen sidde i, imens du arbejder, hvis det er muligt for dig. Roll On Sugaring kan holde den rette temperatur i ca. 10 min.
 3. Sørg for at din hud er ren og tør, inden du begynder hårfjerningen. Vi anbefaler at bruge den medfølgende Powder for det bedste resultat.
 4. Ta’ det hvide låg og forseglingen af Sugaring patronen.
 5. Rul sugaring på huden, MODSAT hårets groretning, og rul gerne over det samme sted et par gange. På den måde bliver alle hår klistrede ind.
 6. Læg en strip på sukkervoksen og træk den af MED hårets groretning. En strip kan bruges flere gange i samme behandling.

Tip: Påfør Pure Benefit Aloe Vera til sidst for en kølig og beroligende effekt på huden.

Plej din hud efter behandlingen

Vi har allerede anbefalet dig at benytte Pure Benefit Aloe Vera, men vi vil gerne guide dig lidt mere, når det kommer til at pleje din hud efter sugaring. Dette er nemlig et super vigtigt aspekt, hvis du gerne vil have en lækker hud og undgå indgroede hår.

Sugaring giver lækre og bløde ben, og så reducerer denne form for hårfjerning indgroede hår og skægpest. Men selvom denne form for hårfjerning er meget skånsom, er det stadig alfa omega at tage dig godt af din hud, når du har færdiggjort behandlingen. Når du har fjernet hår fra rødderne, vil din hud naturligt være langt mere sensitiv og der kan hurtigere spredes bakterier. Derfor er det virkelig vigtigt at bruge en plejende og nedkølende fugtighedscreme, der beroliger huden og lukker porerne.

Voks eller Sugaring?

Både voks og sugaring er mere langtidsholdbare løsninger, når det kommer til hårfjerning. Ved begge metoder rives hårene op fra roden. Men hvilken metode er så den bedste? Få mere viden om forskellene på disse metoder ved at læse med nedenfor.

Voks

Voksning er en af mest populære hårfjerningsmetoder overhovedet. Voks kan ofte købes i en pakke med strips. Stripsene med voks påføres med hårets groretning og håret fjernes ved at rive dem af mod hårets groretning. Voks giver et langtidsholdbart resultat på 4-6 uger. At bruge voks derhjemme er en billig metode til at fjerne dine hår og få langvarige resultater.

Sugaring

Sugaring fungerer langt hen ad vejen på samme måde som voks. Ved sugaring bruges der blot vand og sukker. Her trækkes hårenes også ud med roden og giver hårfri hud i 4-6 uger. Metoden er helt naturlig og giver med tiden færre hår på kroppen. Metoden er ældgammel og anderledes fordi voksen består af så simple ingredienser.

Forskelle

Den hovedsagelige forskel fra sugaring til voks er, at hårene rives af med hårenes groretning frem for imod hårenes groretning, som det er tilfældet med traditionelt voksning. Og så kan sugaring godt tage en anelse længere tid, afhængig af produkt og kropsdel. Voks tager gennemsnitligt 30 min, hvor sugaring tager 30-45 min. Sugaring er desuden fremstillet af naturlige ingredienser og er mere skånsom for huden end traditionelt voks.

En anden vigtigt forskel er sugarings fordele for din hud udover selv hårfjerningen. Du fjerne døde hudceller, giver huden en ny vitalitet og får silkebløde ben. Så er det op til dig at vælge den hårfjerningsmetode, der tiltaler dig mest.

FAQ

I dette afsnit besvarer vi ofte stillede spørgsmål om sugaring, så du kan blive mere klog på  denne hårfjerningsmetode.

Hvad er sugaring?

Sugaring er en gammel hårfjerningsmetode, hvor hår fjernes med en voks, der er baseret på hovedsageligt sukker og vand. Den påføres på huden og fjernes med strips.

Hvor lange skal hår være før Sugaring?

Vi anbefaler, at du lader dine hår gro, så de er ca. 5 mm. når du går i gang med at vokse dem.

Gør Sugaring ondt?

Ja det gør det. Men det gør ikke lige så ondt som traditionel voksning, da hårene rives af MED den naturlige groretning.

Kan jeg blive hårfri permanent?

Dette kan variere meget fra person til person. De fleste vil opleve, at der forekommer mindre hårvækst, når de bruger sugaring regelmæssigt.