Varmebeskyttelse til håret

1
Hair Strengthening & Protection Hair Oil

Hairlust er et dansk brand, der specialiserer sig i hårpleje og hårvækst. Deres mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at få længere, tykkere og sundere hår. Denne varmebeskyttende hårolie fra Hairlust giver varmebeskyttelse og næring til alle hårtyper. Derfor skal du vælge Hair Strengthening & Protection Hair Oil Denne varmebeskyttende olie til håret er fantastisk både til at beskytte og nærer dit hår. Olien trænger effektivt ind i håret, hvor den både…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 Billigste prisForhandler 
Hair Strengthening & Protection Hair Oil
Uniq One All In One Hair Treatment 59 kr. Bilka.dk
ghd Styling Heat Protect Spray 159 kr. Hair by Stender
Redken Styling Heat Styling Iron Shape 11 131,85 kr. Beauty Flash
Olaplex NO.7 Bonding Oil 159 kr. Beautycos.dk
MOROCCANOIL® Perfect Defense Protect Spray 217 kr. Parfume-Klik.dk
Maria Nila Cream Heat Spray 149,25 kr. Brandshop
HH Simonsen Styling Oil 194,22 kr. Nicehair.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Hvis du dagligt eller ugentligt benytter varme styling-apparater som krøllejern, glattejern, føntørrer eller noget helt tredje, så er det vigtigt, at du investerer i en form for varmebeskyttelse til dit hår. Der findes flere forskellige former for varmebeskyttelse til håret, samt forskellige brands og egenskaber. Det kan være svært at navigere i de mange produkter der kan fås til varmebeskyttelse til håret, når du har så mange valgmuligheder. I denne artikel har vi testet otte forskellige produkter til varmebeskyttelse til håret, for at du kan tage det bedste valg for dig.

Hair Strengthening & Protection Hair Oil – Bedste varmebeskyttelse til håret

Hairlust er et dansk brand, der specialiserer sig i hårpleje og hårvækst. Deres mission er at hjælpe både kvinder og mænd med at få længere, tykkere og sundere hår. Denne varmebeskyttende hårolie fra Hairlust giver varmebeskyttelse og næring til alle hårtyper.

Derfor skal du vælge Hair Strengthening & Protection Hair Oil

Denne varmebeskyttende olie til håret er fantastisk både til at beskytte og nærer dit hår. Olien trænger effektivt ind i håret, hvor den både går ind og forbedrer hårets sundhed og fugtbalance. Og samtidig efterlader den håret glansfuldt og beskyttet mod den skade brugen af føntørrer, glattejern og krøllejern medfører.

Denne hårolie er certificeret vegansk, og den indeholder dermed ingen animalske ingredienser. Tilgengæld indeholder den nogle af de bedste økologiske ingredienser for dit hår. Formularen består blandt andet af nærende økologisk kokosolie, arganolie og abrikoskerneolie. Disse olie indeholder gode vitaminer og fedtsyrer der tilfører næring til tørt og kruset hår.

Hair lusts varmebeskyttende hårolie er naturlig med en mild formel uden nogen parabener, sulfater eller ftalater. Den kan bruges af personer med aller hårtyper og kan også anvendes af perosner med farvebehandlet hår. Derudover er dette produkt produceret i Danmark. Og som en ekstra bonus, sørger den hårolie også for at beskytte dit hår mod solens skadelige UV-stråler.

Hårolien kan anvendes i både tørt og vådt hår. Du kan både bruge den lige efter badet eller til at tæmme tæmme tørre eller krusede lokker i løbet af dagen eller inden styling. Brug pipetten til at påføre den ønskede mængde af hårolie i hånden og varm så olien op mellem dine håndflader. Det er op til dig om du vil fordele olien i spidserne eller i hele håret. Tilpas mængden af olie i forhold til din hårtype og hårlængde. Herefter redder du nænsomt dit hår igennem. 

Hårolien kan anvendes efter behov. Du kan med fordele vælge at benytte den efter hårvask, da den gør håret mindre kruset og dermed lettere at rede ud og style efterfølgende. På den måde kan du også undgå at dit hår bliver kruset  i løbet af dagen.

