Bedste vippebukker 2022 – Få et flot vippebuk med disse 3 mekaniske vippebukkere

Af Mari BAdge
Mari

Mari er også en af skribenterne hos Skoenhedsguiden.dk. Som barn og teenager døjede hun meget med allergier og hudeksem, og skulle altid passe på med, hvad hun smurte på kroppen,...

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Er du på jagt efter lidt ekstra pizzazz til dine øjenvipper eller skal du bare have erstattet den gamle vippebukker? Læs med her, hvor vi guider dig til en flot omgang buede vipper! 

Vippebukkere er der skam nok af, og ja – de ligner alle sammen hinanden. Vi har i denne mini-artikel nøje udvalgt 3 gode af slagsen, så du på overskuelig vis kan finde den bedste vippebukker til skønhedsrutinen! Vi fortæller dig desuden, hvordan du bukker dine vipper korrekt, og hvorfor du skal undgå en vippebukker i plastik. Som prikken over i’et får du et lille tip til, hvordan du kan give dine vipper lækker pleje i hverdagen.

Shiseido Makeup Eyelash Curler

Bedste øjenvippebukker

Fordele
 • pros-icon.svg Får nemt fat og bukker dine vipper fra inderste til yderste øjenkrog
 • pros-icon.svg Vippebukkeren er udstyret med udskiftelige puder i silikone – bukker blidt så du ikke ødelægger dine vipper
 • pros-icon.svg God til alle øjenformer
 • pros-icon.svg Bukker effektivt selv de korteste øjenvipper
 • pros-icon.svg Har et nemt og behageligt greb

Detaljeret gennemgang

En absolut bestseller og alle typer af øjenvippers garanti for et naturligt og nænsomt buk – Shiseido har lavet den eneste vippebukker du behøver at eje!

Derfor skal du vælge Shiseido Makeup Eyelash Curler

Få bukket dine vipper flot og sikkert med dette lille mirakel fra japanske Shiseido. Denne vippebukker vil give dig livlige øjne med imponerende resultater og komplementere din mascara med et enestående look. Dette er en virkeligt god vippebukker, der er formet så den ikke niver i huden og som med sine silikonepuder, hverken knækker eller river dine vipper ud. Shiseido har med dette produkt begået en fantastisk vippebukker, der er alle pengene værd. 

NYX Eyelash Curler

Bedste billige vippebukker

Fordele
 • pros-icon.svg Denne øjenvippebukker er PETA Cruelty-free certificeret
 • pros-icon.svg Giver en flot bue på lange vipper
 • pros-icon.svg God til meget runde øjenformer
 • pros-icon.svg Budgetvenlig vippebukker

Detaljeret gennemgang

Leder du efter en god standard vippebukker, og vil du samtidigt gerne spare lidt penge, så er denne model fra NYX lige noget for dig! 

Derfor skal du vælge NYX Eyelash Curler

NYX giver dig her en vippebukker, der løfter dine øjenvipper fint og flot, og som sørger for at de holder faconen super godt. Her får du en ganske udmærket vippebukker, der får samling på dine vipper og som giver dem et lækkert naturligt buk. Vippebukkeren er lavet i metal og har desuden en god bredde, så du kan få alle vipperne med når du bukker. 

MAC Full Lash Curler

Bedste til prisen

Fordele
 • pros-icon.svg Giver en super flot buet effekt med blot et let klem
 • pros-icon.svg God at holde ved – perfekt afmålt til de fleste fingre
 • pros-icon.svg Nem at bruge

Detaljeret gennemgang

Opgradér din skønhedsrutine og få flotte vipper på blot et par sekunder med denne fikse vippebukker fra MAC Cosmetics. 

Derfor skal du vælge MAC Full Lash Curler

Få dramatik og bambiøjne med denne stilede vippebukker fra et af markedets førende skønhedsbrands. MAC kan deres kram, og med denne vippebukker får du virkelig sat karakter på vipperne. Hvad enten du er ny i vippebukker-universet, eller er på udkig efter en god vippebukker til en fornuftig pris, så er dette MAC-design idéelt til dig og dine øjenvipper!

