Tørshampoo – Se de 8 bedste tørshampooer + tips!

1
MOROCCANOIL Dry Shampoo Light

Med en MOROCCANOIL Dry Shampoo Light får du en tørshampoo med en opbygning af risstivelse, der hurtigt går ind og renser din hovedbund og dit hår for bl.a. fedt og lugt, så dit hår forbliver flot mellem hårvaske. Derfor skal du vælge MOROCCANOIL Dry Shampoo Light Det kan være lidt bøvlet at have en stor flaske tørshampoo med i tasken, men så er det heldigt, at du både kan få denne MOROCCANOIL Dry Shampoo Light…

Til butik →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
MOROCCANOIL Dry Shampoo Light
Frejsi
Batiste Dry Shampoo Original
Luxplus DK
Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo
Nicehair.dk
Maria Nila Dry Shampoo
Hverdag.dk
Kevin Murphy Fresh Hair
Salling
Milk_shake Lifestyling Dry Shampoo
Luxplus DK
L'Oreal Tecni Art Morning After Dust
MyHair
TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo
Luxplus DK

Der findes et hav af tørshampooer, men hvilke er egentlig de bedste? Det har vi sat os for at undersøge, så du nemt og hurtigt kan finde frem til den bedste tørshampoo for dig. Der er trods alt ikke noget værre end at spilde sine penge på en tørshampoo, der ikke opfrisker ens hår, men derimod nærmere får det til at se endnu mere fedtet ud end det var i forvejen. Herunder kan du se vores bud på 8 af de bedste tørshampooer, der har klaret sig bedst i test, som du med fordel kan overveje at investere i.

5 gode tips til tørshampoo

 1. Benyt kun tørshampoo på de dage, hvor du ikke vasker dit hår
 2. Find en tørshampoo, der hjælper specifikt med dit problem: mathed, fedtet hår e.l.
 3. Fordel tørshampooen i håret med fingerspidserne før du børster håret igennem
 4. Køb en velduftende tørshampoo, da dit hår gerne skal dufte godt
 5. Vær opmærksom på, at dyre tørshampooer ikke altid er de bedste

MOROCCANOIL Dry Shampoo Light – God tørshampoo i rejsestørrelse

Med en MOROCCANOIL Dry Shampoo Light får du en tørshampoo med en opbygning af risstivelse, der hurtigt går ind og renser din hovedbund og dit hår for bl.a. fedt og lugt, så dit hår forbliver flot mellem hårvaske.

Derfor skal du vælge MOROCCANOIL Dry Shampoo Light

Det kan være lidt bøvlet at have en stor flaske tørshampoo med i tasken, men så er det heldigt, at du både kan få denne MOROCCANOIL Dry Shampoo Light i en lille rejsestørrelse af 65 ml og en større variant på 200 ml. På den måde kan du nemt opbevare den originale derhjemme og have rejsestørrelsen med i tasken, når du forlader huset. På den måde har du altid flot har lige ved hånden.

MOROCCANOIL Dry Shampoo Light indeholder risstivelse, der bl.a. sørger for at absorbere dit hårs overskydende fedt, lugt og eventuelle produktrester, så dit hår kan fremstå rent og fint igen. På den måde kan du udmærket udskyde hårvasken et par dage. Denne tørshampoo er bedst til lyst hår.

Det vi liker:
 • Indeholder UV-beskyttelse, så håret er beskyttet mod solens stråler
 • Kan fås i både rejsestørrelse og normal størrelses beholder
 • Absorberer overskydende fedt, lugt og produktrester for et renere hår

Batiste Dry Shampoo Original – En billig tørshampoo i mange varianter

Batiste Dry Shampoo Original er kun én ud af mange gode tørshampooer fra Batiste mærket. Du kan derfor med fordel overveje en Batiste tørshampoo, da de giver nyt liv til både fedtet, kedeligt og / eller livløst hår.