Det vi liker:
 • Beskyttende og styrkende
 • Velegnet til tørt og kruset hår
 • Certificeret vegansk og rig på økologiske ingredienser

Uniq One All In One Hair Treatment – Bedste varmebeskyttelse til prisen

Revlon er et amerikansk-multinationalt brand, der specialiserer sig i både kosmetik, hudpleje, duft og hårpleje. De har flere under brands blandt andet det velkendte makeup mærke Elizabeth Arden. Denne varmebeskyttende spray har en lang række af egenskaber til fordel for dit hår.

Derfor skal du vælge Uniq One All In One Hair Treatment

Leder du efter et varmebeskyttende produkt, hvor du ikke bare for et egenskab men i stedet flere egenskaber samlet i et effektivt produkt? Så er denne spray muligvis det perfekte valg af varmebeskyttelse for dig. Med Uniq One All In One Hair Treatment for du flere fantastiske egenskaber. Produktet er på spray og behøver derfor ikke at skylles ud. Du kan derfor let få varmebeskyttelse og andre fordele for håret, selv når du er på farten.

Denne varmebeskyttende spray sørger for at beskytte og reparere dit hår, når det er bliver tørt eller kurset af at bruge varme. Dine spidser der ofte tager mest skade af varmen, vil også blive reparerede. Samtidig beskyttes hårets farve mod at falme, hvis dit hår er farvet. Udover dette beskyttes dit hår også imod de kræftfremkaldende stråler fra solen. Denne varmebeskyttende spray beskytter håret mod de skadelige UV-stråler med et UVA og UVB filter. Derved kan du trygt bruge tid i solen, hvor din hovedbund og hår ellers kan tage skade.

Endnu et bonus ved dette produkt er at du samtidig med varmebeskytte også opnår et glansfuldt hår uden nogen krus. Med blødt og glansfuldt hår, bliver dine lokker smukkere og lettere at børste og style. Denne varmebeskyttende spray sørger også for at give dit hår en skøn volumen og nyt liv håret til en lav pris.

Denne spray anbefales at bruges i fugtigt hår. Den skal ikke skylles ud, så du kan let anvende den, når det passer dig. Derefter kan du style dit hår, på den måde du ønsker.

Det vi liker:
 • Reparerer tørt og skadet hår samt spidser
 • Blødgøre håret
 • Lav pris

ghd Styling Heat Protect Spray -bedste varmebeskyttelse for glattere look

Ghd er et engelsk brand der specialiserer sig i styling af håret. Deres produkter er af høj kvalitet og de er international markedsleder på markedet for glattejern. Denne varmebeskyttende spray fra ghd lever op til brandets høje standard for kvaliteten. Du får med denne spray både varmebeskyttelse og styrkede hårstrå.

Derfor skal du vælge ghd Styling Heat Protect Spray

Er glattejernet en stable for dig, når du skal style håret? Så er det måske lige præcis denne form for varmebeskyttelse, som du skal investere i. Denne varmebeskyttende spray er af høj kvalitet og særligt god til dig der ofte benytter glattejern eller føntørrer. Sprayen sørger udover varmebeskyttelse også for, at dit hår får er flot og glattere look.  

Med denne spray behøver du ikke at bekymre dig over om dit hår tager skade, når du styler det glattejern eller føntørrer. Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten i denne spray, så du kan trygt style dit hår med varme. Varmebeskyttelsen er op til 230 grader. Sprayen består af en let formel, som gør at indholdet ikke klistrer sig fast i håret, som ofte er tilfældet ved brug af varmebeskyttende spray. Sprayen tilfører derudover fugt til håret og gør det dejligt blødt. Og som en stor bonus styrkes dine hårstrå ved brug af denne heat protection spray.

Hvis du ønsker at bruge heat protection, inden du føntørrer håret, skal du benytte sprayen i håndklædetørt hår inden føntørringen. Hvis du ønsker at bruge heat protection inden du glatter håret, skal produktet sprayes i tørt hår.

Det vi liker:
 • Giver håret et glattere look
 • Baseret på lægtvægtsformel
 • Styrker hårstråene

Redken Styling Heat Styling Iron Shape 11-Bedste varmebeskyttelse til hold

Redken er et amerikansk hårpleje mærke der ejes af L’Oreal. Deres produkter er innovative og skabt baseret på forskning og udvikling inde for hårpleje. Denne varmebeskyttende spray fra Redken giver håret god hold og effektiv beskyttelse.