Guide

Sådan vælger du den bedste vippebukker

En vippebukker er ikke bare en vippebukker. Vil du have effekt og kvalitet uden at skade vipperne, bør du først og fremmest vælge en i metal, som har udskiftelige puder. Der findes også forskellige modeller i plastik, men dem fraråder vi dig at bruge, da de ofte vil være for svage til at kunne give et tilfredsstillende resultat. Dertil kommer, at sandsynligheden for at knække vipperne vil være større, når du bruger en vippebukker i plastik.

Snakker vi om pris, skal du regne med at denne ofte vil være afspejlet i kvaliteten; jo dyrere en vippebukker, jo bedre designet og mere effektiv (og nænsom) vil den typisk være, ligesom den sandsynligvis også vil være nemmere at anvende.

Sådan bruger du din vippebukker

Vippebukkere er fantastiske, men de slider desværre også på øjenvipperne ved hyppigt brug. Sørger du for at bruge din vippebukker korrekt, kan du dog sagtens undgå at knække- eller skade dine vipper. Vi giver dig her 5 gode tips til, hvordan du bedst undgår at slide vipperne når du bukker dem:

 • Vær altid forsigtig når du klemmer med din vippebukker – jo tættere du er på vipperoden, jo lettere bør dit klem være
 • Hold et par fingre på dit bryn (med modsatte hånd) når du skal bukke dine vipper, så får du bedre fokus og kontrol
 • Undgå at bukke/klemme helt nede ved vippekantens rod
 • Brug altid din vippebukker FØR du påfører mascara
 • Pas på ikke at trække din øjenvippebukker væk fra øjet når du klemmer om vipperne, da du kan nemt komme til at rive vipperne ud

Opvarm din vippebukker

Har du tykke og måske endda lidt stride øjenvipper, er det en super idé at opvarme  vippebukkeren inden du bruger den. Blæs varm luft på vippebukkeren med en føntørrer, men pas samtidigt på ikke at varme den for meget; mærk efter med fingerspidserne inden du bukker vipperne.

Buk dine vipper i trin

Et andet fif er at bukke vipperne i flere stadier. Start med et let og forsigtigt klem tæt ved vipperoden og hold i omkring 10 sekunder. Fortsæt derefter længere fremme på vipperne indtil de buer som ønsket.

Alternativ til klassiske vippebukkere (mekaniske vippebukkere)

Et godt alternativ til vippebukkerens buede egenskaber, er et såkaldt lash lift. Et lash lift er et permanent vippebuk som de fleste kosmetologer efterhånden tilbyder. Det er en genial måde at få bukket vipperne på, og resultatet holder gerne i helt op til 6 uger ad gangen.

Husk at pleje dine øjenvipper

Gør noget godt for dine øjenvipper og plej dem med castorolie (også kaldet ricinusolie) eller et vippeserum. Et vippeserum er typisk formuleret til at få øjenvipperne til at gro sig længere, samtidigt med at det har plejende og styrkende egenskaber.

Castorolie vil derimod ikke få dine vipper til at gro sig længere, men det vil styrke dem og kan dermed være med til at forlænge deres vækstcyklus. Castorolie er i det hele taget en super måde at give vipperne en 100% naturlig og nærende pleje på.

FAQ

Hvilken øjenvippebukker er bedst i test?

Shiseido Eyelash Curler er den bedste vippebukker i denne test! Det er en veldesignet øjenvippebukker, der blidt men effektivt giver alle typer af vipper et fantastisk flot og holdbart buk.

Hvordan bruges en vippebukker?

Brug vippebukkeren tæt ved roden på din øvre vippekant og klem forsigtigt. Hold dette klem i maks. 10 sekunder. Fortsæt med næste del af dine øjenvippers længde for det bedste resultat.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×