Derfor skal du vælge Batiste Dry Shampoo Original

Hvis du gerne vil være sikker på at få en god tørshampoo med hjem, der virker til alle hårtyper og ‘problemer’, uanset om det er tørt, kedeligt eller livløst hår? Så skal du investere i denne tørshampoo fra Batiste. Med en Batiste Dry Shampoo Original kan ingen gå galt i byen, da den passer til alle og tager hånd om samtlige problemer, så dit hår får en god pleje og ser sundt og rent ud i hverdagen. Hvis du gerne vil have en mere specifik tørshampoo, så har du altid mulighed for at se på Batiste brede udvalg af tørshampooer – f.eks. har de også nogle specifikt til forskellige hårfarver eller med forskellige dufte.

Det vi liker:
 • Påføres nemt i tørt hår og giver nyt liv uanset om håret er tørt, kedeligt, livløst e.l.
 • Kan købes i både normal- og rejsestørrelse (50 eller 200 ml)
 • Mulighed for at købe lige netop dette mærket i mange forskellige varianter og dufte

Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo – En prisvindende tørshampoo

Med en Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo får du en fabelagtig tørshampoo, der øjeblikkeligt absorberer overskydende olie, sved og lugt fra dit hår, så du kan springe hårvasken over et par dage yderligere.

Derfor skal du vælge Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo

Det er ikke alle tørshampooer, der er lige gode til at få håret til at se friskt og rent ud mellem hårvaske. Du kan dog stole på, at en Living Proof Perfect Hair Day Dry Shampoo vil få dit hår til at se strålende ud hele dagen. Tørshampooen absorberer nemlig al overskydende olie, sved og lugt fra dit hår og din hovedbund, så dit hår altid ser velplejet ud. Derudover neutraliserer tørshampooen også uønsket lugt og så sørger det hurtigtabsorberende pulver for, at dit hår heller ikke kommer til at se fedtet ud. Produktet kan benyttes af alle hårtyper og hårfarver, samt i farvet hår, da det ikke efter nogle synline produktrester. Og så er produktet helt fri for parabener.

Maria Nila Dry Shampoo – Den bedste tørshampoo uden parabener

Maria Nila Dry Shampoo er en god pudderspray, der hjælper med at genopfriske dit hår mellem hårvaske. Produktet fjerner overskydende fedt fra hovedbunden og håret, så dit hår ikke kommer til at se fedtet eller uplejet ud.

Derfor skal du vælge Maria Nila Dry Shampoo

Hvis dit største problem ved at skulle springe en hårvask over er, at dit hår hurtigt kommer til at se fedtet ud, så skal du overveje at investere i en Maria Nila Dry Shampoo. Denne pudderspray er nemlig rigtig god at bruge mellem hårvaskene, da produktet hjælper med at fjerne overskydende fedt og talg fra både dit hår og din hovedbund. En anden fordel ved at vælge Maria Nila Dry Shampoo er, at produktet er fuldstændig fri for sulfater, frie radikaler og parabener, samt kommer i en 100% CO2 kompenseret emballage. Derudover beskytter tørshampooen dit hår mod UV-stråler og kan være med til at reducere farvetab, hvis du har farvet hår. Du kan købe din Maria Nila Dry Shampoo som både 100 eller 250 ml.

Det vi liker:
 • Fjerner overskydende fedt og talg fra håret – og kan benyttes af alle hårtyper
 • Vegan-venlig, samt parabene- og sulfat fri
 • Miljøvenlig, da produktet kommer i en 100% CO2 kompenseret emballage

Kevin Murphy Fresh Hair – En næringsrig tørshampoo

En Kevin Murphy Fresh Hair tørshampoo hjælper med at genopfriske håret, da produktet bl.a. indeholder silica, der tilfører håret næring. Samtidig sørger produktets antioxidanter for, at dit hår bliver beskyttet i hverdagen.

Derfor skal du vælge Kevin Murphy Fresh Hair

Hvis dit hår godt kunne trænge til lidt ekstra næring mellem hårvaskene, så kan en Kevin Murphy Fresh Hair tørshampoo være din redning. Produktet indeholder nemlig både den naturlige ingrediens silica og antioxidanter, der er med til at tilføre næring til håret samtidig med, at det bliver beskyttet. Tørshampooen modvirker desuden et fedtet look ved at absorbere overskydende olier fra hovedbunden, så dit hår i stedet ser både rent, fyldigt og let ud på samme tid. Som en ekstra bonus er dette produkt fri for parabener og emballagen er produceret af 100% genbrugsplast.