Derfor skal du vælge Redken Styling Heat Styling Iron Shape 11

Denne varmebeskyttende er et godt valg for dig som ønsker hold til håret, når du påfører varmebeskyttelse. Redkens varmebeskyttende hårspray er udviklet med en letvægts formular, hvilket giver håret medium hold, uden at det på nogen måde kommer til at føles stift, som ellers let kan forekomme ved brug af en varmebeskyttende spray. Og så kan den benyttes til alle hårtyper.

Redken Styling Heat Styling Iron Shape 11 går effektivt ind og beskytter håret mod skade fra varme fra alle varmeværktøjer. Denne spray indeholder det unikke Heat Guard Complex der sørger for at dit hår beskyttes mod varme på op til 230 grader. Med denne spray sikrer du dig en optimal varmebeskyttelse for håret, uanset om du skal krølle, glatte eller tørre det. Udover optimal varme beskyttelse og godt hold til håret, vil du også tilfører dit hår en fin glans.

Denne varmebeskyttende sprayes i håret inden brug af glattejern eller krøllejern. Den kan også benyttes i fugtigt hår inden føntørring. Herefter kan du forme og style dit hår lige som du ønsker det. Hvis du ønsker ekstra hold til frisuren, kan du afslutte med at spraye frisøren efter styling.

Det vi liker:
 • Varmebeskyttende op til 230 grader
 • Giver håret medium hold, uden at gør det sift
 • Kan bruges til alle hårtyper

Olaplex NO.7 Bonding Oil -Bedste varmebeskyttelse for sundt hår

Olaplex udvikler revolutionerende hårpleje for alle hårtyper og strukturer verden over. Deres produkter beskytter, styrker og forbedre udseendet af håret med effektive aktive ingredienser. Med Olaplex NO.7 Bonding oil kan du opnå effektiv varmebeskyttelse og sunde lokker.

Derfor skal du vælge Olaplex NO.7 Bonding Oil

Vil du gerne opnå både sundere, stærkere, blødere og mere glansfuldt hår ved hjælp af et enkelt genialt produkt? Så skal du have fingrene i denne banebrydende hårolie fra Oralplex. Denne styling olie giver øjeblikkeligt et dramatisk resultat i alle hårtyper og strukturer. Samtidig med at du opnår et smukt og sundt hår, vil dit hår beskyttes og repareres ved brugen af termiske styling-apparater. NO.7 giver varmebeskyttelse på op til 230 grader.

Oralplex fortsætter med at skabe banebrydende produkter inden for hårpleje. De benytter den patenteret binding multiplicerede kemi med den aktive ingrediens Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, som der er en del af formularen i alle Oralplex produkter. Som reultat af denne hårolie fra Oralplex, vil dit hår uanset hårtype få masser af glød og se sundt ud.

Denne hårolie sørger derudover for at eliminere frizz og statisk elektricitet. Håret vitalitets fornyes, og uanset hvilken hårtype du har, vil du opleve en bonus ved dette produkt. Olien giver blødgørelse og pleje, som alles hår vil kunne nyde godt af. Hvis du har farvet hår, vil denne olie gå ind og beskytte håret mod at falme samt forlænge farven. Hvis du har naturlige krøller, vil de blive mere fremhævede.

Derudover er hårolien alkoholfri, parabenfri, sulfatfri, phtalatfri og vegansk. Ved anvendelse skal du tage låget af og vende flasken på hovedet. Tap forsigtigt på flaskens bund. Påfør så en sparsom mængde i enten tørt eller vådt hår. Style derefter håret som ønsket.

Det vi liker:
 • Reparerende styling olie
 • Giver håret glans, blødhed og styrke
 • Giver glød og et sundt look

MOROCCANOIL® Perfect Defense Protect Spray

MOCOCCANOIL er et brand der specialiserer sig i hårpleje og hårstyling. De er dedikerede til at skabe banebrydende produktserier af højest mulige kvalitet. Alle deres produkter er tilsat det antioxidant-rige arganolie, som er kendetegn for brandet. Den varmebeskyttende spray fra MOROCCANOIL beskytter håret samtidig med at det plejes.

