DEMO

1

Det er mange grunner til at Philips AC2729 av oss får tittelen som den beste luftfukter på markedet, og den største fordelen er kanskje at du med denne luftfukteren får en 2-i-1 løsning som både renser og fukter luften på samme tid – noe som gjør dette til en perfekt luftfukter for deg som sliter med allergier eller har et dårlig inneklima. Den har kommet godt ut i flere tester, som for eksempel Breathequality.com og…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
5.949 kr. KitchenOne.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

KitchenAid Artisan Blender

Det er mange grunner til at Philips AC2729 av oss får tittelen som den beste luftfukter på markedet, og den største fordelen er kanskje at du med denne luftfukteren får en 2-i-1 løsning som både renser og fukter luften på samme tid – noe som gjør dette til en perfekt luftfukter for deg som sliter med allergier eller har et dårlig inneklima.

Den har kommet godt ut i flere tester, som for eksempel Breathequality.com og det tyske magasinet Testberichte.de, og undersøkelser viser at den fjerner opptil 99,97 % av alle allergener.

Det vi liker:
  • red
  • green
  • blue
Det vi ikke liker:
  • black
  • white

Moccamaster kaffemaskine KBGC 982

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Med Moccamaster kaffemaskinen kan du nyde at lave kaffe til dig og dine gæster på en nem og hurtig måde.

10 kopper på 6 minutter: Moccamaster kaffemaskinen er hurtig til at lave kaffe. Den brygger 10 kopper (1,25 liter) på under 6 minutter, så du kan tilbyde dine gæster en frisk og lækker kop kaffe på ingen tid.

Aluminiumskrop: Aluminiumskroppen beskytter din kaffemaskine mod skrammer og forlænger kaffemaskinens levetid.

”Hold varm” funktion: Moccamaster har to varmeelementer, der gør, du kan holde kaffe varm og klar til servering.

Auto-off efter 45 minutter: Kaffemaskinen slukker automatisk efter 45 minutter og du sparer derfor på strømregningen.

Kalkniveau indikator: Indikatorlyset lyser op når maskinen skal afkalkes. Regelmæssig afkalkning forlænger kaffemaskinens levetid.

10 års garanti: Registrer dit produkt på producentens hjemmeside og få 10 års garanti på denne Moccamaster kaffemaskine.

Det vi liker:
  • black
Det vi ikke liker:
  • yellow
  • pink
  • violet