Det vi liker:
 • Indeholder silica og antioxidanter for optimal næring, beskyttelse og pleje
 • Emballagen er produceret af genbrugsplast og produktet er fri for parabener
 • Teksturgivende tørshampoo, der efterlader håret fyldigt og rent

Milk_shake Lifestyling Dry Shampoo – Velduftende tørshampoo til alle hårtyper

Med en Milk_shake Lifestyling Dry Shampoo kan du være sikker på, at dit hår føles både friskt og let, samt er nemt at style efter brug. Produktet kan benyttes af alle hårtyper, da det ikke efterlader nogle former for rester i håret.

Derfor skal du vælge Milk_shake Lifestyling Dry Shampoo

En af de helt store fordele ved at vælge en Milk_shake Lifestyling Dry Shampoo er, at produktet ikke kun hjælper med at give dit hår et friskt og rent look, men også hjælper med at give det volumen og glans. På den måde føles det ikke som om, at håret stadig er slidt og har brug for en vask på trods af brugen af en tørshampoo. Derudover giver produktet dit hår en fantastisk duft, som havde du lige været i en lækkert bad med velduftende sæber. Og så kan lige netop dette produkt benyttes af samtlige hårtyper og hårfarver, da du ikke risikerer, at der pludselig er rester fra tørshampooen i dit hår, som kan vise sig tydelige i mørkere hår.

Det vi liker:
 • Giver både volume og shine, så håret ser friskere ud
 • Kan benyttes af alle hårtyper og hårfarver, da det ikke efterlader rester i håret

L’Oreal Tecni Art Morning After Dust – Den bedste tørshampoo til styling

L’Oreal Tecni Art Morning After Dust er en velduftende tørshampoo, der ikke indeholder alkohol. Produktet gør det let for dig at style dit hår efterfølgende uden frygten for at dit hår virker mat eller fedtet.

Derfor skal du vælge L’Oreal Tecni Art Morning After Dust

Hvis du har brug for en tørshampoo, der sikrer optimale muligheder for at style håret efter brug, så er denne L’Oreal Tecni Art Morning After Dust lige noget for dig. Produktet er nemlig specielt produceret til ikke at mattere håret samtidig med, at det giver håret tekstur og en flot finish. Du kan derfor udmærket sætte dit hår lige som du lyster efter brug af tørshampooen – og endda uden at bekymre dig om, at håret bliver eller føles fedtet. Produktet sørger nemlig for at absorbere overskydende sebum for hovedbunden, hvilket kan være én af årsagerne til fedtet hår.

Det vi liker:
 • Sikrer optimal mulighed for styling i håret og giver håret tekstur
 • Velduftende tørshampoo, der ikke indeholder alkohol

TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo – God valuta for pengene

En TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo sørger både for at fjerne overskydende olie fra dit hår og din hovedbund samtidig med, at produktet giver fylde og volume til dit hår. På den måde kan du nemt springe en hårvask over uden bekymringer.

Derfor skal du vælge TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo

Hvis du har desperat brug for en god tørshampoo for at kunne springe en hårvask over, så skal du se nærmere på denne TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo. Først og fremmest får du en større flaske end med andre tørshampooer, hvilket giver dig mere valuta for pengene. En TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo er således hele 238 ml forfriskende tørshampoo til dit hår, som efterlader dit hår med både fylde og volume, så dit hår ikke virker kedeligt eller mat. Tørshampooens fine pulver sørger for at absorbere al overskydende olie fra både dit hår og din hovedbund, så dit hår ikke bliver tynget ned af dette. Det sikrer dig et mere friskt look og nyt liv til dit hår mellem hårvaske. TIGI Bed Head Oh Bee Hive Matte Dry Shampoo kan udmærket benytte af alle hårtyper.

Det vi liker:
 • En større flaske end hos andre forhandlere – mere tørshampoo for pengene
 • Absorberer overskydende olie og giver håret fylde og volume

Hvad er tørshampoo?