Derfor skal du vælge MOROCCANOIL® Perfect Defense Protect Spray

Denne varmebeskyttende spray er perfekt for dig der både ønsker optimal varmebeskyttelse og intens pleje til håret. Denne spray består af en nærende formel med både vitaminer og den velkendte arganolie der aktivt reparerer og styrker håret. Denne spray beskytter dit hår mod skade fra varme op til 230 celsius eller 450 fahrenheit, så du trygt kan style dit hår med termiske styling-apparater uden skadelige følger. 

Samtidig sørger sprayen for at tilfører fugt til dit hår, så det bliver blankt og sundt, uanset din hårtype eller hårstruktur. Du vil opnå det bedste resultat ved benytte hårsprayen som den første del af din styling rutine, inden du benytter andre produkter. Det er vigtigt at produktet omrystes grundigt inden brug. Spray med god afstand (cirka 30 cm) og fordel så indholdet i hele håret.

Det vi liker:
 • Beskytter håret imod skadelige varmepåvirkninger
 • Giver næring til håret med vitaminer og arganolie.
 • Dit hår forbliver blankt og sund ved brug af varme

Maria Nila Cream Heat Spray – Bedste varmebeskyttelse for dig der ønsker vegan venlig

Maria Nila er et 100 % vegansk producent af hårprodukter baseret i Sverige. Deres mission er at levere lækkert og legende hårpleje produkter, der skåner vores planet og dyrene. Med denne lækre varmebeskyttende spray creme får du vegansk varmebeskyttelse af høj kvalitet.

Derfor skal du vælge Maria Nila Cream Heat Spray

Søger du et lækkert varmebeskyttende produkt, der samtidig er vegansk? Så har vi fundet det perfekte valg af varmebeskyttelse for dig. Denne creme spray er vegan venlig og indeholder dermed ingen animalske ingredienser. På den måde skåner du ikke bare dit hår imod skade og sol, du skåner også dyrene samt planeten, når du vælger vegan venlig.

Denne creme spray beskytter håret mod varme og genopretter samtidig skadet hår. Indholdet modvirker spaltede spidser som ofte opstår ved styling med varme apparater. Samtidig tilføres håret en smuk glans. Formularen indeholder blandt andet Colour Guard Complex, der beskytter håret imod solen skadelige UV-stråler og frie radikaler i luften. 

Spray funktionen gør produktet let at fordele i håret. Den varmebeskyttende creme spray sprayes i håndklædetørt hår inden styling eller føntørring.

Det vi liker:
 • Vegan venlig
 • Genopbygger håret
 • modvirker spaltede spidser

HH Simonsen Styling Oil – Bedste varmebeskyttelse for pleje

HH Simonsen er stiftet af tre frisør venner der sammen startede firmaet med stor passion for deres fag. Deres fokus ligger på at skabe innovative og stilrene produkter med et bredt sortiment. Denne styling olie giver skadet hår vitaliteten tilbage, så dit hår igen kan føles sundt.

Derfor skal du vælge HH Simonsen Styling Oil

HH Simonsens styling olie er perfekt for dig der gerne vil forkæle dit hår med ekstra lækker pleje. Denne styling olie beskytter effektivt dit hår mod skade fra varme styling-apparater som glattejern og føntørrer. Samtidig tilføres dit hår en god mængde af næring fra både arganolie og jojobaolie. Disse olie modvirker kruset og tørt hår. Dit hår vil få mere modstandskraft og blive mere glansfuldt end før uanset hårtype.

Med denne styling olie kan du uanset hårtype opnå sundere og mere glansfuldt hår, samtidig med at du skåner håret for varme skade. Ved anvendelse af denne styling olie, fordeles et par dråber af olien i håndklædetørt hår. Derefter føntørrer du håret. Det kan anbefales at bruge et par dråber i håret efter styling, hvis du ønsker mere glans.

Det vi liker:
 • Fyldt med plejende ingredienser
 • Håret efterlades sundere og med glans
 • Velegnet til alle hårtyper

Guide til valg af varmebeskyttelse i denne varmebeskyttelse test

Vi har lavet en oversigt over ting, som du skal være opmærksom på, når du vælger en form for varmebeskyttelse til håret.

 • Ingredienser:
  Når du skal vælge den bedste for varmebeskyttelse til dit hår, er det vigtigt, at du er opmærksom på produktets ingredienser. Kvaliteten af ingredienserne i heat protection produkter kan variere meget. Men hvis du gerne vil opnå optimal beskyttelse samt pleje, kan du med fordel gå efter produkter der er rige på naturlige ingredienser. Nedenfor kan du læse om forskellige naturlige ingredienser der er særligt gode for dit hår.Abrikoskerneolie: Abrikoskerneolie er rig på en lange række af essentielle vitaminer og fedtsyrer for håret. Olien indeholder blandt andet A-vitmainer, C-vitaminer og E-viaminer. En heat protection spray eller en anden form for varmebeskyttelse til der indeholder abrikoskerneolie vil være være fyldt med kraftige antioxidanter, hvilket holder håret fri for radikaler og beskytter håret mod stressfaktorer.Arganoliei: Denne olie er propfyldt med gode vitaminer og fedtsyrer. Det er særligt E-vitamin, som argan olie er rig på. E-vitaminer beskytter naturligt håret på samme måde som oliens mange omega-6-fedtsyre.Kokosolie: Kokosolie tilfører dit hår nogle gode næringsstoffer. Olien er rig på vitaminer og forskellige fedtsyrer der genopretter skadet hår, og giver det nyt liv. Næringen vil på samme tid styrke dit hår, og sørge for at det bliver sundere.Olivenolie: Olivenolie fungerer som et naturligt fugtgivende ingrediens der renser hovedbunden. Olivenolien er derfor et oplagt ingredient i et hvert heat protection produkt.
 • Plejende varmebeskyttelse:
  Ikke alle varmebeskyttende produkter har til formål at pleje håret. Nogle heat protection produkter er udviklet udelukkende til at beskytte håret mod skade fra varme styling-apparater. Dog ses der mange heat protection produkter der både har til formål at beskytte og pleje dit hår. Plejende varmebeskyttelse er produkter, hvor dit hår tilføres næring som styrker, blødgører og giver glans til håret. Når håret plejes samtidig med at det beskyttes mod varme, opnår håret dets optimale sundhed og skønhed. Og som endnu en bonus ved plejende varmebeskyttelse, vil resultatet af kontinuerligt brug af produktet være sunde lokker der forbliver sunde over lang tid.
 • Vegansk varmebeskyttelse:  Hvis du ønsker vegan venlig varmebeskyttelse, skal du være opmærksom på de labels der fortæller om produktet er “vegansk” eller “ikke testet på dyr”. Ofte kan det snyde, hvis der er en lang liste af naturlige ingredienser. Men naturlige ingredienser er ikke altid veganske. Men du kan finde en lang række af veganske produkter til varmebeskyttelse af håret som er af god kvalitet og med masser af næring. På den måde kan du skåne dyrene og planeten samtidig med, at du skåner dit hår. Vores bedst i test varmebeskyttelse til håret; Hair Strengthening & Protection Hair Oil er vegan venlig og et sikkert valg af god varmebeskyttelse, uanset om du er veganer eller ej.
 • Pris: Prisen på god varme beskyttelse til håret kan variere fra produkt til produkt. Oftest vil du opleve, at de produkter med flest naturlige ingredienser og næring er dyrere, end produkter uden aktive nærende ingredienser. Sulfatfri, parabenefri samt phthalatfri vil også ofte være en del dyre. Produkter med ingredienser af høj kvalitet giver bedre resultater, men du skal være villig til at betale ekstra for dem. Et billig heat protection produkt kan også være et godt valg for dig, hvis naturlige ingredienser ikke er det vigtigste for dig eller hvis budgettet er mindre. Et heat protection produkt til budget pris, vil altid være bedre end at style håret med varme uden nogen beskyttelse.