Tørshampooer kommer normalt som enten en spray eller en pudderspray, der nemt kan påføres i håret. Tørshampooen går ind og absorberer overskydende olie, sved, lugt, fedt o.l. i dit hår og i din hovedbund, så dit hår ikke virker lige så mat og fedtet. Det er oplagt at benytte tørshampoo mellem hårvaske, da håret godt kan komme til at se lidt slidt ud i disse dage. Nogle tørshampooer går endda ind og giver håret pleje og næring – eller beskytter håret, så det ikke bliver lige så beskadiget i løbet af dagen.

Spring hårvasken over med tørshampoo

Det er ikke sundt for håret at blive vasket hver eneste dag. Faktisk skal man helst holde sig til at vaske sit hår to gange om ugen, men hvordan skal man dog kunne udskyde hårvasken, hvis ens hår konsekvent virker fedtet? Jo, det er her tørshampooen kommer ind. Tørshampoo er nemlig det ultimativt bedste produkt til at springe en hårvask eller to over, da det absorberer overskydende sebum og snavs i hovedbunden, så dit hår ikke ser lige så fedtet og slidt ud. Du kan altså med fordel benytte dig af tørshampoo som en metode til at udskyde hårvasken til hver tredje dag.

Husk at tørshampoo ikke er en erstatning for hårvask

Selvom man udmærket kan benytte tørshampoo mellem hårvaske, så er det ikke en erstatning for en hårvask. Du skal derfor stadig huske at vaske dit hår med jævne mellem (ca. to gange om ugen), da normal shampoo renser bedre i dybden og plejer mere end en tørshampoo. Du skal altså både benytte dig af shampoo og tørshampoo for at give dit hår de bedste betingelser.

Sådan bruger du din tørshampoo rigtig

Du skal normalt spraye din tørshampoo i håret på en afstand af ca. 20-25 cm, da du ikke skal spray direkte ind i håret. Du kan med fordel inddele håret i flere sektioner, hvis du har langt hår for at være sikker på, at du rammer alt håret – eller kun benytte tørshampoo dér, hvor du har fedtet hår.

Når tørshampoo har siddet i et minut eller to (det kommer lidt an på mærket, hvor længe produktet skal sidde i håret), så skal du gerne massere det ind i din hovedbund med fingerspidserne for den bedste virkning. Herefter kan du nemt børste håret og style det, som du lyster.

Tørshampoo i tørt eller vådt hår?

De fleste tørshampooer skal benyttes i tørt hår, deraf navnet tørshampoo, men der er enkelte varianter, der udmærket kan benyttes i vådt eller fugtigt hår. Nogle nyere tørshampooer skal faktisk puttes i håret og derefter skylles ud, men det er klart de færreste. Du kan med fordel læse lidt om anvendelsen af produktet før du bestiller det hjem, så det passer til dine behov. Det er trods alt ikke alle, der har tid til at vaske håret efter brug af tørshampoo – det er jo netop dét man forsøger at undgå ved at benytte en tørshampoo.

Undgå fedtet hår

Tørshampoo er et optimalt redskab til at slippe af med fedtet hår af to primære grunde. Først og fremmest lader tørshampoo dig springe en eller flere hårvaske over, og da for ofte hårvask er en af grundene til, at man får fedtet hår, så er det en god fordel at kunne bruge tørshampoo frem for at vaske håret. Derudover absorberer de fleste tørshampooer overskydende olie, snavs og sebum for hovedbunden – og det er netop disse elementer, der er med til at give håret det fedtede look.

Nem at have med

Det er nemt at have en tørshampoo med i tasken og nu om dage bliver flere og flere mærker både produceret i store varianter og i små rejsestørrelser. Du kan derfor med fordel have en tørshampoo med i tasken, så du altid kan opfriske dit hår, hvis det har brug for det. Og hvorfor ikke have en tørshampoo med på ferie? På den måde kan du nemt beskytte håret og undgå fedtet hår på trods af flere timer i solen og dyp i poolen.

Derudover kan du nemt style håret efter at have benyttet tørshampoo og flere mærker giver da også både volumen og fylde til håret, så det ser friskt, rent og fyldigt ud.