Forskellige typer af varmebeskyttelse

 • Varmebeskyttelse spray: Heat protection spray er den mest velkendte form for varmebeskyttelse til håret. Den genopretter hårets fugtbalance, giver håret mere glans og sørger for at dit hår beskyttes optimalt imod varme. En heat protection spray er god for dig som gerne vil bruge varmebeskyttelse til håret, selv når du er på farten og ikke har god tid til din styling. Du kan få et bredt udvalg af heat protection sprays, hvor mange efterlader dit hår med lækker pleje og næring, så dit hår kan forblive glansfuldt helt ud til spidserne. Et bonus ved at vælge en heat protection spray er, at dit hår bliver lettere at style og det får mere volumen.
 • Varmebeskyttelse hårolie: Med en varmebeskyttende styling olie tilfører du håret ny fugt og næring der trænger helt ind i hårrødderne. Hårolie indeholder naturlige olier der nærer dit hår. Olien sørger for at modvirke frizz, krus og tørt hår. Dit hår vil få masser af næring, som styrker håret, så det bliver mere modstandsdygtigt. Håret vil øjeblikkeligt fremstå sundere og mere glansfuldt. Styling olie kan give dit hår mere glans både inden og efter styling.
 • Varmebeskyttelse hårcreme: Varmebeskyttende creme kan både fåes på spray eller på tube. Cremen kan på samme måde som spray og olie beskytte håret mod høj varme ved styling. Cremen har en let konsistens der gør det let at fordele i håret. Derudover behøver cremen ikke at skylles ud, da den trænger ind i håret, hvor den plejer og styrker håret med næring.

Hvorfor er varmebeskyttelse til håret vigtigt?

Varme styling-apparater som glattejern og krøllejern er perfekte til at style og forme dit hår, på den måde som du ønsker. Men ligesom de fleste andre ting har brug af varme styling-apparater en bagside. Varme kan forårsage meget skade på håret, hvis du bruger varme styling-apparater dagligt eller flere gange ugentligt.

Når du bruger varme direkte på dit hår, vil hårets naturlige fugtbalance forringes. Dette gør at håret vil blive kruset og tørt ved kontinuerligt brug uden varmebeskyttelse til håret som for eksempel en heat protection spray. Så hvis du vil undgå kurset og tørt hår, er det vigtigt, at du får investeret i et godt heat protection produkt.

Eksponering af sollys kan også skade håret, på samme måde som solens stråler kan gå ind og skade din hud. UV-stråler gør at håret på samme måde som ved varme fra styling-apparater bliver tørt og slidt. Men du kan sagtens modvirke solens skade med varmebeskyttende produkter der indeholder UV-filtre.

Nedenfor kan du læse om de vigtigste fordele ved at benytte varmebeskyttelse til håret.

 • Fugtgivende:Varme styling-apparater mindsker hårets naturlige mængde af fugt. Men når du bruger varmebeskyttelse til håret, tilfører du håret ny fugt. Det gør at dit hår bliver silkeblødt, selv når du styler din frisurer ved brug af varme.
 • Reducerer risiko for fugttab:Når du bruger varmebeskyttelse, forhindrer du at håret mister sin fugtighed og at hårets naturlige fugtbalance genoprettes. Dette er vigtigt, når det kommer til at holde håret sundt.
 •  Frizz-control: Når du beskytter dit hår mod varme, bliver der skabt en lille barriere om håret, som forebygger at håret kruser. På den måde er der endnu en gevinst ved at beskytte dit hår.
 • Håret for et glat kuttigellag: Håret kuttigellag er det yderste lag på hårets hårstrå, og dette lag beskytter det inderste lag på hårstråene. Dette lag kan let blive beskadiget ved en høj temperatur, men dette kan modvirkes med varmebeskyttelse. Varmebeskyttelse sørger for at holde dine hårstrå glatte og sunde.

FAQ

Nedenfor giver vi dig svar på ofte stillede spørgsmål om varmebeskyttelse til håret.

Hvad er den bedste varmebeskyttelse til håret?

På baggrund af vores undersøgelse af otte forskellige produkter, udvalgte vi Hairlust Hair Strengthening & Protection Hair Oil. Dog er det slet ikke sikkert, at det er det bedste produkt for dig. Læs hele artiklen, for at finde den bedste varmebeskyttelse for dit hår.

Skal jeg vælge varmebeskyttelse til håret der er fri for parabener, sulfater og phthalater?

Det kan anbefales at undgå disse ingredienser i din varmebeskyttelse, da disse ingredienser vil skade dit hår ved kontinuerligt brug.

Skal jeg vælge et vegansk heat protection produkt?

Hvis du gerne vil skåne planeten og dyrene, vil et vegansk produkt være oplagt for dig. Det at produktet er vegansk, betyder det dog ikke nødvendigvis, at det vil være mere naturligt eller godt for dit hår.